کد خبر : 341164
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۶ - 20:30
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیرخارجه عمان: در مذاکرات امروز ایران و آمریکا اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند

وزیر خارجه عمان اعلام کرد: مذاکرات امروز ایران و آمریکا بر تمایل مشترک برای دستیابی به توافقی بر پایه احترام متقابل و تعهدات پایدار تأکید کرد. اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند. او در ادامه افزود:مذاکرات هفته آینده ادامه خواهد یافت و یک نشست سطح بالا به طور موقت برای سوم ماه مه برنامه‌ریزی شده است.

وزیرخارجه عمان: در مذاکرات امروز ایران و آمریکا اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند

به گزارش سایت خبری مدارا: وزیر خارجه عمان پس از دور سوم مذاکرات ایران و امریکا از ادامه مذاکرات در هفته آینده خبر داد.

وی اعلام کرد: مذاکرات امروز ایران و آمریکا بر تمایل مشترک برای دستیابی به توافقی بر پایه احترام متقابل و تعهدات پایدار تأکید کرد. اصول اساسی، اهداف و نگرانی‌های فنی همگی مورد بحث قرار گرفتند.
او در ادامه افزود:مذاکرات هفته آینده ادامه خواهد یافت و یک نشست سطح بالا به طور موقت برای سوم ماه مه برنامه‌ریزی شده است.
اخبار مرتبط:
پیام تسلیت پادشاه عربستان به پزشکیان
پیام تسلیت پادشاه عربستان به پزشکیان

پادشاه و ولیعهد عربستان سعودی در پیامی به رئیس جمهور ایران حادثه انفجار بندر «شهید رجایی» را تسلیت گفتند.

پیام تسلیت پوتین به رهبر انقلاب
پیام تسلیت پوتین به رهبر انقلاب

​«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در ارتباط با قربانیان و ویرانی‌های گسترده ناشی از انفجار در بندر شهید رجایی، مراتب تسلیت خود را به رهبر ایران ارسال کرد.

توصیه عباس عبدی به پزشکیان: هر چه باج دهید بدتر است
توصیه عباس عبدی به پزشکیان: هر چه باج دهید بدتر است

اسامی نمایندگانی که در عزل و نصب ها دخالت می کنند را منتشر کنید و به رهبری هم بگویید!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است