کد خبر : 341593
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۹ - 14:50
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزیر صهیونیست: ترامپ به توافق بد با ایران تن نخواهد داد

«ران درمر» وزیر امور استراتژیک رژیم صهیونیستی روز دوشنبه ادعا کرد که معتقد است «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، با یک توافق هسته‌ای «بد» با ایران موافقت نخواهد کرد.

وزیر صهیونیست: ترامپ به توافق بد با ایران تن نخواهد داد

به گزارش سایت خبری مدارا: درمر در نشستی در این باره ادعا کرد: «من اطمینان زیادی دارم که رئیس‌جمهور ترامپ امروز به یک توافق بد تن نخواهد داد.»

وی در پاسخ به این پرسش که آیا این رژیم حاضر است به تنهایی به «تاسیسات نظامی» ایران حمله کند یا خیر عنوان کرد که درباره مسائل عملیاتی صحبت نخواهد کرد.

 با این‌حال، درمر مدعی شد که باید گفته‌های «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم مبنی بر اینکه هر کاری لازم باشد برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای انجام خواهد داد را باور کرد.

اخبار مرتبط:
آخرین خبر از تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس
آخرین خبر از تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس

مدیر کل بحران استان هرمزگان گفت که تعداد فوتی‌های حادثه بندرعباس افزایش نیافته است؛ اما دو نفر از مصدومان از بیمارستان مرخص شده‌اند.

زمان مذاکرات ایران و اروپا مشخص شد
زمان مذاکرات ایران و اروپا مشخص شد

این دیدار می‌تواند روز جمعه، دوم ماه مه، پیش از مذاکرات شنبه ایران و آمریکا برگزار شود.

آموزش‌وپرورش: قرار نیست پلیس وارد مدارس شود
آموزش‌وپرورش: قرار نیست پلیس وارد مدارس شود

سخنگوی آموزش و پرورش با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه پلیس و این وزارتخانه با تاکید بر اینکه پلیس به هیچ وجه در مدارس حضور نمی‌یابد گفت: این تفاهم نامه به هیچ وجه به معنی حضور پلیس در مدرسه نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است