دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ •
برگزیده ها

اعلام آمادگی اردوغان برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، درباره روابط دوجانبه میان ترکیه و فرانسه و همچنین موضوعات منطقه‌ای و جهانی گفت‌وگو کرد. اردوغا...

اعلام آمادگی اردوغان برای میزبانی مذاکرات صلح اوکراین

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه، درباره روابط دوجانبه میان ترکیه و فرانسه و همچنین موضوعات منطقه‌ای و جهانی گفت‌وگو کرد.

اردوغان در این تماس، با اشاره به تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ میان روسیه و اوکراین، تأکید کرد که اکنون یک نقطه عطف تاریخی برای دستیابی به صلح شکل گرفته و باید از این فرصت استفاده کرد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز (یکشنبه) گفت که قصد دارد با همتای ترکیه‌ای خود درباره احتمال برگزاری مذاکرات صلح با اوکراین در استانبول گفت‌وگو کند.

رئیس‌جمهور ترکیه در تماس با ماکرون همچنین بر اهمیت تداوم همکاری‌ها برای تضمین گفت‌وگوهای مؤثر صلح میان روسیه و اوکراین و نیز حمایت از روند بازسازی اوکراین تأکید کرد.

پیشتر یک منبع دیپلماتیک در آنکارا به خبرگزاری ریانووستی گفته بود زمان دقیق مذاکرات پوتین و اردوغان در مورد حل و فصل بحران اوکراین هنوز مشخص نیست.

پوتین تاریخ پنجشنبه ۱۵ مه را برای آغاز گفت‌وگوهای مستقیم با کی‌یف در استانبول در نظر دارد، اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در واکنش به این پیشنهاد، از کرملین خواست تا قبل از آغاز هر نوع گفت‌وگویی، برقراری فوری آتش‌بس را مدنظر داشته باشد و از نظر زلنسکی، امکان برقراری آتش‌بس از فردا دوشنبه وجود دارد.

لینک کوتاه این خبر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر فوری