دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ •
اصفهان

طرح ۵۴۰ هکتاری بیابان زدایی در جوار شهرک صنعتی سجزی اصفهان به بهره برداری رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان در این آیین، اظهار داشت: این طرح به عنوان یکی از مسوولیت‌های اجتماعی شرکت شهرک‌های صنعتی استان برای ایجاد یک کمربند سبز و به منظور کاهش ریزگردها و گرد و غبار...

طرح ۵۴۰ هکتاری بیابان زدایی در جوار شهرک صنعتی سجزی اصفهان به بهره برداری رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان در این آیین، اظهار داشت: این طرح به عنوان یکی از مسوولیت‌های اجتماعی شرکت شهرک‌های صنعتی استان برای ایجاد یک کمربند سبز و به منظور کاهش ریزگردها و گرد و غبار در جوار شهرک صنعتی بزرگ سجزی اصفهان و با مشارکت شرکت شهرک‌های صنعتی، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و هلدینگ مبنا فولاد اجرا شده است.

به نوشته ایرنا؛ محمدجواد بگی ادامه داد: شرکت شهرک‌های صنعتی در راستای حفظ محیط زیست و حفظ منابع طبیعی وظایف و مسوولیت‌هایی را بر عهده دارد و رسالت خود را در این زمینه به خوبی انجام خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: ما علاوه بر پایبندی به تعهد خود در زمینه ایجاد ۱۰ درصد فضای سبز در شهرک‌های صنعتی علاوه بر تعهد ۲۰ درصدی واحدهای صنعتی در عملیات بیابان زدایی در خارج از شهرک‌های صنعتی نیز مشارکت می‌کنیم.

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان وعده داد: عملیات اصلاح و تکمیل مدول‌های تکمیلی شهرک‌های صنعتی مبارکه، رازی، مورچه خورت و تصفیه خانه جدید کوهپایه و عملیات اجرایی تصفیه خانه خمینی شهر تا هفته دولت سال جاری افتتاح خواهد شد.

به گزارش ایرنا، آیین بهره برداری از طرح مشارکتی بیابانزدایی دشت سجزی به مساحت ۵۴۰ هکتار با حضور مدیران کل مدیریت بحران استانداری، منابع طبیعی و آبخیزداری، حفاظت محیط زیست و و مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان در شهرک صنعتی سجزی اصفهان برگزار شد.

شهر سجزی در حدود ۶۰ کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.

۸۰ شهرک صنعتی مصوب در اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵ شهرک عملیاتی شده و در حال واگذاری است.

تاکنون ۵۰ درصد از شهرک‌های صنعتی استان به ظرفیت نهایی خود رسیده است و بیش از ۱۷۰ هزار نفر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مصوب و فعال آن مشغول کار شده‌اند.

لینک کوتاه این خبر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خبر فوری