کد خبر : 83617
انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۲۴ - 06:55
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واقعیت شایعه مهاجرت گزارشگر قدیمی اخبار به لندن چیست!؟

واقعیت شایعه مهاجرت گزارشگر قدیمی اخبار به لندن چیست!؟
یکی از خبر‌های مهم صبح سه شنبه ۲۳ مهرماه، خبر مهاجرت اسماعیل فلاح گزارشگر قدیمی واحد مرکزی خبر به لندن بود.


به گزارش گروه تحلیل خبر سایت مدآرا؛ یکی از خبر‌های مهم صبح سه شنبه ۲۳ مهرماه، خبر مهاجرت اسماعیل فلاح گزارشگر قدیمی واحد مرکزی خبر به لندن بود. او که سال‌ها از لندن گزارش‌هایی در نقد سیاست‌های دولت انگلیس فرستاده بود و در دوره احمدی‌نژاد گفته شده بود به خاطر فشار‌های دولت انگلیس دو سال به او و خانواده‌اش اجازه سفر به تهران داده نشده، حالا چند سال بعد از پایان ماموریتش، به انتخاب خود و خانواده در لندن هستند. او که مستند هجرت را درباره چالش‌های انتخاب برنامه‌ریزی نشده مهاجرت ساخته و از تلویزیون پخش شده، حالا شایعه شده به لندن مهاجرت کرده اگرچه خودش اصرار دارد سفرش ماموریتی کاری است، اما هنوز رسما چنین چیزی از سوی خودش یا رسانه ملی اعلام نشده است.

همچنین یک منبع آگاه در همین رابطه به خبرنگار مدآرا گفت: آقای فلاح پاسپورت انگلیس را ندارد اما طبق قانون انگلیس هر کسی که بیش از ۵ سال ویزای کار این کشور را داشته باشد ویزای دائم به آن شخص تعلق می گیرد که آقای فلاح هم از این قائده مستثنی نبوده و ویزای دائم انگلیس را دریافت کرد.

وی اضافه کرد: آقای فلاح هنوز کارمند صداوسیما محسوب می شود، بنابراین انتشار خبر پناهندگی ایشان از اساس کذب است.

گفتنی است طبق شنیده ها قرار است این گزارشگر باسابقه صداوسیما ویدئویی را درباره خبر پناهنده شدنش در اینستاگرام منتشر کند.

 

 

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: با تدبیر و شجاعت می‌توان وارد مذاکره شد/ منظور از مذاکره، مذاکره مستقیم [با امریکا] است
نماینده مجلس: با تدبیر و شجاعت می‌توان وارد مذاکره شد/ منظور از مذاکره، مذاکره مستقیم [با امریکا] است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به مباحث و دیدگاه های مطرح شده درباره موضوع مذاکره با آمریکا در حوزه هسته ای تاکید دارد که بر مبنایسه اصل عزت، حکمت و مصلحت و با تدبیر و شجاعت می توان وارد فرایند مذاکره شد.

جریان تندرو تهدید به ترور کرد؛ گروه‌های مجازات مردمی در بین همین مَردم هستند I
جریان تندرو تهدید به ترور کرد؛ گروه‌های مجازات مردمی در بین همین مَردم هستند I

سخنران تجمع مقابل ساختمان مجلس گفت: در جشنواره فجر بازیگر بی‌حیا با نامحرم و ناموس شیعه دست می‌دهد. نواب صفوی‌ها زنده‌اند؛ گروه‌های مجازات مردمی در بین همین تجمع حضور دارند!

ادعای نیویورک تایمز: اطلاعات جدید، مقامات آمریکایی را قانع کرده که تیمی مخفی از دانشمندان ایران در حال بررسی روشی سریع‌تر برای ساخت سلاح اتمی‌اند / تهران هنوز تصمیم به تولید سلاح نگرفته است
ادعای نیویورک تایمز: اطلاعات جدید، مقامات آمریکایی را قانع کرده که تیمی مخفی از دانشمندان ایران در حال بررسی روشی سریع‌تر برای ساخت سلاح اتمی‌اند / تهران هنوز تصمیم به تولید سلاح نگرفته است

نیویورک تایمز نوشت: اطلاعات جدید درباره برنامه هسته‌ای ایران، مقامات آمریکایی را قانع کرده است که تیمی مخفی از دانشمندان این کشور در حال بررسی روشی سریع‌تر – هرچند ابتدایی‌تر – برای ساخت سلاح اتمی هستند، در صورتی که تهران تصمیم بگیرد به‌سرعت به سمت تولید بمب حرکت کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است