کد خبر : 114089
انتشار : ۱۳۹۹/۰۲/۱۵ - 12:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

روزنامه اصولگرا: سریال «زیر خاکی» باید از شبکه سه پخش می شد

روزنامه اصولگرا: سریال «زیر خاکی» باید از شبکه سه پخش می شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ روزنامه اصولگرای وطن امروز به مدیریت «مهرداد بذرپاش» نوشت: شبکه‌های اصلی تلویزیون ۷۵ روز بعد از شیوع ویروس کرونا در ایران، دچار رخوت و بی‌حالی شده‌اند و حتی شوک‌هایی چون سریال «زیرخاکی» و «نون خ» هم نتوانسته مدیران رسانه ملی را هنوز از کمای «کووید-‌۱۹» خارج کند.

به گزارش «وطن‌ امروز»، با وجود فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و پخش ۴ سریال مناسبتی، کماکان خبری از آن شور و هیجان همیشگی در شبکه‌های صدا‌و‌سیما نیست و فقط سریال شبکه یک یعنی «زیرخاکی» مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است. طبیعی است که شیوع کرونا و توقف تصویربرداری بسیاری از سریال‌ها و برنامه‌های صدا‌و‌سیما در کیفیت برنامه‌های رسانه ملی تاثیر می‌گذارد اما برخی برنامه‌ریزی‌های اشتباه هم در به وجود آمدن این شرایط بی‌تاثیر نبوده است.
اصرار معاونت سیما برای پخش سریال پربیننده «نون خ ۲» بلافاصله بعد از پخش سریال «پایتخت۶» از شبکه یک سیما و خالی شدن کنداکتور ماه رمضان این شبکه موجب شد سریال «زیرخاکی» که با تمام متر و معیارها مناسب پخش شبکه ۳ بود، به شبکه یک منتقل شود.
با توجه به زمان پخش سریال‌های شبکه ۳ در ماه مبارک رمضان و در زمان افطار همواره مدیران رسانه ملی سریال‌های کمدی و پرمخاطب را برای شبکه ۳ در نظر می‌گرفتند اما سریال با کیفیت و پرمخاطب «زیرخاکی» ناگهان به کنداکتور شبکه یک اضافه شد تا دست شبکه ۳ خالی بماند.
شبکه ۳ بعد از شیوع کرونا و پایان تصویربرداری «عصر جدید» و همچنین مورد استقبال قرار نگرفتن سریال «دوپینگ» و صد البته توقف برگزاری مسابقات مهم فوتبال دچار افت شدید شد. از طرفی مدیران این شبکه برای پخش سریال‌های تولیدی هم به مشکل برخوردند تا در آستانه برگزاری ماه مبارک رمضان باکس شبکه خالی‌تر از قبل شود.
شبکه ۳ از بهمن‌ماه به علت اختلافات با کارگردان و مشکلی که برای وی پیش آمد، نتوانست سریال «کتونی زرنگی» را پخش کند و با حل نشدن این مشکل پخش این سریال به کارگردانی علی ملاقلی‌پور در ایام عید و ماه مبارک رمضان هم منتفی شد.
همزمان این شبکه سریال «آخر خط» به کارگردانی علی مسعودی را تهیه کرد اما به علت برخی مشکلات از کنداکتور رسانه ملی حذف شد.
مدیران این شبکه امیدوار بودند سریال «می‌جان» به تهیه‌کنندگی سعید پروینی و کارگردانی مرجان اشرفی‌زاده و بازیگری بهروز شعیبی به سرانجام برسد اما شیوع کرونا برای سازندگان سریال چاره‌ای جز توقف تصویربرداری نگذاشت تا دست شبکه‌ «سه‌»ای‌ها خالی‌تر از همیشه باشد. مدیران این شبکه امیدوار بودند سریال «زیرخاکی» از شبکه ۳ پخش شود اما به علت اصرار مدیران سیما برای پخش فوری و فوتی و بدون فاصله سریال «نون خ۲» و خالی شدن باکس شبکه یک، «زیرخاکی» به این شبکه رفت.
در چنین شرایطی برای مدیران شبکه ۳ نیز چاره‌ای جز پخش سریال «سرباز» باقی نماند؛ سریالی که مناسب پخش برای ماه مبارک رمضان نبود و با توجه به محتوای سریال مناسب پخش در ایام اربعین بود.
سریال سرباز قرار بود پاییز ۹۹ همزمان با ایام اربعین پخش شود اما با خالی شدن کنداکتور شبکه ۳ و انتقال زیرخاکی به شبکه یک، چاره‌ای جز پخش سرباز از پرمخاطب‌ترین شبکه سیما نمانده بود.
در چنین شرایطی مدیران شبکه ۳ دست به کار شده‌اند تا بعد از ماه مبارک رمضان با برنامه‌های متنوع و جذاب بار دیگر کنداکتور شبکه را متنوع‌تر کنند.

اخبار مرتبط:
فیروزآبادی: واتس آپ و گوگل پلی بدون قید و شرط باز شدند/ تلگرام و یوتیوب در نوبت بازگشایی هستند
فیروزآبادی: واتس آپ و گوگل پلی بدون قید و شرط باز شدند/ تلگرام و یوتیوب در نوبت بازگشایی هستند

سیدابوالحسن فیروزآبادی، دبیر سابق شورایعالی فضای مجازی گفت: حقیقتا واتس آپ و گوگل پلی شرطی نپذیرفتند و فعلا بدون قید و شرط باز شدند. یکی از دلایلی که این ۲ پلفترم بسته شدند بنا به شرایط خاص امنیتی کشور بود.

نماینده مجلس: نباید انتظار پایین آمدن قیمت دلار را داشته باشیم
نماینده مجلس: نباید انتظار پایین آمدن قیمت دلار را داشته باشیم

نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره دلیل افزایش قیمت دلار پرداخت و این امر را ناشی از مسائل منطقه ای، تورم و .... معرفی کرد و همچنین تاکید کرد که نباید انتظار پایین آمدن قیمت دلار را داشته باشیم.

یک فعال حوزوی: افکار انحرافی در برخی محافل خانگی افزایش یافته‌است
یک فعال حوزوی: افکار انحرافی در برخی محافل خانگی افزایش یافته‌است

یعقوبی گفت: اگر سازمان تبلیغات اسلامی از طریق مساجد فعالیت‌های خود را آغاز کند و برنامه‌های متنوعی برای رشد مخاطبان طراحی کند، این تأثیرات بسیار گسترده خواهد بود. متأسفانه، افکار انحرافی در برخی محافل خانگی افزایش یافته‌است. برای جلوگیری از این روند، نیاز است که مساجد تقویت شوند و اساتید متخصص و مدیران ماهری به این اماکن فرستاده شوند تا برنامه‌های جذاب و مؤثری اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است