کد خبر : 119968
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۲۶ - 09:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

ضرر ۱۶ درصدی فروشندگان سهام عدالت

ضرر ۱۶ درصدی فروشندگان سهام عدالت

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت، تعداد کسانی را که برای فروش سهام خود به بانک‌ها یا دفاتر کارگزاری مراجعه کرده اند کمتر از یک میلیون نفر خواند و گفت: بر خلاف برخی از پیش بینی‌ها این گونه نبود که مردم برای فروش سهامشان هجوم بیاورند و به نظر می‌رسد که سهام داران به خوبی از ارزش دارایی خود باخبرند.

فهیمی گفت: بر اساس آمار حدود ۶۰۰ هزار نفر برای فروش ۳۰ درصد از سهام خود به بانک‌ها یا دفاتر کارگزاری مراجعه کردند و در مجموعه رقمی حدود ۹۰۰ میلیارد تومان سهم فروخته شد.

او اضافه کرد: از این ۹۰۰ میلیارد تومان، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هنوز به حساب کارگزاری‌ها واریز نشده است، ضمن اینکه کارگزاری‌ها نیز باید این رقم را به بانک واریز کنند تا به حساب سهامدار منتقل شود.

به گفته فهیمی تاکنون بیش از ۵۲۰ میلیارد تومان به حساب مشمولان واریز و تسویه شده است و ۲۰۰ میلیارد تومان باقیمانده نیز تا روز‌های آینده واریز می‌شود.
فهیمی درباره سایر علل واریز نشدن بهای سهام فروخته شده به حساب ارائه دهندگان سهام، گفت: برخی سفارش‌های فروش هنوز فروخته نشده است.

کارگزاری‌ها بر مبنای محاسبات و در نظر گرفتن منافع سهامداران اقدام به فروش می‌کنند و به همین علت هنوز برخی از سهام فروخته نشده است.

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت اضافه کرد: اگر بیش از ۱۰ روز از ثبت سفارش فروش گذشته باشد احتمالا اشکالی در شماره شبای سهامدار وجود دارد و توصیه می‌شود که سهامدار به شعبه محل ثبت مراجعه کند تا اشکال یا ابهام موجود رفع شود.

فهیمی در پاسخ به این موضوع که برخی سهامداران از واریز مبالغی در حدود ۱۰۰ یا ۱۴۰ هزار تومان در ازای فروش سهامشان خبر می‌دهند، گفت: علت واریز مبالغی در حدود ۱۰۰ یا ۱۴۰ هزار تومان به حساب فروشندگان ۳۰ درصد سهام این است که از ابتدا میزان دارایی (سهام) آن‌ها پائین بوده است.

او افزود: برخی از سهامداران پس از فوت مشمول سهام اصلی، دارای سهام شده اند که در این صورت سهام اولیه بین چند نفر تقسیم شده و ارزش هر سهم نیز کاهش یافته است و به همین علت مبلغ واریز شده به حساب آن‌ها نیز به همان نسبت خواهد بود.

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت گفت: فروش سهام در بازار بصورت قطعه قطعه صورت می‌گیرد و در مواردی، کارگزار بخشی از سهام را فروخته و هنوز قطعات دیگر سهام به فروش نرفته است. به همین علت مبلغ به دست آمده پس از فروش کامل ۳۰ درصد سهام، به سهامدار پرداخت خواهد شد.

فهیمی بار دیگر با اشاره به ارزش سرمایه‌ای سهام عدالت، به دارندگان سهام توصیه کرد که در فروش دارایی خود عجله نکنند. سهام عدالت، دارایی سرمایه‌ای است و برای استفاده بلندمدت ارائه شده است.

او اضافه کرد: زمانی که ثبت سفارش فروش ۳۰ درصد سهام آغاز شد، عده‌ای از سهامداران در همان روز نخست برای فروش مراجعه کردند و عده‌ای هم در روز ۱۰ خرداد اقدام کردند که این عده، با فروش این میزان از سهامشان حدود ۱۶ درصد ضرر کردند.

فهیمی مدیریت سهام و فروش آن را حق سهامداران دانست، اما عجله نکردن در فروش را دور اندیشی و راهی برای سود بیشتر خواند.

اخبار مرتبط:
آملی لاریجانی، رئیس مجمع: با تقاضای رئیس جمهور، رهبری بررسی FATF را به مجمع تشخیص ارجاع داده‌اند
آملی لاریجانی، رئیس مجمع: با تقاضای رئیس جمهور، رهبری بررسی FATF را به مجمع تشخیص ارجاع داده‌اند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه به ارجاع دوباره FATF به مجمع تشخیص مصلحت نظام از سوی مقام معظم رهبری در پی درخواست رئیس جمهور محترم، اشاره کرد و گفت: اکنون که با تقاضای ریاست جمهور، رهبر معظم انقلاب بررسی FATF‌را به مجمع ارجاع داده اند، دستور تشکیل کمیسیون مشترک مرکب از نمایندگان سه کمیسیون تخصصی «اقتصادی»، «سیاسی، امنیتی و دفاعی» و «حقوقی و قضائی» داده شد تا موضوع را با در نظرگرفتن همه جوانب و ملاحظات مرتب با مصالح مردم مجدداً بررسی کنند و مستندات نهایی آنرا در صحن مجمع ارائه دهند.

توجه ویژه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری به اشتغال بانوان و فارغ‌التحصیلان
توجه ویژه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری به اشتغال بانوان و فارغ‌التحصیلان

استاندار اصفهان بر لزوم توجه به ایجاد اشتغال برای بانوان و فارغ‌التحصیلان در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان تاکید کرد.

سامانه «سخا» یاریگر نیازمندان به دور از موازی کاری است
سامانه «سخا» یاریگر نیازمندان به دور از موازی کاری است

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: سامانه «سخا» یاریگر نیازمندان به دور از موازی کاری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است