کد خبر : 159166
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۵ - 10:03
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیهان: حسام الدین آشنا «سرمایه اسراییل» است!

کیهان: حسام الدین آشنا «سرمایه اسراییل» است!

به گزارش سایت خبری مدارا؛  پس از این اقدام ‌تروریستی(حادثه نطنز) و خرابکارانه، علی‌رغم تأکید ویژه نمایندگان مجلس و مقامات ارشد مبنی بر لزوم پاسخ قاطع و ضربه دردناک به دشمن در کنار خروج از مذاکرات وین، برخی در داخل از روی ناآگاهی و غفلت و برخی دیگر با تعمد و آگاهانه، مراکز تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز را از این اقدام نهی کردند.

برای نمونه، حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس‌جمهور و رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در توئیتی نوشت:«آیا باید پاسخ قطع برق در نطنز را با قطع مذاکرات در وین داد؟».

این طیف در سال گذشته و پس از ‌ترور دکتر فخری‌زاده نیز با همین رویکرد خسارت‌بار مدعی شده بودند که ایران باید خویشتن‌داری کند و با امتناع از واکنش و اجرای صبر استراتژیک، در «تله تنش» گرفتار نشود.

این رویکرد به بانیان و مجریان «آمریکایی- اسرائیلی- اروپایی» این قبیل اقدامات ‌تروریستی و خرابکارانه، این پیغام را می‌دهد که در تکرار خرابکاری و ‌ترور اصلا ‌تردید نکنند و بدون نگرانی، اقدامات جنایتکارانه خود را تکرار کنند.

اخبار مرتبط:
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محدوده پل تمدن خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر مجروح و به بیمارستان کاشانی منتقل شدند. ‌

۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد
۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان از کشف ۱۰ تن کله‌پاچه و متعلقات گوسفندی منجمد در شرایط غیربهداشتی از یک انبار غیرمجاز در منطقه ملک‌شهر خبر داد.

بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است
بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است

رئیس اتاق تعاون استان اصفهان گفت: محدودیت‌های بانکی، مشکلات حمل‌ونقل بین‌المللی و کاهش دسترسی به بازارهای جهانی، مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تعاونی‌ها در شرایط تحریمی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است