کد خبر : 159209
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۵ - 12:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیس بنیاد شهید: ۱۶ هزار نفر از فرزندان ایثارگران باید به استخدام قطعی دولت دربیایند

رئیس بنیاد شهید: ۱۶ هزار نفر از فرزندان ایثارگران باید به استخدام قطعی دولت دربیایند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید صبح امروز (چهارشنبه ۲۵ فروردین ماه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس هماهنگی بسیار خوبی که با وزارت علوم و سازمان سنجش و سازمان اداری استخدامی کشور انجام شد، فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد، یک هفته فرصت دارند که فرم‌ها را برای آزمون استخدامی دولت پر کنند. این آزمون بعد از ماه رمضان برگزار می‌شود.

اوحدی با بیان اینکه براساس احکام برنامه ششم، همه فرزندان شهدا و جانبازارن ۷۰ درصد باید استخدام دولت شوند، گفت: بنا بر دستور ویژه رئیس‌جمهور، ۱۶ هزار نفر از فرزندان ایثارگران باید به استخدام قطعی دولت دربیایند.

وی ادامه داد: آزمون استخدامی برای فرزندان شهدا یک آزمون عمومی است و ما سعی کردیم که ساده‌ترین روش را برای آزمون انتخاب کنیم. هرکدام از فرزندان شهدا می‌توانند سه موقعیت شغلی را انتخاب کنند.

اخبار مرتبط:
جانشین فرمانده سپاه درباره محدود کردن برد موشک‌ها: حرف آدم‌های بی‌ربط اعتباری ندارد
جانشین فرمانده سپاه درباره محدود کردن برد موشک‌ها: حرف آدم‌های بی‌ربط اعتباری ندارد

سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی پیرامون برخی اظهارنظرها درباره محدود کردن برد موشک‌ها گفت: آدم‌های بی‌ربطی که نه در موضوع هستند و نه در موضوع بودند، وقتی حرف می‌زنند اعتباری ندارد.

خط و نشان مادورو برای ترامپ: هرگز تسلیم نمی‌شویم
خط و نشان مادورو برای ترامپ: هرگز تسلیم نمی‌شویم

رئیس جمهور ونزوئلا خاطر نشان کرد که ایالات متحده کارزاری برای بی‌اعتبار کردن ونزوئلا و انقلاب بولیواری به راه انداخته است.

آمریکا ۳۲ فرد و نهاد در ایران و ۹ کشور دیگر را به دلیل همکاری با شبکه تدارکاتی موشکی و پهپادی ایران تحریم کرد
آمریکا ۳۲ فرد و نهاد در ایران و ۹ کشور دیگر را به دلیل همکاری با شبکه تدارکاتی موشکی و پهپادی ایران تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا امروز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی را در رابطه با ایران رسانه‌ای کرد. ۳۲ فرد و نهاد مستقر در ایران، امارات، ترکیه، چین، هنگ کنگ، هند، آلمان و اوکراین که شبکه‌های تدارکاتی متعددی را برای پشتیبانی از تولید موشک‌های بالستیک و پهپاد (UAV) ایران را اداره می‌کنند، هدف تحریم قرار می‌دهد!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است