کد خبر : 159209
انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۲۵ - 12:22
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رئیس بنیاد شهید: ۱۶ هزار نفر از فرزندان ایثارگران باید به استخدام قطعی دولت دربیایند

رئیس بنیاد شهید: ۱۶ هزار نفر از فرزندان ایثارگران باید به استخدام قطعی دولت دربیایند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید صبح امروز (چهارشنبه ۲۵ فروردین ماه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس هماهنگی بسیار خوبی که با وزارت علوم و سازمان سنجش و سازمان اداری استخدامی کشور انجام شد، فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد، یک هفته فرصت دارند که فرم‌ها را برای آزمون استخدامی دولت پر کنند. این آزمون بعد از ماه رمضان برگزار می‌شود.

اوحدی با بیان اینکه براساس احکام برنامه ششم، همه فرزندان شهدا و جانبازارن ۷۰ درصد باید استخدام دولت شوند، گفت: بنا بر دستور ویژه رئیس‌جمهور، ۱۶ هزار نفر از فرزندان ایثارگران باید به استخدام قطعی دولت دربیایند.

وی ادامه داد: آزمون استخدامی برای فرزندان شهدا یک آزمون عمومی است و ما سعی کردیم که ساده‌ترین روش را برای آزمون انتخاب کنیم. هرکدام از فرزندان شهدا می‌توانند سه موقعیت شغلی را انتخاب کنند.

اخبار مرتبط:
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان
برگزاری مانور حماسه و ایثار با سناریوی زلزله فرضی درشهرک انرژی‌ اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مانور تمام‌عیار «حماسه و ایثار» با سناریوی زلزله فرضی در شهرک انرژی اصفهان برگزار می‌شود.

دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»
دعوت از خیران اصفهانی برای ساخت نخستین کلینیک بیماران «ای‌ال‌اس»

مدیرعامل جمعیت حمایت از بیماران ای‌ال‌اس و نوروپاتی گفت: زمین ساخت نخستین کلینیک ویژه این بیماران واگذار شده و اکنون این جمعیت برای ادامه‌ ساخت نیازمند همراهی خیران است.

برخورد پژو و نیسان در محور سمیرم- پادنا یک فوتی و یک مصدوم داشت
برخورد پژو و نیسان در محور سمیرم- پادنا یک فوتی و یک مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس سمیرم از فوت یک نفر و مصدومیت یک نفر دیگر بر اثر تصادف نیسان و پژو در محور سمیرم-پادنا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است