کد خبر : 161121
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۱۲ - 15:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

۳۹۴ فوتی جدید کرونا در کشور/ ۲۷۱۱ تن دیگر بستری شدند

۳۹۴ فوتی جدید کرونا در کشور/ ۲۷۱۱ تن دیگر بستری شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۹۵۶ هزار و ۴۲۳ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۱۸ هزار و ۶۳۱ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به یک میلیون و ۱۷۵ هزار و ۵۴ دُز رسید.

همچنین از دیروز تا امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۸ هزار و ۶۹۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۱۱ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۵۳۴ هزار و ۸۵۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۹۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷۲ هزار و ۴۸۴ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۹۸۸ هزار و ۱۶۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

پنج هزار و ۴۴۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۱۶ میلیون و ۱۰۱ هزار و ۳۹۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱۹۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۵۷ شهر در وضعیت نارنجی، ۸۴ شهر در وضعیت زرد و ۹ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

اخبار مرتبط:
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین
بیابان‌زایی به شهر اصفهان رسید؛ آلودگی بستر زاینده‌رود به فلزات سنگین

استاد گروه خاک شناسی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان گفت: بیابان زایی به دروازه‌های شهر اصفهان رسیده و ۵۵۰ هزار هکتار کانون بحرانی با شدت بالای تولید ریزگرد این منطقه را احاطه کرده است.

اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است
اصفهان رکورددار ثبت بیماران ام‌اس در ایران است

متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این استان بر اساس آمار وزارت بهداشت بالاترین میزان ثبت بیماران ام‌اس را در مقایسه با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را دارد.

گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است
گلعلیزاده: تالاب گاوخونی به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست اصفهان گفت: خشکیدگی گاوخونی که شاخص ارزیابی مدیریت منابع است به دلیل سوءمدیریت کانون گردوغبار شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است