کد خبر : 161559
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۱۶ - 20:02
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سه مورد کرونای هندی در بوشهر تایید شد

سه مورد کرونای هندی در بوشهر تایید شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  سعید کشمیری با اعلام مثبت بودن کرونای سه نفر از ۲۱ تبعه خارجی که در بوشهر در قرنطینه قرار دارند گفت: به منظور اطمینان خاطر از روند سلامتی دیگر افراد که در محل اسکان خود در شرایط قرنطینه قرار دارند و همچنین برای کنترل بیماری، شرایط قرنطینه برای این افراد تشدید شد.

وی افزود: خوشبختانه با اقدام به موقع همکارانم در کشف و رهگیری، این افراد از همان ابتدا در محل اسکان خود در شرایط قرنطینه قرار گرفتند.

دبیر ستاد کرونا در استان بوشهر ادامه داد: هرچند پیش تر ابتلای ۹ نفر از این اتباع به کرونای معمولی مثبت اعلام شد، اما با تصمیم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همه ۲۱ نفر تبعه خارجی، تا کسب بهبودی کامل در شرایط شدید قرنطینه قرار گرفته‌اند.

کشمیری خاطر نشان کرد: آخرین وضعیت قرنطینه، نتایج آزمایش و شرایط مراقبت و نگهداری از این اتباع نیز در تماسی تلفنی به اطلاع وزیر محترم بهداشت رسانده شد.

به گزارش ایسنا، دو هفته پیش ۱۹ تبعه هندی و ۲ تبعه پاکستانی از استان های همجوار وارد استان بوشهر شده بودند که با حساسیت و پیگیری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ابتلای ۹ نفر از آنان به کرونای معمولی تایید شد و بلافاصله در محل اسکان خود در شرایط قرنطینه قرار گرفتند.

اخبار مرتبط:
شیشه‌فروش: ۱۷ دستگاه اجرایی قرارگاه شبانه‌روزی آلودگی هوا تشکیل دهند
شیشه‌فروش: ۱۷ دستگاه اجرایی قرارگاه شبانه‌روزی آلودگی هوا تشکیل دهند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ۱۷ دستگاه اجرایی مکلف به تشکیل قرارگاه‌های ویژه و شبانه‌روزی برای پیگیری ۱۱۰ وظیفه خود در سند جامع کاهش آلودگی هوا شدند.

زندی: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه آزادراه کاشان اصفهان آماده هستند
زندی: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه آزادراه کاشان اصفهان آماده هستند

مدیرعامل شرکت ساخت و نگهداری آزادراه کاشان-نطنز-اصفهان(سانس آرا) گفت: ۳۰ نفر برای امداد طرح زمستانه این آزادراه در حالت آماده باش هستند.

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: آلودگی هوا با دو برنامه پنج‌ساله حل می‌شود
مدیرکل محیط‌زیست اصفهان: آلودگی هوا با دو برنامه پنج‌ساله حل می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان گفت: اگر ۱۷۶ تکلیف قانون هوای پاک با هم‌گرایی کامل اجرا شود، آلودگی کل کشور در دو برنامه پنج‌ساله برای همیشه ریشه‌کن خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است