کد خبر : 162312
انتشار : ۱۴۰۰/۰۲/۲۳ - 12:57
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزارت بهداشت: هیچ واکسنی گم نشده است

وزارت بهداشت: هیچ واکسنی گم نشده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیانوش جهانپور روز پنجشنبه در توییتر نوشت: تاکنون سه میلیون و ۱۹۵ هزار و ۸۰۰ دوز واکسن کرونا وارد و تحویل وزارت بهداشت شده و در زنجیره توزیع قرار گرفته است.

وی در ادامه نوشت: هیچ واکسنی گم نشده و نخواهد شد، اطلاعات واکسن های کرونا مستمرا قابل رصد است، آنچه ظاهرا خارج از نظام سلامت مدت هاست گم شده، صداقت برخی سیاسیون و حرف مستند و با حساب و کتاب است.

بر اساس آخرین اعلام رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون یک میلیون و ۶۲۳ هزار و ۲۷۹ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۳۱۹ هزار و ۷۹۳ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده‌اند. مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به یک میلیون و ۹۴۳ هزار و ۷۲ دوز رسید.

اخبار مرتبط:
واکنش ظریف به ادعای جدید حمید رسایی درباره درخواست ویزای شنگن آلمان
واکنش ظریف به ادعای جدید حمید رسایی درباره درخواست ویزای شنگن آلمان

محمدجواد ظریف در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه می‌گویند شما درخواست ویزای شنگن داده‌اید درست است، گفت: در سفر به داووس هواپیما در فرانکفورت قرار بود توقف کند. دوستان تشریفاتی گفتند ویزا بگیریم. بعد هم از استانبول رفتیم و ویزا را هم نخواستیم.

واکنش عربستان به ادعای ترامپ: موضع ما در مورد تشکیل دولت فلسطین غیرقابل تغییر است
واکنش عربستان به ادعای ترامپ: موضع ما در مورد تشکیل دولت فلسطین غیرقابل تغییر است

وزارت خارجه عربستان سعودی اعلام کرد که موضع پادشاهی سعودی در مورد تشکیل دولت فلسطین ثابت و غیرقابل تغییر است و پادشاهی تلاش‌های بی‌وقفه خود برای ایجاد یک کشور فلسطینی را متوقف نخواهد کرد. گفتنی است ترامپ رییس جمهور آمریکا در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل ادعا کرده بود که سعودی ها خواهان تشکیل کشور فلسطینی نیستند.

واکنش عراقچی به صحبت‌های اخیر ترامپ: اگر موضوع اصلی این است که ایران دنبال سلاح هسته‌ای نرود که این قابل حصول است و چیز مشکلی نیست
واکنش عراقچی به صحبت‌های اخیر ترامپ: اگر موضوع اصلی این است که ایران دنبال سلاح هسته‌ای نرود که این قابل حصول است و چیز مشکلی نیست

عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به اقدامات اخیر ترامپ گفت :فشار حداکثری یک تجربه شکست خورده است و امتحان مجددا آن هم به شکست دیگر منجر خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است