کد خبر : 166131
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۰۴ - 14:31
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

آخرین اخبار کرونا در ایران: ۳۲ شهر در وضعیت قرمز / ۱۱۵ بیمار جان‌ باخت

آخرین اخبار کرونا در ایران: ۳۲ شهر در وضعیت قرمز / ۱۱۵ بیمار جان‌ باخت

به گزارش سایت خبری مدارا؛  تاکنون چهار میلیون و ۴۱۵ هزار و ۸۶۴ نفر دُز اول واکسن کرونا و یک میلیون و ۱۲۷ هزار و ۸۸۶ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۵۴۳ هزار و ۷۵۰ دُز رسید.

همچنین براساس اعلام مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز چهارم تیرماه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۸۲۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۱۳۹۷ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۱۵۰ هزار و ۹۴۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۸۳ هزار و ۵۸۸ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون دو میلیون و ۸۰۹ هزار و ۵۹۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۳۲۱۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۲۳ میلیون و ۶۷ هزار و ۲۰۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۳۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۷۴ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۴۲ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

اخبار مرتبط:
بررسی حقوقی واقعه کشتار حیوانات سالم باغ‌وحش شهر نورنبرگ آلمان به ضرب گلوله
بررسی حقوقی واقعه کشتار حیوانات سالم باغ‌وحش شهر نورنبرگ آلمان به ضرب گلوله

باغ‌وحشی در شهر نورنبرگ آلمان، روز سه‌شنبه اعلام کرد که علی‌رغم اعتراضات گسترده عمومی، ۱۲ قلاده از نوعی میمون موسوم به «بابون» را از بین برده است. این تصمیم، پایان‌بخش ماجرایی بود که به‌زعم مسئولان باغ‌وحش، ریشه در نگرانی‌های ادعایی درباره «کمبود فضای کافی برای نگهداری گروه رو به ازدیاد» این حیوانات داشت. پس از کشتار، لاشه حیوانات مزبور به حیوانات شکارچی باغ‌وحش "خورانده شد.

معاون وزیر دفاع خطاب به سربازان: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید
معاون وزیر دفاع خطاب به سربازان: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع خطاب به سربازان گفت: خیلی نگران نباشید؛ در عین حال آماده باشید. بخشی از اخبار منطقه، عملیات روانی دشمن است؛ قسمتی دیگر مانور دشمن از فواصل دور است که گاهی منجر به تهدید و گاهی جنگ می‌شود. اگر دشمن این بار بخواهد شرارتی کند، با سیلی سخت‌تری مواجه خواهد شد.

علی بیگدلی: امیدواریم میانجی‌گری‌ کشورهای منطقه سطح تنش را کاهش دهد
علی بیگدلی: امیدواریم میانجی‌گری‌ کشورهای منطقه سطح تنش را کاهش دهد

یک تحلیلگر مسائل سیاست خارجی گفت: واقعیت این است که خود آمریکایی‌ها هم نمی‌دانند برنامه ترامپ چیست. اگر جنگی هم شود کل منطقه را در برمی‌گیرد و امیدوارم کشورهای منطقه بتوانند با میانجی‌گری‌های خود مانع بروز جنگ شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است