کد خبر : 167304
انتشار : ۱۴۰۰/۰۴/۱۸ - 01:01
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزیر نیرو: فعلا خاموشی نداریم

وزیر نیرو: فعلا خاموشی نداریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اردکانیان عصر پنجشنبه در یک گفت وگوی زنده تلویزیونی درخصوص خاموشی های اخیر در کشور افزود: با رفع مشکلات پیش آمده به مرور خاموشی ها کاهش پیدا کرد و در شرایط فعلی خاموشی نداریم.

وی با تاکید براین که همکاران فنی ما مشغول فعالیت شبانه روزی هستند، تصریح کرد: باید تا شنبه وضعیت تامین برق کشور تثبیت شود چراکه هفته آینده دوباره هوای گرم پایدار خواهیم داشت.

وزیر نیرو در ادامه گفت: امروز نیاز مصرف ۶۳ هزار و ۹۹۰ مگاوات، روز گذشته ۶۵ هزار و سه شنبه ۶۶ هزار مگاوات بوده است. ۴۰ درصد از این میزان مصرف مربوط به دستگاه های سرمایشی است یعنی حدود ۲۵ هزار مگاوات که ۴ هزار مگاوات در دستگاه های دولتی مصرف می شود.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات پیش آمده ناشی از بی تدبیری نیست، افزود: با رخدادهای غیرقابل پیش بینی مواجه شدیم، بطور مثال از اواخر خرداد تا اواسط تیر، نیروگاه اتمی بوشهر از مدار خارج شد و هر روز ۲۴ میلیون کیلووات ساعت انرژی را از دست دادیم که با بازگشت این نیروگاه به مدار بخشی از کمبود تولید جبران شد.

وزیر نیرو گفت: همکاری صنایع بزرگ با صنعت برق باعث کاهش بار مصرفی شد و فشار زیادی از شبکه برداشته شد. صنایعی که در این مدت انرژی مصرف نکنند، در آینده به همین اندازه، برق رایگان دریافت می کنند.

او ادامه داد: همچنین تقسیط مالیات و بیمه صنایعی که با صنعت برق در این ایام همکاری کنند، از دیگر تصمیم های دولت است.

وی در خصوص میزان جابه‌جایی بار با همکاری صنایع نیز گفت: توانستیم با همکاری صنایع، ۴ هزار مگاوات جابه‌جایی بار داشته باشیم درحالی که کمبود ما حدود ۷ هزار مگاوات است که تلاش می‌کنیم به این عدد برسیم.

وزیر نیرو افزود: در شب توانسته‌ایم ۱۰۰ درصد نیاز مصرف را تأمین کنیم و در شب گذشته خاموشی نداشتیم اما در روز این رقم هم اکنون ۷۵ درصد است.

اردکانیان در پایان از مردم درخواست کرد با استفاده بهینه برق و با رعایت الگوی مصرف کمک‌رسان شبکه برق کشور باشند.

اخبار مرتبط:
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده
موج ناپایدار از اصفهان خارج شد؛ افزایش آلودگی هوا طی ۷۲ ساعت آینده

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از خروج سامانه ناپایدار بارش‌زا از اصفهان و احتمال روند صعودی شاخص آلودگی هوا در مناطق مرکزی استان طی ۷۲ ساعت پیش رو خبرداد.

سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید
سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری اصفهان به ۷۶درصد رسید

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به جهش سهم تلفات موتورسیکلت‌سواران در تصادفات درون شهری به ۷۶ درصد در سه‌ماهه اخیر اصفهان از تصویب یک برنامه جامع ایمنی در شورای راهبری خبر داد.

جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت
جمالی نژاد:کنترل قیمت ۱۰ کالای اساسی در اصفهان در دستور کار قرار گرفت

استاندار اصفهان گفت:روز جمعه آخرین مهلت کارگروه‌های تخصصی است تا راهکارهای عملیاتی کنترل قیمت ۱۰کالای اساسی وخدمات پرمصرف را ارائه کنند و روندتنظیم بازار استان وارد مرحله اجرا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است