کد خبر : 169283
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ - 08:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

میانکاله باز هم آتش گرفت

میانکاله باز هم آتش گرفت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی کلانه با اشاره به اینکه در دو روز گذشته آتش سوزی در میانکاله رخ داده است، اظهار کرد: آتش سوزی ۲ روز گذشته نوار ساحلی میانکاله اطفای حریق شد، ۹۰ درصد این آتش‌سوزی مربوط به تمشک و ۱۰ درصد هم درختان جنگلی توسکا بود.

رئیس ذخیره‌گاه زیست کره میانکاله ادامه داد: در حال حاضر آتش سوزی مجدد در کانال جهانشاهی حوزه میانکاله رخ داده است که در حال حاضر در حال اطفای حریق هستیم.

کلانه گفت: با توجه به اینکه با شدت باد زیاد بوده و ارتفاع آتش سوزی نیز زیاد است میزان حجم آتش سوزی فعلا قابل بررسی نیست.

وی درباره علت آتش سوزی گفت: علت آتش سوزی عامل انسانی بوده و عمدی بودن آن به نظر می‌رسد.

رئیس ذخیره‌گاه زیست کره میانکاله، تاکید کرد: با توجه به احتمال عمدی بود حریق از دستگاه امنیتی می‌خواهیم به این مسئله ورود کند تا عوامل حریق شناسایی شوند.

کلانه گفت: از آغاز سال ۱۴۰۰ این بیست و دومین آتش سوزی بوده که رخ داده است.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: حذف ارز ترجیحی دارو در شرایط فعلی به نفع مردم نیست
نماینده مجلس: حذف ارز ترجیحی دارو در شرایط فعلی به نفع مردم نیست

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تغییر نرخ ارز دارو در شرایط فعلی به مصلحت مردم نیست، گفت: کمیسیون بهداشت و وزارت بهداشت در این زمینه هم‌نظرند که حذف ارز ترجیحی می‌تواند بازار دارو را با اخلال جدی مواجه کند.

نرخ مالیات بر اراضی و خانه های لوکس تعیین شد
نرخ مالیات بر اراضی و خانه های لوکس تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی نرخ مالیات بر اراضی و خانه های لوکس را تعیین کردند.

تاجگردون: بودجه نیروهای مسلح در سال آینده حدود ۷۰۰ همت پیش بینی شده است
تاجگردون: بودجه نیروهای مسلح در سال آینده حدود ۷۰۰ همت پیش بینی شده است

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بودجه پیش بینی شده برای تقویت نیروهای مسلح و تامین معیشت آنان حدود ۷۰۰ همت است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است