کد خبر : 169294
انتشار : ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ - 09:09
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اینترنت ایذه همچنان قطع است

اینترنت ایذه همچنان قطع است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  «عبدالله ایزد پناه»، نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس در رابطه با نا آرامی های اخیر در حوزه انتخابیه خود گفت: در راستای برخی ناآرامی هایی که در استان خوزستان به علت تنش آبی رخ داد، در شهرستان ایذه هم عده ای به تبعیت از شهرستان های دیگر دست به اعتراض زدند و در کنار مردم معترض عده ای سودجو هم بی نظمی و ناآرامی هایی را به وجود اوردند و تیراندازی هایی از سوی افراد ناشناس انجام گرفت.

او ادامه داد: در پی این نا آرامی ها و درگیری ها در شهرستان ایذه عده ای مجروح شدند و یک نفر هم جان باخت که این حادثه و نوع کشته شدن این فرد در دست بررسی است.

ایزدپناه بیان کرد: با تدبیر نیروهای امنیتی و شورای تامین و استاندار و با حضور بنده جلساتی را با بزرگان و سران قبائل برگزار کردیم و سرکشی به خانواده مقتول داشتم و از نزدیک با خانواده فرد کشته شده گفت و گو کردم. اکنون شهر اوضاع آرامی را سپری می کند.

نماینده مردم ایذه مطرح کرد: مردم در روز گذشته (یک شنبه سوم مرداد) به حمایت از نظام و در راستای محکوم کردن فتنه گران راهپیمایی را ایذه برگزار کردند.

او درخصوص وضعیت بازداشت شده ها درایذه گفت: تعدادی از افراد بازداشت شده آزاد شده اند و پرونده برخی دیگر نیاز به بررسی دارد.

ایزدپناه در خصوص وضعیت اینترنت شهرستان ایذه گفت: تا جایی که من اطلاع داشتم اینترنت ایذه همچنان قطع است.

اخبار مرتبط:
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه در بازار امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۴ را در جداول زیر ببینید.

نماینده مجلس: مَردم منتظر اعدام روحانی هستند
نماینده مجلس: مَردم منتظر اعدام روحانی هستند

کامران غضنفری، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس درباره موضع‌گیری‌های اخیر حسن روحانی و محمدجواد ظریف، گفت: در مجلس یازدهم ۸ پرونده علیه حسن روحانی به قوه قضاییه ارسال شد روحانی هنوز پاسخ شکایت مربوط به سرقت ۴۸ تخته فرش را نداده است از قوه قضاییه درخواست می کنیم به اظهارات اخیر حسن روحانی رسیدگی و پرونده های وی را تعیین تکلیف کند.

جزئیاتی از سفر کاروان استقلال به اردن؛ ۳ آبی‌پوش در تهران ماندنی شدند
جزئیاتی از سفر کاروان استقلال به اردن؛ ۳ آبی‌پوش در تهران ماندنی شدند

تیم فوتبال استقلال در ادامه رقابت‌های لیگ قهرمانان ۲ آسیا، دوشنبه آینده عازم اردن خواهد شد تا در چارچوب هفته چهارم مرحله گروهی به مصاف تیم الوحدات اردن برود. بر اساس آخرین هماهنگی‌ها، مجوز لازم برای انجام پرواز چارتر کاروان استقلال صادر شده و آبی‌ها با پروازی اختصاصی راهی امان پایتخت اردن می‌شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است