کد خبر : 173612
انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۱۹ - 17:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مراسم تحلیف دولت طالبان لغو شد

مراسم تحلیف دولت طالبان لغو شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  “اینام‌الله سمنگانی” یکی از اعضای ارشد کمیسیون فرهنگی طالبان در صفحه توییتری خود بدون اشاره به تاریخ بعدی این رویداد گفت: مراسم تحلیف دولت جدید افغانستان چند روز قبل لغو شد. به دلیل آنکه ما نمی‌خواستیم مردم را بیش از این سردرگم کنیم، رهبری طالبان بخشی از کابینه را معرفی کرد و کابینه هم اکنون کار خود را آغاز کرده است.

این مقام کمیته فرهنگی طالبان در توئیتش نوشته است: برگزاری مراسم تحلیف کابینه دولت جدید افغانستان چند روز پیش لغو شده بود. رهبری امارت اسلامی برای اینکه مردم از این بیشتر در سردرگمی نمانند برخی از کابینه را اعلام نمود و کابینه کار خود را آغاز هم کرده است. شایعاتی که گویا فردا ۱۱ سپتامبر مراسم تحلیف برگزار می‌شود، واقعیت ندارد.

وی از دادن اطلاعات بیشتر درباره این مساله که قرار بود مراسم تحلیف ۱۱ سپتامبر برگزار شود، امتناع کرد و آن را شایعه خواند.

پیشتر چند رسانه منطقه‌ای و خارجی گزارش کرده بودند که طالبان قصد دارد تا مراسم تحلیف دولت جدید افغانستان را ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۱ برگزار کند و برای این منظور از روسیه، ایران، چین، قطر و پاکستان برای حضور در این مراسم دعوت کرده بود.

دیمیری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز امروز اعلام کرد که مسکو به هیچ ترتیب در این مراسم شرکت نمی‌کند.

اخبار مرتبط:
پزشکیان خطاب به وزیر کشاورزی: اینکه الان دلار گران شده به اجناسی که از قبل داخل انبار بوده چه ارتباطی دارد؟
پزشکیان خطاب به وزیر کشاورزی: اینکه الان دلار گران شده به اجناسی که از قبل داخل انبار بوده چه ارتباطی دارد؟

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور که چندی پیش از وزیر نیرو انتقاد کرده بود، امروز خطاب به وزیر کشاورزی گفت: اینکه الان دلار گران شده به اجناسی که از قبل داخل انبار بوده چه ارتباطی دارد؟

برادر الناز رکابی سنگنورد ملی‌پوش، مهاجرت او را تکذیب کرد: حرف مهاجرت و پناهندگی نیست؛ الناز برای حضور در دوره سولیداریتی به اسپانیا رفته و برمی گردد
برادر الناز رکابی سنگنورد ملی‌پوش، مهاجرت او را تکذیب کرد: حرف مهاجرت و پناهندگی نیست؛ الناز برای حضور در دوره سولیداریتی به اسپانیا رفته و برمی گردد

داوود رکابی، برادر الناز سنگنورد ملی‌پوش، معتقد است مسئولان فدراسیون با رفتار بد خواهرش را محروم و دلسرد کردند. هرچند او برای حضور در بازی‌های المپیک آسیایی جوانان بحرین به عنوان الگو دعوت شده است.

اژه‌ای: رئیس دولتی داشتیم که می‌گفت اگر فلانی را بگیرید اعلام جنگ می‌کنم
اژه‌ای: رئیس دولتی داشتیم که می‌گفت اگر فلانی را بگیرید اعلام جنگ می‌کنم

رییس قوه قضاییه به برخی حواشی پیرامون پرونده چای دبش پاسخ داد و گفت: همه پرونده‌ها را با یک آیین دادرسی رسیدگی می‌کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است