کد خبر : 184217
انتشار : ۱۴۰۰/۱۲/۲۰ - 22:20
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

هزینه ۴۰۰ میلیاردی ساخت ساختمان جدید پلاسکو

ساختمان پلاسکو که در دی ماه سال ۱۳۹۵ آتش گرفت و فرو ریخت بالاخره پس از پنج سال امروز با حضور مسئولان افتتاح شد.

هزینه ۴۰۰ میلیاردی ساخت ساختمان جدید پلاسکو

به گزارش مدارا،ساختمان جدید پلاسکو پس از گذشت پنج سال از حادثه آتش سوزی دیماه سال ۱۳۹۵، امروز با حضور رئیس بنیاد مستضعفان، استاندار تهران، مدیرعامل سازمان آتش نشانی، رئیس سازمان انرژی اتمی و کسبه آن افتتاح شد.

هزینه ۴۰۰ میلیاردی ساخت پلاسکو

رئیس بنیاد مستضعفان در این مراسم اعلام کرد: گرچه بر اساس حکمی که نهایی شده تقصیر بنیاد مستضعفان در حادثه پلاسکو ۱۶.۲ درصد بود و ما وظیفه ساخت مجدد آن را نداشتیم اما به تنهایی و با صرف ۴۰۰ میلیارد تومان، پلاسکو را دوباره ساختیم.

وی افزود: ما با ایمان این ساختمان را ساختیم نه با چرتکه اندازی. علاوه بر این با وجود ۶۰۰ کسبه در پلاسکو، این ساختمان به نمادی از تولید در صنعت پوشاک تبدیل شده بود که در آینده نیز همین اتفاق خواهد افتاد.

رئیس بنیاد مستضعفان، افزود: ساختمان پلاسکو به وسعت ۱۰۰۰ متر مربع و در ۲۰ طبقه ساخته شد و سختی کار جایی بود که باید مشاعات، آسانسورها و پله برقی ها به این فضا اضافه می شد و در عین حال رضایت کسبه نیز مورد توجه قرار می گرفت. از سوی دیگر برای تامین پارکینگ پلاسکو هزینه های آن را یکجا به شهرداری پرداخت کردیم تا ایمن سازی آن به شهرداری واگذار شود.

وی گفت: در پی آن هستیم که زمین جانبی ساختمان پلاسکو موسوم به پارکینگ اکبر را در صورت دریافت مجوزهای لازم از شهرداری تهران و دیگر دستگاه های متولی مانند وزارت میراث و گردشگری بسازیم و به پارکینگی نمونه و مدرن تبدیل کنیم.

فتاح اظهار کرد: بنیاد مستضعفان به عنوان مالک ساختمان پلاسکو همزمان با آغاز سال جدید مدیریت این ساختمان را به کسبه واگذار خواهد کرد و تا یکسال آینده پیمانکار این ساختمان در پلاسکو باقی می ماند تا مشکلات احتمالی این ساختمان را برطرف کند.

وی درباره هزینه های ساخت مجدد پلاسکو گفت: پیش از این و در ابتدای برنامه ریزی برای ساخت پلاسکو ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه برآورد کرده بودیم اما متاسفانه در سال های گذشته همه چیز چند برابر افزایش قیمت پیدا کرد تا هزینه این ساختمان در بخشهای مختلف از جمله هزینه های صدور پروانه، مجوزها و عملیات عمرانی به ۴۰۰ میلیارد تومان برای بنیاد مستضعفان برسد.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که هر چه سریعتر پایان کار ساختمان پلاسکو صادر شود تا کسبه بتوانند اسناد خود را تحویل بگیرند.

اخبار مرتبط:
یوسفیان‌ملاء: حقوق ۱۰ میلیونی، مشکل معیشتی کارگر را حل نمی‌کند
یوسفیان‌ملاء: حقوق ۱۰ میلیونی، مشکل معیشتی کارگر را حل نمی‌کند

تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: حقوق 10 میلیون و 300 هزار تومانی، نه تنها مشکل معیشتی کارگر را حل نمی کند بلکه بر مشکلات کارفرما نیز می افزاید، نتیجه آن بحران نیروی انسانی در واحد های تولیدی خواهد بود.

بازار کساد است؛ شاهد تعطیلی واحد‌های صنفی میوه فروشی هستیم؛ میوه فروش دیگر نمی‌تواند مثل گذشته کاسبی کند
بازار کساد است؛ شاهد تعطیلی واحد‌های صنفی میوه فروشی هستیم؛ میوه فروش دیگر نمی‌تواند مثل گذشته کاسبی کند

کارگر گفت: کمبودی در بازار میوه نداریم و در برخی از موارد عرضه بیشتر از تقاضا بوده است. تقاضا خیلی کمتر از عرضه است. هر سال در همین زمان، کسادی بازار اتفاق می‌افتد. مردم اولویت‌های دیگری دارند که چندان به میوه توجه نمی‌کنند. امسال هم ماه رمضان و عید همزمان شده و توجه‌ها به میوه کمتر شده است. امسال کسادی بازار فراتر از سال قبل است. مسلماً افزایش قیمت‌ها هم بی تأثیر نیست، اما علت اصلی هم نیست.

نماینده مجلس: ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشورمان در حوزه مالی به سمت ارز و طلا رفته‌اند؛ یعنی علناً از حوزه تولید خارج شده‌اند
نماینده مجلس: ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشورمان در حوزه مالی به سمت ارز و طلا رفته‌اند؛ یعنی علناً از حوزه تولید خارج شده‌اند

یک عضو کمیسیون اقتصادی گفت: ، حذف ارز نیما با هدف کنترل رانت موضوع مهمی بود، ولی این حذف نیما باعث شد که ما بازار ارز را از دست بدهیم. بنابراین هدف آقای همتی در بحث کنترل ارز نیما هدف خیری بود ولی منجر به از دست دادن مدیریت بازار ارز و باعث افزایش مشکلات اقتصادی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است