کد خبر : 190282
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۱۶ - 13:11
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

واکنش رئیس سازمان صداوسیما به حذف سروش صحت از تلویزیون

پیمان جبلی، رییس صداوسیما، درباره حذف برخی مجریان (از جمله سروش صحت) از تلویزیون، توضیحاتی را داد.

واکنش رئیس سازمان صداوسیما به حذف سروش صحت از تلویزیون

به گزارش مدارا، رییس سازمان صداوسیما، در حاشیه یک مراسم، درباره تنگ‌تر شدن دایره مجریان تلویزیون و نام‌هایی که در چند وقت اخیر شنیده شده قرار است حذف شوند، گفت: «من پیش از این هم گفته‌ام درهای صداوسیما بر روی تمام استعدادها و ظرفیت‌ها به ویژه کسانی که ایمان به فرهنگ و امانت‌داری مردم دارند باز است، هیچ‌گاه این در بسته نشده و ان‌شالله بازتر می‌شود. همه ظرفیت‌هایی که ایمان به این اصول دارند، حتماً قدرشان را می‌دانیم و در سازمان هم از این سرمایه‌ها نگهداری می‌کنیم.»

او ادامه داد: «مورد خاصی را که اشاره کردید دلیل بر این نمی‌شود که صداوسیما سیاستی برای قطع همکاری یا طرد عناصر داشته باشد. هدف ما این است که کل جامعه و ظرفیت‌ها را ببینیم و تلاش کنیم هرکسی را که در این مسیر می‌تواند ایفای نقش کند، از او صیانت و تقویت کنیم.»

در چند هفته گذشته، خبر رسیده که سروش صحت از اجرای برنامه «کتاب باز» کنار گذاشته شده و المیرا شریفی مقدم، گوینده شبکه خبر هم به مرخصی فرستاده شده است. با این توضیحات پیمان جبلی، به نظر می‌رسد حذف این مجری‌ها و گویندگان، از نظر رییس سازمان صداوسیما، یک امر طبیعی و طبق روال معمول است که با جمله «هدف ما این است که کل جامعه و ظرفیت‌ها را ببینیم …»، توجیه می‌شود.

اخبار مرتبط:
صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد
صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد

سازمان صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد. حتی با استاندار مازندران صحبت‌های اولیه شده است.

قیمت نجومی بلیت قسمت آخر پایتخت در بازار سیاه!
قیمت نجومی بلیت قسمت آخر پایتخت در بازار سیاه!

از شب گذشته که خبر اکران مردمی قسمت آخر پایتخت با حضور عوامل در برج میلاد رسانه ای شد، علاقه مندان به سایت برج میلاد هجوم بردند

طراح صحنه سریال پایتخت: سکانس خرس در یک برداشت گرفته شده / خرس را به شکل طبیعی و واقعی در اصفهان فیلمبرداری کردیم
طراح صحنه سریال پایتخت: سکانس خرس در یک برداشت گرفته شده / خرس را به شکل طبیعی و واقعی در اصفهان فیلمبرداری کردیم

پیمان قانع درباره صحنه خرس که در قسمت بیستم سریال «پایتخت 7» به نمایش درآمد به نکته جالبی اشاره کرد و گفت: من در صفحه مجازی‌ام نوشتم که این سکانس در یک برداشت گرفته شده و حتماً در پشت صحنه مراحل انجام شده این سکانس پخش خواهد شد و مخاطبان به سختی و پیچیده بودنِ آن پی خواهند برد. بنابراین از مخاطبان دعوت می‌کنم که این دو قسمت پشت صحنه سریال را از دست ندهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است