چهار شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۹ ۰۸:۳۹
کد خبر : 192143
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۰۸ - 10:58
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

حاج دلیگانی: دستگاه های دولتی در مصرف برق خیلی «اسراف» می کنند

یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی قطعی برق در واحدهای تولیدی و صنعتی را باعث ایجاد گرانی مضاعف در جامعه دانست و گفت که باید رویه قطعی برق در صنایع اصلاح شود و راهکارهای دیگری اندیشید.

حاج دلیگانی: دستگاه های دولتی در مصرف برق خیلی «اسراف» می کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسینعلی حاجی دلیگانی با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای افزایش تولید برق و جلوگیری از قطعی برق اظهار کرد: قطع برق در صنایع همچون فولاد و سیمان کل نظام تولید و عرضه را در بخش های مختلف دچار اختلال می کند و آسیب آن به کل اقتصاد کشور است.

وی توضیح داد: ممکن است برخی تولیدی ها و صنایع به بهانه خاموشی، تولید را متوقف کنند و محصول خود را نگه دارند که این باعث گران شدن محصولشان شده و به تعبیر دیگر، یک نوع گرانی مضاعف در جامعه ایجاد می کند.

نماینده شاهین شهر در مجلس با تاکید بر اینکه باید رویه قطعی برق در صنایع اصلاح شود، افزود: باید به جای خاموشی صنایع، راهکارهای دیگری اندیشید که مهمترین آن جلوگیری از اسراف است؛ در حاضر میزان اسراف در مصرف برق در دستگاه های دولتی بسیار زیاد است و اصلا به آن توجهی نمی شود.

وی اضافه کرد: نمونه مصرف بی رویه برق را می توان در دانشگاه ها دید که در طول روز برق کلاس های خالی از دانشجو روشن است. پس می‌توان همچون کنترل هوشمند برای چاه کشاورزی، کنترل هوشمند برای مصرف برق در مجموعه های اداری، وزارت خانه ها و همه مراکز دولتی و عمومی تعبیه کرد.

حاجی دلیگانی در پایان گفت: برای جلوگیری از خاموشی در واحدهای صنعتی بزرگ هم باید خودشان شرایطی فراهم کنند که برق مورد نیازشان در پیک مصرف تامین شود. وقتی واحدهای بزرگ در سال مثلا ۱۸ هزار میلیارد تومان سود بدست می آورند پس برای آن ها تاسیس نیروگاه مشکلی ندارد.

اخبار مرتبط:
شروع ثبت‌نام وام ۳۰۰ میلیونی بازنشستگان I جزئیات
شروع ثبت‌نام وام ۳۰۰ میلیونی بازنشستگان I جزئیات

بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی و صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد می‌توانند در طرح تسهیلاتی کرامت، وام ۳۰۰ میلیون تومانی با سود ۲۳ درصد بگیرند.

با حذف ارز ترجیحی قیمت گوشت و فرآورده های گوشتی در سال آینده افزایش پیدا می کند/ رییس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت
با حذف ارز ترجیحی قیمت گوشت و فرآورده های گوشتی در سال آینده افزایش پیدا می کند/ رییس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت

منصور پوریان، رییس شورای تامین دام کشور: گوشت‌های منجمدی که اکنون با ارز نیمایی وارد می‌شود به عنوان ماده اولیه تولید کارخانه‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس نیز استفاده می‌شود و اگر این واحدهای صنعتی نتوانند از گوشت منجمد وارداتی که از هند وارد می‌شود به عنوان ماده اولیه تولید استفاده کنند به دام ماده به ویژه ماده‌های پیر روی می‌آورند و این اتفاق کاهش ذخایر دام مولد در کشور را در پی خواهد داشت در حالی که تولید به حفظ این ذخایر ماده گره خورده است.

بهمن آرمان، اقتصاددان: حتا چین و روسیه هم حاضر نیستند در ایران سرمایه گذاری کنند
بهمن آرمان، اقتصاددان: حتا چین و روسیه هم حاضر نیستند در ایران سرمایه گذاری کنند

بهمن آرمان، اقتصاددان و تحلیلگر بازار سرمایه درباره کاهش سرمایه گذاری در ایران گفت: آماری که وزارت امور اقتصاد و دارایی در مورد سرمایه‌گذاری‌های خارجی در ایران ارائه می‌دهد آمار خیلی خام بوده و جزو طرح‌های تصویب شده این وزارتخانه است و هیچ‌گونه توضیحی در مورد اسامی و میزان سرمایه گذاری هر طرح به ما نمی‌دهد. ما سرمایه‌گذاری‌های مختلفی از جمله قرارداد ۲۵ ساله با چین و قرارداد‌های دیگری با روسیه داریم، اما حتی این دو کشور که شرکای عمده ما هستند هم در ایران سرمایه گذاری نمی‌کنند و دلیل آن هم متفاوت است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است