کد خبر : 193393
انتشار : ۱۴۰۱/۰۳/۱۹ - 00:45
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

روزنامه اطلاعات در مسیر اعتدال ماند/ سیدعباس صالحی نماینده ولی فقیه و مدیرمسئول روزنامه شد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حکمی آقای سید عباس صالحی را به نمایندگی ولی فقیه در موسسه و روزنامه اطلاعات و مدیر مسئول آن روزنامه منصوب کردند.

روزنامه اطلاعات در مسیر اعتدال ماند/ سیدعباس صالحی نماینده ولی فقیه و مدیرمسئول روزنامه شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای سید عباس صالحی دامت توفیقاته
روزنامه‌ی کهنسال اطلاعات در دوران نظام جمهوری اسلامی همواره نماینده و نمایشگر یکی از اضلاع نظام و انقلاب و سخنگوی قشرهائی از مردم عزیز بوده که غالباً سخن آنان بیش از هر جای دیگر در این روزنامه انعکاس می‌یافته است. چند وجهی بودن نگاهها و سلایق سیاسی در میان نخبگانی که در اعتقاد راسخ به انقلاب و نظام اسلامی مشترکند، وجود روزنامه‌ئی با این خصوصیت را مفید و شاید الزامی میکرده، و اکنون نیز آن‌چنان است. برادر انقلابی و پسندیده خصال مرحوم حجت‌الاسلام دعائی، که علاوه بر افتخار نمایندگی از سوی امام عظیم‌الشأن در آن روزنامه، از سوی اینجانب نیز سالها این مأموریت را بر عهده داشتند، به گونه‌ئی شایسته توانسته بودند جهت‌گیری مزبور را رعایت کنند. اکنون پس از درگذشت تأسف‌بار ایشان جنابعالی با سوابق درخشان علمی و مبارزاتی و انقلابی و تصدی مسئولیتهای خطیر در نظام جمهوری اسلامی، در صدر فهرست افراد مناسب برای اجرای این مأموریت میباشید. لذا اینجانب شما را به نمایندگی خود در موسسه و روزنامه‌ی اطلاعات و مدیر مسئول آن روزنامه منصوب میکنم و توفیقات شما را از خداوند متعال مسألت مینمایم.

سیدعلی خامنه‌ای
۱۸ خرداد ۱۴۰۱

اخبار مرتبط:
رسانه اسرائیلی: اسرائیل قادر است به‌طور مستقل و بدون چراغ سبز آمریکا، تأسیسات هسته‌ای ایران را هدف قرار دهد
رسانه اسرائیلی: اسرائیل قادر است به‌طور مستقل و بدون چراغ سبز آمریکا، تأسیسات هسته‌ای ایران را هدف قرار دهد

روزنامه یدیعوت آحرونوت و به نقل از مقامات اسرائیلی نوشت: اسرائیل قادر است به‌طور مستقل و بدون چراغ سبز آمریکا، تأسیسات هسته‌ای ایران را هدف قرار دهد.

دور سوم‌گفتگوهای ایران و آمریکا هفته آینده برگزار خواهد شد
دور سوم‌گفتگوهای ایران و آمریکا هفته آینده برگزار خواهد شد

ایرنا با اعلام اینکه این دور از مذاکرات طبق برنامه‌ریزی به پایان رسید نوشت که دور سوم، هفته آینده برگزار می شود.

از محله کامیلوچایای رم ایتالیا که محل برگزاری مذاکرات ایران و آمریکاست، چه می‌دانیم؟
از محله کامیلوچایای رم ایتالیا که محل برگزاری مذاکرات ایران و آمریکاست، چه می‌دانیم؟

ساکنان کامیلوچایا عمدتاً از طبقه مرفه و دیپلمات‌ها هستند و محله به‌ویژه محل سکونت بسیاری از خارجی‌ها از کشور‌های عربی، روسیه و آمریکای لاتین است. فضای این محله، که ترکیبی از جدیت دیپلماتیک و محیط خانوادگی است، به‌طور کلی آرام و با کانون توجه به روابط اجتماعی خاص خود شناخته می‌شود. در اینجا، به‌جای جوانان پرهیاهو، بیشتر سگ‌های خانگی لاکچری در خیابان‌ها به چشم می‌خورند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است