کد خبر : 195631
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۱۸ - 17:08
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی
چاپ

حسینی کیا: فضای مجلس برای تصویب لایحه تشکیل وزارت بازرگانی کاملاً مناسب است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تشکیل وزارت بازرگانی را در دو مورد مغایر با قانون عنوان کرد که شورای نگهبان می‌تواند در مورد آن اعمال نظر کند.

حسینی کیا: فضای مجلس برای تصویب لایحه تشکیل وزارت بازرگانی کاملاً مناسب است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام سیدجواد حسینی کیا با اشاره به تصمیم دولت مبنی بر تشکیل وزارت بازرگانی و جداسازی بخش بازرگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: دولت معتقد است وزارت صمت گستردگی فراوانی دارد و یک وزیر نخواهد توانست به همه امورات موظفی این وزارتخانه رسیدگی کند و از این رو نگاهی به تفکیک وزارت صمت و تشکیل وزارتخانه بازرگانی دارد.

وی با اشاره به اینکه هدف مجلس کمک به کارآمدی دولت است، افزود: در شرایطی که کشور نیازمند کار جهادی دولت و نظارت جدی مجلس است و به منظور جلب رضایت مردم و اینکه بتوان کاری برای آنان انجام داد، به نظرم در صورت ارائه لایحه تشکیل وزارت بازرگانی از سوی دولت مجلس شورای اسلامی به آن رأی می‌دهد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی درباره مغایرت این لایحه با اسناد بالادستی اظهار کرد: این طرح در دولت قبل نیز مطرح بود و من خود از مخالفان بودم. دلیل هم این است که همه دولت‌های دنیا دنبال کوچک‌سازی هستند در این صورت ما نمی‌توانیم دنبال گسترده‌تر کردن تشکلات باشیم.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با تصریح اینکه به نظرم فضای مجلس مناسب تصویب لایحه تشکیل وزارت بازرگانی است، خاطرنشان کرد: البته این لایحه قطعاً خلاف برنامه توسعه ششم کشور است و شورای نگهبان می‌تواند آن را رد کند. چون در سند بالادستی تأکید شده که دولت باید ۱۵ درصد کوچک شود. در حالی که تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت و تشکیل وزارت بازرگانی به معنای توسعه دولت است.

حسینی کیا با اشاره به مخالفت شورای نگهبان در دوره قبل با این لایحه گفت: در دوره قبل شورای نگهبان این لایحه را مغایر با قانون اساسی تشخیص داد چون برای دولت بار مالی داشت. در هر صورت باید منتظر باشیم و ببینیم صحن علنی مجلس شورای اسلامی چه مسیری را برای کمک به دولت خواهد رفت.

اخبار مرتبط:
کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد
کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: براساس مصوبه هیئت وزیران پیش بینی شده از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور ماه برنامه اصلاح ساعت کاری ادارات صورت گیرد.

قیمت روز گوشی موبایل ۲۷ فروردین ۱۴۰۴
قیمت روز گوشی موبایل ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

قیمت روز گوشی موبایل در بازار ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده می‌کنید.

جهش دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه
جهش دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه

در ادامه روند افزایشی بازار فلزات گران‌بها، قیمت انواع سکه و طلا امروز چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ با رشد محسوسی مواجه شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است