کد خبر : 196182
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۲۸ - 10:31
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: در منطقه ما، بعضاً ۵ ساعت «برق» قطع می شود

نماینده مردم فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت نیرو سیاست درستی را برای مدیریت خاموشی ها در فصل گرما اتخاذ نکرده و فشار مضاعفی بر کشاورزان تحمیل شده است.

نماینده مجلس: در منطقه ما، بعضاً ۵ ساعت «برق» قطع می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین محمدصالحی با اشاره به سیاست های وزارت نیرو برای مدیریت خاموشی ها، بیان کرد: متاسفانه سیاست های وزارت نیرو نتوانسته خاموشی ها را در فصل گرما به نحو درستی مدیریت کند. این سیاست ها منجر به فشار مضاعف بر کشاورزان شده است، به عنوان نمونه در منطقه ما که کاملا کشاورزی است در چهار ماه از سال برق مصرف می شود و کشاورزی انجام می دهند و به جز این چهار ماه که مصادف با بهار و تابستان است، مصرف برق در سایر ایام به شدت پایین است.

وی در ادامه با بیان اینکه خاموشی چاه های کشاورزی در این ایام خسارت زیادی را به کشاورزان وارد کرده است، اظهار کرد: ای کاش بخشی از این خاموشی ها به صنایع بزرگ انتقال می یافت که ظرفیت تولید برق نیز دارند. متاسفانه سیاست خاموشی ها به صورت گزینشی اجرایی و منجر به نارضایتی کشاورزان شده است. این امکان وجود داشت که بخشی از خاموشی را به بلوارهای بزرگی که در بیابان ها کشیده شده است، انتقال داد.

نماینده مردم فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: میزان برداشت گندم در منطقه ما به نسبت سال های قبل به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده است که این امر نتیجه اتخاذ سیاست های غلط است. متاسفانه بعضا ۵ ساعت در طول روز برق چاه های کشاورزی قطع می شود، این امر موجب شده تا بخشی از محصولات کشاورزی از بین برود. کسی هم حاضر به پاسخگویی به کشاورزان نیست.

محمدصالحی در پایان با بیان اینکه ساعات کار برخی از ادارات کاهش پیدا کرده که یک گام مثبت برای مدیریت مصرف می باشد، خاطرنشان کرد: ای کاش که مدیریت مصرف برق در همه دستگاه ها و ارگان ها دنبال می شد، آنگاه ما می توانستیم با کمترین فشار از این دوره تنش آبی و برقی عبور کنیم.

اخبار مرتبط:
معاون هماهنگ کننده بسیج: دشمن، شب وارد بستر دختر و پسر ما می‌شود و فردا، ایمان آن‌ها را متزلزل می‌کند
معاون هماهنگ کننده بسیج: دشمن، شب وارد بستر دختر و پسر ما می‌شود و فردا، ایمان آن‌ها را متزلزل می‌کند

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: ظاهر دشمن نمایان نیست دشمن شب وارد بستر دختر و پسر ما می‌شود و فردا ایمان آنها را متزلزل می‌کند بنابراین این یک جنگ پیچیده و سخت است.

ترامپ: به مراتب، یک توافق صلح هسته‌ای با ایران را ترجیح می‌دهم
ترامپ: به مراتب، یک توافق صلح هسته‌ای با ایران را ترجیح می‌دهم

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: من می‌خواهم ایران کشوری بزرگ و موفق باشد، اما کشوری که نتواند سلاح هسته‌ای داشته باشد.

ترامپ: برای شروع مذاکرات، با ایران تماس می‌گیرم/ بسیاری از افراد می‌گویند بگذار آن‌ها تماس بگیرند؛ برای من این مهم نیست
ترامپ: برای شروع مذاکرات، با ایران تماس می‌گیرم/ بسیاری از افراد می‌گویند بگذار آن‌ها تماس بگیرند؛ برای من این مهم نیست

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا برای شروع مذاکرات، با ایرانی‌ها درباره نوعی توافق تماس گرفته‌اید؟، گفت: من با آنها تماس می‌گیرم، برایم مهم نیست که آنها تماس بگیرند یا من بگیرم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است