کد خبر : 199804
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۱۵ - 10:40
دسته‌بندی : اخبار ویژه، بین الملل
چاپ

زلنسکی: نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا در یک قدمی فاجعه است

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین هشدار داد که نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا «یک قدم تا فاجعه تشعشع» فاصله دارد، زیرا گلوله باران روسیه در روز دوشنبه به یکی از خطوط انتقال برق آن آسیب زده است.

زلنسکی: نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا در یک قدمی فاجعه است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رئیس جمهور اوکراین دوشنبه شب گفت: امروز آخرین خط انتقال نیرو که نیروگاه را به سیستم انرژی اوکراین وصل می‌کرد به دلیل گلوله باران تحریک آمیز روسیه آسیب دید.

زلنسکی افزود، این دومین بار است که نیروگاه زاپروژیا به دلیل اقدامات روسیه، در یک قدمی فاجعه قرار گرفته است.”

وی تصریح کرد: من این واقعیت را که روسیه در حال حاضر، این اقدامات را درست در آستانه نتیجه‌گیری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام می‌دهد، بسیار معنادار می‌دانم.

زلنسکی اظهار کرد، گلوله باران منطقه به این معنی است که دولت روسیه اهمیت نمی‌دهد که آژانس بین المللی انرژی اتمی چه می‌گوید و جامعه بین‌المللی چه تصمیمی می‌گیرد. روسیه تنها علاقه‌مند است که وضعیت را در طولانی‌ترین زمان در بدترین حالت ممکن حفظ کند.»

رئیس جمهور اوکراین از جامعه جهانی خواست تا مسکو را به عنوان یک کشور تروریستی به رسمیت بشناسد و تحریم‌ها علیه آن را تشدید کند.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) روز دوشنبه اعلام کرد که اوکراین با آژانس تماس گرفته تا اطلاع دهد که یک خط برق پشتیبان که به نیروگاه زاپوریژیا متصل است، برای رفع مشکل باید قطع شود.

این تحولات در حالی اتفاق می‌افتد که دو کارشناس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار است برای نظارت بر نیروگاه هسته‌ای در محل باقی بمانند، زیرا نگرانی‌هایی از وقوع یک حادثه هسته‌ای احتمالی وجود دارد.

 

مدیرکل آژانس انرژی بین‌المللی اتمی روز سه‌شنبه گزارشی درباره وضعیت ایمنی، امنیت و پادمان‌های هسته‌ای در اوکراین منتشر خواهد کرد و سپس در این خصوص به شورای امنیت سازمان ملل توضیح خواهد داد.

 

اخبار مرتبط:
جنجال روز زن در روسیه؛ حزب پوتین به مادران سربازان کشته شده در جنگ «چرخ گوشت» هدیه داد
جنجال روز زن در روسیه؛ حزب پوتین به مادران سربازان کشته شده در جنگ «چرخ گوشت» هدیه داد

یکی از دفاتر محلی «روسیه متحد»، حزب متبوع ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، روز شنبه همزمان با روز جهانی زن، با هدیه دادن چرخ گوشت به مادران سربازان کشته‌شده در جنگ اوکراین، جنجال به پا کرد.

اورژانس تهران: یک هفته مانده به چهارشنبه سوری، یک نفر جان خود را از دست داده / ۲۹ نفر هم مصدوم شده‌اند
اورژانس تهران: یک هفته مانده به چهارشنبه سوری، یک نفر جان خود را از دست داده / ۲۹ نفر هم مصدوم شده‌اند

رئیس مرکز اورژانس استان تهران از زخمی شدن ۲۹ نفر و مرگ یک نفر در حوادث چهارشنبه سوری امسال در تهران تا کنون خبر داد.

ترودو رفت؛ مارک کارنی نخست‌وزیر کانادا شد
ترودو رفت؛ مارک کارنی نخست‌وزیر کانادا شد

حزب لیبرال کانادا برای انتخاب جانشین «جاستین ترودو»، نخست وزیر مستعفی این کشور تشکیل جلسه داد و «مارک کارنی» را برگزید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است