کد خبر : 215798
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۱۷ - 21:00
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

سقوط قیمت طلا در راه است؟

در حالی که سرمایه گذاران منتظر نشست هفته آینده فدرال رزرو آمریکا برای ارزیابی موضع سیاست پولی بانک مرکزی بودند، طلا در محدوده محدودی معامله شد.

سقوط قیمت طلا در راه است؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نوسان قیمت طلا در هر اونس در محدوده ۱۷۴۸ تا ۱۷۵۵ محدود شده‌است. هر اونس طلا امروز با ۰.۱ درصد افزایش به ۱۷۸۳.۹۰ دلار رسید.

معاملات آتی صندوق فدرال رزرو اکنون با احتمال ۹۱ درصد افزایش نرخ ۵۰ واحدی (bps) در جلسه دسامبر قیمت گذاری می شود. تاثیر کلیدی بر قیمت طلا، احساسات دلار است. مایکل لنگفورد، مدیر شرکت مشاوره شرکت AirGuide گفت: جلسه هفته آینده FOMC (کمیته بازار آزاد فدرال) جهت نهایی این احساسات را تعیین خواهد کرد.

دلار قوی تر باعث می شود شمش برای خریداران خارجی جذابیت کمتری داشته باشد؛ در ۲۴ ساعت گذشته شاخص دلار ۰.۲ درصد افزایش یافت.

لنگفورد گفت: “طلا در چند جلسه معاملاتی بعدی، ریسک نزولی بیشتری نسبت به صعودی دارد، به خصوص قبل از جلسه FOMC.”

داده های شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) نوامبر در ۱۳ دسامبر منتشر خواهد شد و نشست نهایی فدرال رزرو در سال ۲۰۲۲ در تاریخ ۱۳-۱۴ دسامبر برنامه ریزی شده است.

سقوط قیمت طلا در راه است؟

نرخ‌های بهره بالا بر وضعیت سنتی طلا به عنوان پوششی در برابر تورم و سایر عدم قطعیت‌ها در سال جاری تأثیر گذاشته است، زیرا هزینه فرصت نگهداری شمش بدون بازده را افزایش می‌دهد.

به گفته وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز، طلا ممکن است حمایت ۱۷۶۶ دلار در هر اونس را از دست بدهد و به محدوده ۱۷۴۸ تا ۱۷۵۵ دلار سقوط کند.

در این بین نقره با ۰.۷ درصد افزایش به ۲۲.۳۱ دلار رسید. پلاتین با ۰.۳ درصد کاهش به ۹۸۶.۱۵ دلار رسید و پالادیوم با ۱.۲ درصد افزایش به ۱۸۷۱.۰۰ دلار رسید.

ما شاهد عملکرد بهتر پلاتین از پالادیوم هستیم زیرا تقاضا برای این فلز گرانبها در بخش جواهرات و صنعت افزایش یافته است. علاوه بر این، عادی سازی زنجیره تامین باید شاهد رشد تقاضای کاتالیزور خودرو باشد.

اخبار مرتبط:
هدر رفت انرژی در نیروگاه ها و قهقرای کمبود برق
هدر رفت انرژی در نیروگاه ها و قهقرای کمبود برق

راندمان مصرف نیروگاه های تولید برق در کشور بدلیل ساختار قدیمی و عدم بروز رسانی تکنولوژی های مصرفی در آنها، بسیار بالاست.

مخالفت هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص با افزایش نرخ ارز ترجیحی در ۱۴۰۴
مخالفت هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص با افزایش نرخ ارز ترجیحی در ۱۴۰۴

با توجه به بررسی‌های انجام شده توسط هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، بحث افزایش نرخ ارز ترجیحی کالا‌های اساسی در بودجه سال ۱۴۰۴، در تضاد با سیاست‌های ثبات ارزی برنامه هفتم توسعه تشخیص داده شده و باید تغییر کند.

مسعود نیلی:ماه‌های پیش رو و سال آینده می‌تواند گردنه‌ای پرپیچ و صعب‌العبور برای ایران عزیز باشد
مسعود نیلی:ماه‌های پیش رو و سال آینده می‌تواند گردنه‌ای پرپیچ و صعب‌العبور برای ایران عزیز باشد

نیلی نوشت: اگر به همین صورت پیش برویم، جامعه دچار پاندمی یأس خواهد شد که امیدوارم عواقب این پاندمی به‌طور واقعی درک شده باشد. زمان آن فرارسیده که هرچه سریع‌تر، تصمیماتی هرچند تلخ، اما بسیار مهم و سخت گرفته شود. لحظه‌ای به خواب رفتن در حالت سرمازدگی، مرگ قطعی را در پی خواهد داشت. مراقب پاندمی یأس باشید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است