کد خبر : 217631
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۴ - 16:24
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

خبرگزاری دولت: فرستاده چین به ایران، «مقام برکنارشده» نیست/ او از راه‌ یافتن دوباره به دفترسیاسی حزب کمونیست«بازمانده»

«هو چون‌هوا» در کنگره بیستم حزب کمونیست چین که اعضای آن اکتبر گذشته تعیین شد، نتوانست کرسی خود را از بین ۲۰۰ نامزد انتخابی حفظ کند و به این ترتیب، از راه‌ یافتن دوباره به دفتر سیاسی حزب کمونیست بازماند.

خبرگزاری دولت: فرستاده چین به ایران، «مقام برکنارشده» نیست/ او از راه‌ یافتن دوباره به دفترسیاسی حزب کمونیست«بازمانده»

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک رسانه آمریکایی با انتشار گزارشی جهت‌دار سفر معاون نخست وزیر چین به تهران را که در راس هیات بزرگ تجاری برای پیگیری سند توافق همکاری ۲۵ ساله با جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت به گونه‌ای بازتاب داد تا القا کند که پکن پس از سفر رئیس جمهوری چین به عربستان، از ایران فاصله گرفته است.

به نوشته ایرنا؛ بلومبرگ در گزارش خود بدون اشاره به سفر از پیش تعیین شده «چونهوا» ادعا کرده که رئیس جمهور چین در سفر به غرب آسیا، در تهران توقف نکرد و این مساله نشانگر دور شدن پکن از تهران است. این گزارش ادعایی همچنین با اشاره به تحریم‌های غیرقانونی ایالات متحده علیه ایران و معرفی چین به عنوان تنها خریدار نفت ایران تلاش کرده تا با زیر سووال بردن جایگاه معاون نخست وزیر چین، دورنمای همکاری‌های دو کشور را مبهم نشان دهد.

«هو چون‌هوا» در کنگره بیستم حزب کمونیست چین که اعضای آن اکتبر گذشته تعیین شد نتوانست کرسی خود را از بین ۲۰۰ نامزد انتخابی حفظ کند و به این ترتیب از راه‌ یافتن دوباره به دفتر سیاسی حزب کمونیست باز ماند.

به گزارش منابع خبری چین، نامبرده که ریاست سازوکار عالی روابط چین و ایران را برعهده دارد، تا مارس سال آینده، در سمت معاون نخست وزیر چین می‌ماند.

اما گزارش بلومبرگ و به‌کارگیری زیرکانه نویسنده از لفظ «برکناری» چونهوا این ذهنیت را در مخاطب تقویت می‌کند که توقف فرستاده چین در تهران پس از سفر به ازبکستان، قرقیزستان و امارات، نه تنها فاقد اهمیت که سووال برانگیز است.

این گزارش البته در جریان جوسازی‌های اخیر غرب علیه ایران چندان هم غریب نیست. آنچه این رزوها در عرصه بین‌المللی درقبال ایران رخ می‌دهد، از تحریم‌ها تا قطعنامه اخیر لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل، نماد تمام عیار رفتار «بولی» (Bully) است که در فرهنگ غرب بسیار شایع است.
بولی، برخلاف ترجمه فارسی آن صرفا به‌معنای ضعیف‌کشی، زورگویی و گردن کلفتی نیست. در واقع معادل دقیقی برای «بولی» در فارسی وجود ندارد زیرا پطرفی که مورد بولی قرار می‌گیرد لزوما ضعیف نیست و بولی کننده/ها نیز لزوما قلدر و گردن‌کلفت نیستند.

کارشناسان معتقدند که «بولی» رفتاری از روی عادت با چاشنی زور، اجبار و اذیت کردن، برای سوء استفاده، تسلط تهاجمی یا ارعاب طرف مقابل است؛ رویه‌ای که این روزها مقام‌ها و رسانه‌های غربی علیه ایران به راه‌انداخته‌ و با واکنش قاطع جمهوری اسلامی ایران مواجه شده است.

اخبار مرتبط:
سی‌ا‌ن‌ان: ایران احتمالا تا پیش از انتخابات آمریکا به حمله اسرائیل پاسخ خواهد داد
سی‌ا‌ن‌ان: ایران احتمالا تا پیش از انتخابات آمریکا به حمله اسرائیل پاسخ خواهد داد

یک منبع بلندپایه به سی‌ان‌ان گفته که ایران پاسخی «قاطع و دردناک» به حملات اسرائیل خواهد داد.

انتقاد تند روزنامه اصولگرا به وزیر علوم؛ به چه حقی به رئیس دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه تذکر می‌دهید؟!
انتقاد تند روزنامه اصولگرا به وزیر علوم؛ به چه حقی به رئیس دفتر نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه تذکر می‌دهید؟!

جوان نوشت: حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری می‌تواند یک‌تنه دولت چهاردهم را درگیر حاشیه کند.

کیهان: دولت به بمب‌های آمریکایی، مجوز رجیستری داد
کیهان: دولت به بمب‌های آمریکایی، مجوز رجیستری داد

روزنامه حسین شریعتمداری نوشت: واردات گوشی‌های آیفون در زمانی که هنوز فاجعه پیجرها رخ نداده بود با مخالفت رهبر معظم انقلاب مواجه شد. واردات گوشی‌های آیفون در زمانی که هنوز فاجعه پیجرها رخ نداده بود با مخالفت رهبر معظم انقلاب مواجه شد. گفتنی است یک گزاره بسیار جدی در زمینه آزادسازی رجیستری آیفون، نفوذ مافیاگونه برخی سرمایه‌داران در حوزه واردات موبایل است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است