کد خبر : 221715
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۰ - 23:53
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

ادعای جدید روزنامه کیهان علیه دولت روحانی/ بزرگ‌ترین کلاهبرداری تاریخ کشور و غارت سرمایه‌های مردم در بورس دولت روحانی اتفاق افتاد

روزنامه کیهان نوشت: بزرگ‌ترین کلاهبرداری تاریخ کشور و غارت سرمایه‌های مردم در بورس برای جبران کسری بودجه سال ۹۹ از دیگر مستندات دروغ بودن ادعای روحانی است.

ادعای جدید روزنامه کیهان علیه دولت روحانی/ بزرگ‌ترین کلاهبرداری تاریخ کشور و غارت سرمایه‌های مردم در بورس دولت روحانی اتفاق افتاد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در حالی دولت حسن روحانی به کلاهبرداری بزرگ از مردم در سال ۹۹ از طریق بورس متهم کرده که در آن دوران تنها دولت نبود که مردم به حضور در بورس تشویق کرد و غریب‌به‌اتفاق مقامات ارشد نظام از مردم دعوت کرده بودند که سرمایه‌های خود وارد این بازار کنند.

رئیس‌جمهور سابق در شرایطی که تبعات مدیریت فاجعه بار او همچنان گریبان‌گیر اقتصاد کشور است، مدعی شده که خزانه و موجودی ارزی را پُر و پیمان تحویل دولت بعدی داده که اسناد و شواهد متعدد خلاف‌گویی آشکار او را اثبات می‌کند…بزرگ‌ترین کلاهبرداری تاریخ کشور و غارت سرمایه‌های مردم در بورس برای جبران کسری بودجه سال ۹۹ از دیگر مستندات دروغ بودن ادعای روحانی است.

در پایان این گزارش آمده است: با همه این اسناد و شواهد و در حالی که نه تنها کارشناسان و صاحب‌نظران بلکه مردم عادی هم از وضعیت بحرانی دولت روحانی در تامین منابع لازم برای پوشش دادن هزینه‌های دولت آگاه بوده و هستند، روحانی با طرح ادعایی که بیشتر توهین به شعور مردم است، مدعی پر بودن خزانه در زمان تحویل دولت شده است.

اخبار مرتبط:
علی صوفی: پزشکیان باید خواستار تغییر رئیس صداوسیما شود
علی صوفی: پزشکیان باید خواستار تغییر رئیس صداوسیما شود

علی صوفی می‌گوید: حتی اگر رئیس صداوسیما عوض نشود، این امکان وجود دارد با عزل برادر آقای جلیلی، حوزه تصمیم گیری در سازمان صداوسیما را از حوزه اثرگذاری تندرو‌ها خارج کنند.

تیتریک کیهان: انفجار مهیب در بندر شهید رجایی حادثه یا خرابکاری؟
تیتریک کیهان: انفجار مهیب در بندر شهید رجایی حادثه یا خرابکاری؟

روزنامه کیهان در تیتریک خود با عنوان «انفجار مهیب در بندر شهید رجایی حادثه یا خرابکاری؟!» نوشت: طبیعتاً حادثه‌ای با چنین ابعاد و حجم تخریب و خسارت‌های مادی و جانی آن‌هم در بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور و یکی از بزرگ‌ترین بنادر ترانزیتی منطقه دارای اهمیت ویژه و نیازمند بررسی دقیق و سریع علل و ابعاد مختلف ماجرا می‌باشد و باید هرچه سریع‌تر به صورت کارشناسی و مستند مشخص و اعلام شود که این حادثه ناشی از قصور و تقصیر و سهل‌انگاری و بی‌توجهی به اخطار‌های قبلی ایمنی بوده است یا اینکه ممکن است علل و عوامل دیگری داشته باشد.

وزیر کشور: مردم مطمئن باشند علت حادثه بندر شهید رجایی هر چه باشد اعلام خواهیم کرد
وزیر کشور: مردم مطمئن باشند علت حادثه بندر شهید رجایی هر چه باشد اعلام خواهیم کرد

وزیر کشور اظهار داشت: ما از ابتدا در کنار عملیات امداد، نجات و اطفای حریق، به آسیب‌شناسی و بررسی علل حادثه نیز توجه داشتیم. تیم‌های تخصصی در حال بررسی هستند و مردم مطمئن باشند علت حادثه هر چه باشد اعلام خواهیم کرد با مقصران یا کسانی که کوتاهی کرده‌اند، بدون تعارف برخورد قانونی خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است