کد خبر : 222356
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۳ - 12:09
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

تهیه‌کننده سینما به حمله «کیهان» به سریال خاتون واکنش نشان داد

علی جلیلوند (تهیه کننده سینما) با یک استوری در صفحه اینستاگرامش نسبت به حمله کیهان به سریال خانون واکنش نشان داد.

تهیه‌کننده سینما به حمله «کیهان» به سریال خاتون واکنش نشان داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روز گذشته روزنامه کیهان در مطلبی نوشته بود : «خاتون روایت همدلانه با آشوبهای اخیر است تا ورود متفقین به ایران»! همچنین نوشته بود: ««خاتون» ویژگی‌هایی دارد که با زنان دوران خود شباهت چندانی ندارد و بر اساس اظهاراتش خواستار تغییرات فراوانی در زندگی شخصی و نحوه اداره کشور است و مطالبه جایگاه واقعی زنان (با گرایش فمنیستی) یکی از اهداف و خواسته‌های اوست. کاراکتری که با تفسیری سمبلیک با رخدادهای آنارشیستی اخیر ارتباط برقرار می‌کند.»

علی جلیلوند (تهیه کننده سینما) با یک استوری در صفحه اینستاگرامش نسبت به حمله کیهان به سریال خانون واکنش نشان دادو نوشت: آقای حسین شریعتمداری به جمع طنزنویسان پیوست!

واکنش تهیه‌کننده سینما به حمله کیهان به سریال خاتون (عکس)

اخبار مرتبط:
پخش‌کننده «پیر پسر»: این فیلم برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت
پخش‌کننده «پیر پسر»: این فیلم برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت

پخش‌کننده فیلم سینمایی «پیرپسر» گفت: پس از پایان اکران «رها» فیلم دیگری جایگزین می‌شود و بعد از آن نوبت به اکران «پیرپسر» خواهد رسید، «پیرپسر» پروانه نمایش دارد و برای اکران هیچ حذفیات و ممیزی نخواهد داشت.

بازیگر سریال تاسیان: سعی کردم یک منشی کلیشه‌ای نباشم
بازیگر سریال تاسیان: سعی کردم یک منشی کلیشه‌ای نباشم

بازیگر مجموعه نمایش خانگی «تاسیان» گفت: سعی کردم جزئیاتی را به نقشم اضافه کنم تا بتوانم کاراکتر بسازم و بازی من تیپ تکراری یک منشی‌ نباشد.

پردیس تئاتر باغ کتاب تهران تعطیل شد
پردیس تئاتر باغ کتاب تهران تعطیل شد

پردیس تئاتر باغ کتاب تهران تا اطلاع ثانوی میزبان برنامه‌های جدید نخواهد بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است