کد خبر : 224437
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۲ - 11:53
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

ادعای عجیب روزنامه «حسین شریعتمداری»/ کیهان: در ایران کسی وادار نشده‌ که در مصرف انرژی صرفه‌جویی کند

کیهان با اشاره به اینکه در اروپا انرژی در زمستان ، گران و کمیاب شده، نوشت:در کشورمان نه کسی مجبور شده از فضولات گربه برای آتش‌افروزی و تولید گرما استفاده کند، نه کارمندانمان وادار شده‌اند، پتوپیچ پشت میزهایشان بنشینند و نه وادار شده‌اند، ۴۰ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند.

ادعای عجیب روزنامه «حسین شریعتمداری»/ کیهان: در ایران کسی وادار نشده‌ که در مصرف انرژی صرفه‌جویی کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیهان با اشاره به اینکه در اروپا انرژی در زمستان، گران و کمیاب شده، نوشت: در کشورمان نه کسی مجبور شده از فضولات گربه برای آتش‌افروزی و تولید گرما استفاده کند، نه کارمندانمان وادار شده‌اند، پتوپیچ پشت میزهایشان بنشینند و نه وادار شده‌اند، ۴۰ درصد در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند.

هیچ خانه‌ عادی هم مجبور نشده ماهی ۳۰ میلیون تومان بابت پرداخت قبض گاز خانه‌اش پرداخت کند و هزینه‌های انرژی مردم نیز شکر خدا ۴ برابر درآمد ماهانه‌شان نشده است. توصیه‌های همیشگی و همه ساله برای صرفه‌جویی در مصرف گاز در زمستان در ایران کجا، «زمستان سخت» اروپا با تبعات هولناکی که در بالا به گوشه‌ای از آنها اشاره شد کجا؟!

گفتنی است روزنامه کیهان به تعطیلی اکثریت مطلق کارخانجان و تعطیلی برخی مدارس و شهرها در نقاط مختلف ایران به منظور جبران کاهش مصرف گاز اشاره نکرده است.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شده و در گزارش کمیسیون امنیت ملی به آن پرداخته خواهد شد
نماینده مجلس: علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شده و در گزارش کمیسیون امنیت ملی به آن پرداخته خواهد شد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بر تغییر سیاست‌گذاری‌ها در حوزه بنادر تأکید کرد و گفت: مسئولین باید پاسخگوی این رویه غلط باشند، همچنان که کمیسیون امنیت ملی هم با همین رویکرد به مسئله ورود کرده و قطعا از کنار این تخلف به راحتی عبور نخواهیم کرد.

عراقچی: وقاحت نتانیاهو که می‌خواهد به ترامپ دیکته کند در دیپلماسی خود با ایران، چه کاری می‌تواند انجام دهد، قابل توجه است
عراقچی: وقاحت نتانیاهو که می‌خواهد به ترامپ دیکته کند در دیپلماسی خود با ایران، چه کاری می‌تواند انجام دهد، قابل توجه است

وزیر خارجه با اشاره به اینکه ایران به اندازه کافی به توانمندی‌های خود مطمئن است که هرگونه تلاش بازیگران بدخواه برای خرابکاری یا دیکته کردن در سیاست خارجی‌اش را خنثی کند، گفت: تنها امیدواریم همتایان آمریکایی ما نیز به همین اندازه استوار باشند.

خبرسازی تازه کیهان: رویترز [با اشاره به انفجار اخیر] گفته است ایران نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل بیفتد
خبرسازی تازه کیهان: رویترز [با اشاره به انفجار اخیر] گفته است ایران نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل بیفتد

کیهان نوشت: رویترز و آسوشیتدپرس و نیویورک تایمز دیروز ادعا کردند انفجاردر بندر شهیدرجایی، ناشی از دپوی سوخت جامدی بوده که ایران از چین برای تولید موشک وارد کرده است! همین‌ها در ادامه گفتند نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل افتاد! و ضمناً ماجرا را با انفجار چند سال قبل در بیروت شبیه‌سازی کردند تا به اسرائیل فرتوت، اعتبار و اقتدار ببخشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است