به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ اصغر زارع افزود: با توجه به اینکه ۶۰ درصد کل تصادفات در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها اتفاق می افتد، کاهش تصادفات جاده ای مهمترین هدف در راه اندازی ایستگاه های امنیت و سلامت نوروزی در جاده های استان است.
به نوشته مهر؛ وی اظهار داشت: این ایستگاه ها از حدود یک دهه پیش با تعداد کمتر در برخی ورودی های اصفهان بصورت مقطعی ایجاد شد و یکی از دستاوردهای آن کاهش حوادث جاده ای و ایمنی و سلامت برای مسافران بود.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان با تاکید بر لزوم توجه و تمرکز بیشتر رانندگان در هنگام نزدیک شدن به شهرها گفت: بیشتر این ایستگاهها در نقاط حادثه خیز ورودی استان دایر و فعال می شود.
وی یادآور شد: افزایش ساخت و ساز انواع شرکتها، کارخانهها و شهرکهای صنعتی در نزدیکی شهرها و به دنبال آن تنوع زیاد وسایل نقلیه در حال تردد با سرعت های مختلف، احتمال وقوع تصادفات در نزدیکی شهرها را بیشتر می کند.
سرهنگ زارع با اشاره به اینکه تاثیر یکنواختی جاده در بروز حوادث رانندگی گفت: رانندگی در محیطی یکنواخت و در یک حالت خاص و در مدت زمان طولانی می تواند خستگی و خواب آلودگی را برای رانندگان پدید آورد و در نهایت حوادث و تصادفات رانندگی را رقم بزند.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس ایستگاههای امنیت و سلامت با ترتیب دادن محلی متنوع به لحاظ فرهنگی و برپایی نمایشگاه های صنایع دستی و گردشگری، زمینه استراحت کوتاه رانندگان را فراهم می آورد.
رئیس پلیس راه استان اصفهان افرود: بنا بر تحقیقات صورت گرفته حدود ۹ تا ۱۱ درصد از بودجه کشور صرف تصادفات و به ازای هر نفر که در تصادف جانش را از دست می دهد بیش از هشت میلیارد تومان بصورت مستقیم و yیرمستقیم به کشور خسارت تحمیل می شود.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس تمام تلاش پلیس و دیگر مسوولان حوزه راهها ایجاد امنیت و سلامت سفر برای مسافران و کاهش تصادفات و تلفات جاده ای است.
اصفهان دارای ۳۹۹ کیلومتر آزاد راه، یکهزار و ۶۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۲ هزار و ۷۹۱ کیلومتر راه همسنگ و ۲۹ کیلومتر آزاد راه است.