به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل گروه فولاد مبارکه اظهار کرد: عبور از ۱۰ میلیون تن تختال، ۱۰ روز مانده به پایان سال، با رشد ۱۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، در حالی رخ داد که حدود یکمیلیون تن افت تولید ناشی از محدودیتهای برق و گاز را که در سال جاری بیشتر از سالهای قبل بود، پشت سر گذاشتیم و این امر با برنامهریزی و پیشبینیهای لازم، استفاده از تجارب سالهای قبل، ذخیرهسازی بهموقع مواد اولیه، انجام تعمیرات اساسی خطوط مختلف در زمان اعمال محدودیتهای انرژی و درنهایت افزایش بهرهوری سرمایههای انسانی شرکت محقق شد.
به نوشته فارس؛ وی ادامه داد: بهموازات رشد کمّی محصول، خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ شاهد رشد ۱۲ درصدی تولید محصولات ویژه و تولید ۱۴ محصول جدید نیز هستیم.
طیبنیا با بیان اینکه میزان تولید در هریک از بخشهای گروه فولاد مبارکه نیز از میزان مدت مشابه سال قبل خود فراتر رفته است، گفت: در شامگاه روز چهارشنبه هفدهم اسفندماه تولید تختال در شرکت فولاد مبارکه از رکورد ۷/۳ میلیون تن سال ۱۳۹۹ عبور کرد.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه تصریح کرد: گروه فولاد مبارکه با سهم ۳۴ درصدی در تولید فولاد کشور، در رشد و ارتقای جایگاه ایران بین فولادسازان جهان نقش ارزندهای داشته است.
وی ادامه داد: جهادگران شرکت فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان و مجتمع فولاد سبا، همراستا با اهداف گروه، علیرغم همه محدودیتهایی که در سال جاری بهشدت و بیش از همیشه با آن مواجه بودند، توانستند تا شامگاه روز جمعه ۱۹ اسفندماه و ۱۰ روز مانده به پایان سال جاری، ۱۰ میلیون و ۱۶ هزار تن فولاد خام تولید کنند.
طیبنیا با بیان اینکه در مرحله سوم حمایت از سازندگان داخلی و شرکتهای دانشبنیان با نگاه بومیسازی هرچه بیشتر تجهیزات موردنیاز و ایجاد اشتغال متمرکز شد گفت: با عنایت به شعار سال، سیاستهای گروه بر سه محورِ تولید حداکثری و تأمین نیاز بازار داخل، استفاده از ظرفیت شرکتها، دانشگاهها و مراکز علمی تحقیقاتی برای توسعه سبد محصولات شرکت بهویژه برای آن دسته از محصولاتی که عمدتاً تاکنون از محل واردات تأمین میشدند.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با اشاره به اینکه از آغاز سال ۱۴۰۱ نقطه عطف تمامی فعالیتهایی که برای گروه در نظر گرفته شد بر این اصل استوار بود تصریح کرد: در همه حوزهها اعم از تولید، توسعه و بومیسازی، باید نگاه تحولی داشته باشیم؛ به این معنی که بهعنوانمثال، در تولید فقط به فکر رکوردشکنی نباشیم و بهموازات آن در مسیر تولید محصولات خاص و کیفیتر با نگاهی متفاوت حرکت کنیم، از سد همه محدودیتها و تفکراتی که دست و پای ما را بهنوعی بستهاند عبور کنیم و تولیدات دانشبنیان داشته باشیم و درنهایت همانگونه که مشاهده کردیم، با اتکا به دانش متخصصان داخلی، محصولاتی را برای اولین بار در کشور تولید کردیم که در پروژههای ملی کشور و بسیاری از صنایع خاص مورد استفاده قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در حوزه اجرای پروژههای توسعه گروه نیز در سایه الطاف الهی، طرحهایی شجاعانه و جسورانه پیشنهاد و وارد فاز اجرا شد که هریک از آنها در حد ملی، ارزشمند و مؤثرند تصریح کرد: توسعههای بلندپروازانهای که با به بار نشستن آنها نهفقط در تولید فولاد کشور، بلکه در تأمین انرژی و توسعههای دانشبنیان و علمی-تحقیقاتی، شاخصهای ملی به یاری خداوند ارتقا خواهند یافت.
طیبنیا ادامه داد: در بخش توسعه، احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ۹۱۴ مگاواتی با راندمان ۵۸ درصد و مصرف آب یکپنجم نیروگاه موجود، احداث نیروگاههای تجدیدپذیر و خورشیدی و همچنین دو نیروگاه بادی در دستور کار قرار گرفت که پیشرفتهای قابلملاحظهای داشته است.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در ادامه به دستاوردهای توسعهای در سایر شرکتهای گروه اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه در گروه فولاد مبارکه نیز توسعهها بهخوبی در حال اجراست؛ تاجاییکه اخیراً شاهد شروع موفقیتآمیز کوره قوس الکتریکی شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری بهعنوان یکی از طرحهای هفتگانه دولت بودیم که بهزودی عملیات ذوبگیری و ریختهگری آن نیز عملیاتی خواهد شد، همچنین در فولاد هرمزگان، فولاد امیرکبیر کاشان و سایر شرکتهای گروه برنامههای توسعه بهخوبی در حال انجام است.