کد خبر : 242658
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۸ - 13:18
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

آمادگی اصفهان برای خواهرخواندگی با بعضی از شهرهای تاریخی ازبکستان

استاندار اصفهان گفت: ما نگاهی هم به روابط عمیق فرهنگی، هنری و خواهرخواندگی با بعضی از شهرهای تاریخی ازبکستان از جمله سمرقند داریم.

آمادگی اصفهان برای خواهرخواندگی با بعضی از شهرهای تاریخی ازبکستان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نورالدین جان اسماعیل‌اُف رئیس مجلس قانون‌گذاری ازبکستان در رأس هیئتی پارلمانی، با ورود به اصفهان در فرودگاه بین‌المللی شهید بهشتی مورد استقبال دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان قرار گرفت.

به نوشته فارس؛ بازدید از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری اصفهان و نشست با فعالان اقتصادی استان از برنامه‌های رئیس مجلس قانون‌گذاری ازبکستان در سفر به اصفهان است.

نورالدین جان اسماعیل‌اُف رئیس مجلس قانون‌گذاری ازبکستان در بدو ورود به اصفهان اظهار کرد: اصفهان برای ما شهر ناآشنا نیست، زیرا در آثار همه شاعران و نویسندگان که می‌خوانیم، می‌دانیم که اصفهان چه شهری است و آرزوی هر یک از ازبک‌ها این است که این شهر زیبا را ببینند.

وی با بیان اینکه من به حضور در اصفهان افتخار می‌کنم و خوشحال هستم، افزود: البته نه تنها ما، بلکه تمام ساکنان مشرق زمین باید به این شهر تاریخی و باستانی افتخار کنند.

جان اسماعیل‌اُف تصریح کرد: سفر ما به ایران در راستای توسعه روابط دو کشور است؛ ابتدای ورود به ایران جلساتی را با رئیس مجلس و رئیس جمهور ایران داشتیم و می‌خواهیم روابط دو کشور را توسعه دهیم.

رئیس مجلس قانون‌گذاری ازبکستان خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی توسعه گردشگری یکی از اولویت‌های مهم ما در ازبکستان است و به خاطر همین امروز به اصفهان که یکی از مراکز اصلی گردشگری در ایران است، سفر کرده‌ایم.

آمادگی اصفهان برای خواهرخواندگی با بعضی از شهرهای تاریخی ازبکستان

سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان نیز در بدو ورود رئیس مجلس قانونگذاری ازبکستان به اصفهان اظهار کرد: امیدواریم این سفر زمینه‌ای برای ارتقا روابط در حوزه‌های اقتصادی، گردشگری و فرهنگی باشد.

وی عنوان کرد: ما نگاهی هم به روابط عمیق فرهنگی، هنری و خواهرخواندگی با بعضی از شهرهای تاریخی ازبکستان از جمله سمرقند داریم.

اخبار مرتبط:
تصادف ریو و تیبا در محور شاهین شهر ۸ مصدوم داشت
تصادف ریو و تیبا در محور شاهین شهر ۸ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مصدومیت ۸ نفر در حادثه ویژه ترافیکی در محور شاهین شهر خبر داد.

دما در اصفهان از ۴۰ درجه گذشت
دما در اصفهان از ۴۰ درجه گذشت

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از ثبت دمای ۴۱ درجه سلسیوس بالای صفر در خور و بیابانک در سی و هشتمین روز بهار خبرداد.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان درباره فعالیت سامانه همرفتی طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است