کد خبر : 244522
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۳۱ - 05:44
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

استاندار:خاموشی صنایع در خوزستان با هماهنگی انجام شود

استاندار خوزستان‌گفت: خاموشی صنایع در استان در تابستان به منظور صرفه جویی برق باید با هماهنگی قبلی باشد

استاندار:خاموشی صنایع در خوزستان با هماهنگی انجام شود

علی اکبر حسینی محراب در نشستی در خصوص مصرف و صرفه جویی برق در تابستان در محل استانداری بیان کرد: مدیریت مصرف برق در تابستان در خوزستان باید به گونه ای باشد که روند تولید و اشتغال استان آسیب نزند.

وی با تاکید بر فرهنگ سازی صرفه جویی در مصرف انرژی از طریق رسانه ها و فضای مجازی افزود: فعالیت ماینرهای رمز ارز باید در زمان اوج مصرف متوقف شود؛ هرچند که فعالیت این دستگاه ها در تمام اوقات به کلی ممنوع است.حسینی محراب بیان کرد: اقدامات لازم جهت مدیریت مصرف برق به گونه ای انجام شود که در بخش خانگی مردم استان در تابستان پیش رو با خاموشی و قطعی برق مواجه نشوند.

وی ادامه داد: تابستان خوزستان بسیار گرم و طاقت فرسا است و اولویت تامین برق خانگی و رفاه مردم است.

تابستان هر سال به دلیل شدت گرما در خوزستان با کاهش ساعت اداری و کارخانه ها تلاش می شود تا خاموشی در برق خانگی ایجاد نشود.

در خوزستان ۲ هزار واحد تولیدی وجود دارد.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
پیرمرد ۱۲۰ ساله‌ی حامی پزشکیان در انتخابات درگذشت
پیرمرد ۱۲۰ ساله‌ی حامی پزشکیان در انتخابات درگذشت

معاون راهبردی رئیس‌جمهور، درگذشت پیرمردی که بر دوش فرزندش پای صندوق رأی حاضر شد و به مسعود پزشکیان رأی داد را تسلیت گفت.

زمین لرزه ۵.۶ ریشتری خوزستان را لرزاند
زمین لرزه ۵.۶ ریشتری خوزستان را لرزاند

زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر صبح امروز با مرکزیت هفتگل، باعث لرزش اغلب مناطق استان شد. بر اساس اعلام سایت لرزه نگار کشور این زمین لرزه صبح چهارشنبه در ساعت ۷:۳۲ دقیقه در عمق ۱۰ کیلومتری از سطح زمین رخ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است