چیزی حدود 7 ماه پس از حمایت بیسابقه چین ازموضع امارات متحده عربی درباره جزایر سه گانه؛ روسیه شریک مورد اعتماد ایران، در موضعی مشابه؛ در سمت مقابل کشورمان ایستاد و از بیانیه پایانی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس حمایت کرد.
به گزارش گروه سیاسی سایت خبری مدارا؛ پیش از آنکه دستگاه دیپلماسی دولت رئیسی دربارهخطای چینی و خبط روسی؛ موضعی در خور نشان دهد؛ کار را سیدکمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی و مشاور رهبر معظم انقلاب دست گرفت و پای سرزمین های اختلافی چین و روسیه با دیگر کشورها را به میان کشید. چه آن زمان که درباره اشتباه چینی ها به وضعیت تایوان اشاره کرد و چه اخیرا که درباره موضع روس ها زیرکانه در دیدار سفیر ژاپن به از اختلافات ارضی روسیه و ژاپن درباره جزایر ۴ گانه اقیانوس آرام حرف زد و «مذاکره مستقیم بین دو کشور» راهکار حل اختلاف ها دانست.
اگرچه علی اکبر ولایتی وزیر اسبق امور خارجه قضیه را به «سادگی» روس ها تقلیل داد! اما دستگاه دیپلماسی این بار تعارف را با همسایه شمالی کنار گذاشت و حسین امیرعبدالهیان وزیر امور خارجه کشورمان، از «حفظ تمامیت ارضی همه کشورها از جمله اوکراین» سخن به میان کشید که با توجه به ادعای کمک های ایران به روسیه در جنگ اوکراین؛ به خط و نشانی برای مسکو می تواند تعبیر شود.
ایران البته در مقطعی با ابتکار علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه وقت در دولت احمدی نژاد، موضوع جزایر سه گانه را در محور مذاکرات خود قرار داده بود تا برای همیشه سوتفاهم این همسایه کوچک حاشیه خلیج فارس را رفع کند، برخلاف مواضعی که اخیرا در توئیتر درباره مقایسه موضع اخیر امیرعبداللهیان و دیپلماسی مذاکره محمد جواد ظریف می بینیم؛ در آن مقطع حسین امیرعبداللهیان مسئول مذاکره با امارات درباره جزایر سه گانه بود. علی اکبر صالحی وزیر خارجه وقت درباره آن ابتکار مذاکره در گفت وگویی با روزنامه همشهری گفته بود
«یک پرونده قدیمی با امارات داشتیم درباره سه جزیره ایرانی که همیشه مطرح میشد، ما توافق کرده بودیم که این مسئله را طبق پیشنهاد ایران براساس تفاهم دکتر لاریجانی و ولیعهد امارات جلو ببریم. در یک مقطعی آنها برای مدتی سکوت کرده بودند و برخلاف رویه معمول موضوع جزایر را در نشستهای شورای همکاری خلیجفارس مطرح نمیکردند. بله بیش از یک سال سکوت کردند، به این اعتبار که هر دو طرف برای مذاکرات دوجانبه اعلام آمادگی کرده بودیم اما بعد یک اتفاقی افتاد که همهچیز را به هم ریخت.»
صالحی می گوید: « آقای دکتر امیر عبداللهیان مسئول بودند ولی بنا بود ۲نماینده از طرف ۲کشور معرفی شوند که آقای احمدینژاد یکی از مشاورانشان را برای این قضیه تعیین کردند.»
این مذاکرات البته با یک تصمیم ناگهانی رئیس جمهور وقت متوقف می شود که علی اکبر صالحی میگوید به عنوان وزیر خارجه از این تصمیم بی اطلاع بوده است. در آن زمان محمود احمدی نژاد ناگهان تصمیم می گیرد که به جزیره ابوموسی سفر کند. در نتیجه مذاکرات متوقف شده و وزیر خارجه وقت امارات که یکسال قبل تر به ایران آمده بود می گوید: اقدام احمدی نژاد در تضاد با ادعاهای ایران مبنی بر تمایل آن به داشتن روابطی خوب با امارات متحده عربی و سایر کشورهای منطقه است.
در آن زمان این اقدام احمدی نژاد خلاف رویه دستگاه دیپلماسی و تصمیم سطوح عالی کشور بود اما هم اکنون که امارات متحده عربی از شرکای شرقی ایران درباره جزایر سه گانه یار جمع می کند؛ کاش ابراهیم رئیسی رئیس جمهور به ابوموسی برود از همانجا با چین و روسیه صحبت کند.
سردار بهروز اثباتی مسئول قرارگاه فضای مجازی ستاد کل نیروهای مسلح و از فرماندهان سپاه در سوریه: روس ها در (جهت) منافع اسرائیل عمل می کردند. در زمان حمله صهیونیست ها به شهید صادق، رادارها را خاموش کردند. رئیسی که آمدند وزارت اعلام سوریه گفتند از فرودگاه تا قصر را پرچم می زنیم اما فهمیدیم قرار نیست از آقای رئیسی استقبال کنند.
بر اساس آمارهای موجود بیش از یک میلیون نفر در استان های سیستان و بلوچستان، خراسان، گلستان، کرمان و آذربایجان غربی با معضل بی شناسنامه گی روبرو هستند، معضلی که نشان میدهد سیستان و بلوچستان رکورد دار و صدرنشین جدول بی هویتهای کشور است.
سیدمحسن دهنوی سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام شد. این سمت برای اولین بار در مجمع تشخیص مصلحت شکل گرفته و هدفش برقراری تعامل این نهاد با رسانهها و مردم عنوان شده است.