کد خبر : 259373
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۵ - 12:53
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

وزیر کشور: چه دلیلی دارد که مَردم ما دنبال خودروی تولید خارج باشند؟

وزیر کشور در مراسم تحویل ۴۷۰ دستگاه اتوبوس و ۶۲۶ دستگاه ون به وزارت کشور گفت: چه دلیلی دارد که فلان خودرو در فلان کشور ساخته شده، مردم ما به دنبال آن باشند؟ چرا مردم ما به دنبال محصولات تولید خودمان نباشند؟

وزیر کشور: چه دلیلی دارد که مَردم ما دنبال خودروی تولید خارج باشند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: مراسم تحویل ۴۷۰ دستگاه اتوبوس درون‌شهری و ۶۲۶ دستگاه ون وانا ایران خودرو دیزل به وزارت کشور به‌مناسبت اربعین حسینی (ع) با حضور وزیر کشور صبح امروز در ایران خودرو دیزل برگزار شد.

«احمد وحیدی» در این مراسم با بیان اینکه تولید قلب تپنده اقتصاد است، گفت: جوانان و بخش اقتصادی باید بیش از پیش درگیر یک تولید واقعی باشند؛ تولید واقعی جامعه را به حرکت درمی‌آورد و خون تازه‌ای در کالبد همه واحد‌های تولیدی می‌دمد.

وزیر کشور با تأکید بر اینکه کیفیت بسیار مهم است، اضافه کرد: کیفیت علاوه بر اینکه در ایمنی نقش دارد، یک فرهنگ رفتاری را تشکیل می‌دهد؛ پایبندی به ضوابطی که می‌تواند مسیر ما را یک مسیر تعالی قرار دهد، بسیار مهم است.

وی تصریح کرد: خیلی مهم است اتوبوس با کیفیتی تولید کنیم که مردم ما می‌خواهند از آن استفاده کنند و تولیدگران می‌توانند در ثواب آن شریک شوند و در صورت تولید بی‌کیفیت، گناه بر دوش همه است.

وحیدی خاطرنشان کرد: تولید یک زنجیره است؛ از طراحی گرفته تا مرگ محصول.

وزیر کشور ضمن قدردانی از مجموعه ایران خودرو دیزل گفت: شما یکی از مهم‌ترین چهره‌های صنعتی غیرنظامی کشور هستید و مردم اگر بخواهند صنعت کشور را ارزیابی کنند، به محصولات شما نگاه می‌کنند؛ بنابراین کیفیت محصولات شما حائز اهمیت فراوان است.

وی تأکید کرد: بخش خودرویی، در تمدن صنعتی کشور تأثیرگذار است. شما با مردمی سروکار دارید که امکان استفاده از خودروی شخصی را ندارند. به هر نحوی یا مسئولیت‌پذیری اجتماعی دارند یا از نظر مالی امکان خرید خودرو ندارند؛ لذا باید به بهترین شکل به آن‌ها خدمات ارائه دهیم.

وحیدی تصریح کرد: حدود ۸ – ۹ سال تولید وسایل نقلیه عمومی متوقف شده بود و به‌تازگی به مدار برگشته است؛ بنابراین در این حوزه عقب‌ماندگی داریم که باید رفع شود.

وزیر کشور افزود: با انعقاد قرارداد‌هایی حدود ۱۰هزار دستگاه وسایل نقلیه عمومی دیزلی و ۴ تا ۵ هزار خودرو برقی تأمین کردیم. برای تأمین منابع مشکلاتی وجود داشت و با اُفت‌وخیز‌هایی مواجه بودیم. این مشکلات مالی نباید مانع از تولید شود. از تمام کسانی که بدون تأمین مالی برای تولید همکاری کردند، قدردانی می‌کنم.

وی با بیان اینکه هزینه زیادی برای تأمین سوخت محصولات یورو ۶ نیاز است، گفت: می‌توانیم بخش زیادی از نیاز‌های خود را با محصولات یورو ۵ برطرف کنیم. البته وزارت نفت در تأمین سوخت این خودرو‌ها تلاش‌های زیادی کرده است.

وحیدی همچنین بر افزایش تولید آمبولانس در این شرکت تأکید کرد.

در این مراسم «جواد توسلی‌مهر» مدیرعامل ایران خودرو دیزل گزارشی از میزان تولیدات و برنامه‌های این شرکت برای تولید این شرکت به وزیر کشور ارائه کرد و «علیمردان عظیمی» مدیرعامل ایران خودرو نیز به بیان توضیحاتی درباره نحوه فعالیت ایران واحد تولیدی و برطرف کردن بخشی از نیاز‌های کشور توسط این مجموعه پرداخت.

اخبار مرتبط:
ترامپ: فکر می‌کنم ایران خواهان صلح است؛ آیا فکر نمی‌کنید که آن‌ها به‌اندازه کافی سختی کشیده‌اند؟
ترامپ: فکر می‌کنم ایران خواهان صلح است؛ آیا فکر نمی‌کنید که آن‌ها به‌اندازه کافی سختی کشیده‌اند؟

دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا هنگام امضای یک یادداشت ریاست‌جمهوری در خصوص ایران گفت: فکر می‌کنم ایران دوست دارد صلح برقرار شود. فکر نمی‌کنید که آنها دیگر به اندازه کافی سختی کشیده‌اند؟

ابوطالبی: اگر عراقچی همچنان بر طبل عدم مذاکره، بدمد، نامش در کنار نام جلیلی به عنوان «عاملان قرار گرفتن ایران در ذیل فصل هفتم منشور» در تاریخ ثبت خواهد شد
ابوطالبی: اگر عراقچی همچنان بر طبل عدم مذاکره، بدمد، نامش در کنار نام جلیلی به عنوان «عاملان قرار گرفتن ایران در ذیل فصل هفتم منشور» در تاریخ ثبت خواهد شد

حمید ابوطالبی نوشت: روشی که پرزیدنت ترامپ در چند روز گذشته در مورد کانادا و مکزیک اعمال کرد؛ و با عقلانیّت سیاسی مکزیک و کانادا، ابتدا به تعویق انداخته شد و پس از آن از طریق مذاکره به تفاهم خواهند رسید. از این رو، در خصوص ایران و آمریکا نیز که رابطه‌شان در اوج خصومت است، نمی‌توان انتظار داشت تا روشی دیگر برگزیده شود.

نماینده مجلس: با تدبیر و شجاعت می‌توان وارد مذاکره شد/ منظور از مذاکره، مذاکره مستقیم [با امریکا] است
نماینده مجلس: با تدبیر و شجاعت می‌توان وارد مذاکره شد/ منظور از مذاکره، مذاکره مستقیم [با امریکا] است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به مباحث و دیدگاه های مطرح شده درباره موضوع مذاکره با آمریکا در حوزه هسته ای تاکید دارد که بر مبنایسه اصل عزت، حکمت و مصلحت و با تدبیر و شجاعت می توان وارد فرایند مذاکره شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است