کد خبر : 266922
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۰۲ - 12:12
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

علی ربیعی: امیدوارم پخش تصاویر بی‌حجاب‌ها از تلویزیون فقط برای انتخابات نباشد / چرا تا کسی دو کلمه حرف می‌زند می‌گویید جاسوس است

سخنگوی دولت روحانی گفت: وقتی کسی دو کلمه حرف می‌زند می‌گویند جاسوس است، جاسوس آمریکاست. ما هم نامناسب حرف زدیم‌، هم نامناسب تبلیغ کردیم، هم نامناسب تبیین کردیم. اگر تبیین درست می‌کردیم، وضعیت اینطور نبود.

علی ربیعی: امیدوارم پخش تصاویر بی‌حجاب‌ها از تلویزیون فقط برای انتخابات نباشد / چرا تا کسی دو کلمه حرف می‌زند می‌گویید جاسوس است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: علی ربیعی سخنگوی دولت روحانی با حضور در برنامه زنده به افق فلسطین ضمن بررسی ابعاد عملیات طوفان‌الاقصی در منطقه گفت: می‌گویند چرا حماس الان اقدام کرد؟ خب پس کی باید اقدام می‌کرد؟ من کاری به گروه‌ها ندارم، کاری به اقدام و شیوه اقدام ندارم.اما زمانی که دارد نابود می‌شود، نوارش از دست می‌رود و تعبیر زندان بزرگ را بسیاری به کار بردند، چه باید کرد؟

بخش هایی از صحبت های ربیعی را در ادامه می خوانید:

  • کشورهای منطقه حق‌شان است توسعه پیدا کنند، آمریکا فشار می‌آورد و این توسعه منطقه را گره زده است به محو یک ملت، یک  تاریخ و به رسمیت شناختن دولتی که به زور آمده است.
  • در ایران یهودیان زیست خوب داشته‌اند‌ و ما همیشه موافق این‌ هستیم که هم یهودیان و مسیحیان و مسلمانان با هم زندگی‌ کنند.
  • حماس دیگر داشت خفه می‌شد و واقعا چاره‌ای نداشت. من اصلا این عملیات را معطوف به نتیجه نمی‌بینم. بعضی‌ها می‌گفتند حالا چه شد؟ بعضی‌ها از آن طرف طوری حرف می‌زنند که اسرائیل‌نشنال می‌شوند. به نظر من  اقدامی که حماس انجام داد یک هدف داشت. همین که دنیا این صدا را بشنود که آی آدم‌ها ما داریم خفه می‌شویم، ما داریم تمام می‌شویم. اصلا داستان عجیب و غریبی است.
  • امیدوارم برنامه شیوه فقط برای نا‌آرامی‌های خیابان نباشد و پخش تصاویر بی‌حجاب‌ها از تلویزیون فقط برای انتخابات نباشد و ما هم فقط برای این شرایط در صدا و سیما نباشیم و این برنامه‌های رسانه ملی برای همیشه باشد.
  • اجازه بدهید یک پیام کوچک هم به مردم و نسل‌های جدید بدهم و آن هم اینکه حقیقت فلسطین حقیقتی است که با روح آزادگی مردم ایران و با نسل‌های گذشته شما آمیخته شده و ایستادن در سمت مظلوم در ذات فرهنگ و هویت ایرانی است و امروز اگر ما در کنار مظلومان فلسطین ایستادیم در حقیقت نوعی از هویت تاریخی و عقبه روانی و فرهنگی خودمان حمایت می‌کنیم و باید موضوعات را مستقل بررسی کرد و مطمئن هستم که بیش از سایر کشورها می‌توانیم پرچم‌دار ایستادن مردمی در سمت ملت مظلوم فلسطین باشیم.
  • زمانی که هرکسی هر حرفی می‌زند یک انگ می‌زنند و او را به یک چیزی متهم می‌کنند، جامعه خود به خود به آن سمت می‌رود. روح جامعه‌ی بزرگ ایرانی علیه ظلم اسرائیل است و اصلا طرف فلسطین است.
  • اما وقتی کسی دو کلمه حرف می‌زند می‌گویند جاسوس است، جاسوس آمریکاست. ما هم نامناسب حرف زدیم‌، هم نامناسب تبلیغ کردیم، هم نامناسب تبیین کردیم. اگر تبیین درست می‌کردیم، وضعیت اینطور نبود.
  • ما دیدیم که تحریم‌ها واقعی بود و طرفی که آمریکا را تشویق می‌کرد، اسرائیل بود و مردم یادشان نرفته است. چقدر اسرائیل نگران بود تحریم از زندگی مردم برداشته شود؟ تحریم هم فشارهایی به زندگی مردم آورد و ما این‌ها را می‌فهمیم. وظیفه داریم سمت درست را به جامعه نشان دهیم.
  • ما هم از میدان فلسطین برنامه گذاشتیم راهپیمایی کنیم، مردم آمدند، باید به این نسل بگوییم این منافع ملی شماست. مسئله ایران عزیز ما است، اما سخنران می‌آید می‌گوید آموزش و پرورش باید تعطیل شود چون نمی‌تواند آدمی تولید کند که مانند بچه‌ای در غزه شود، این نگرانی در خانواده‌های ما تولید می‌کند. باید فکر و تامل کرد. مگر مدرسه سرباز‌خانه است؟ مگر بچه‌های دهه ۳۰ و ۴۰ به جبهه رفتند؟ مگر مدرسه آموزش جبهه داده است؟
اخبار مرتبط:
عراقچی: وقاحت نتانیاهو که می‌خواهد به ترامپ دیکته کند در دیپلماسی خود با ایران، چه کاری می‌تواند انجام دهد، قابل توجه است
عراقچی: وقاحت نتانیاهو که می‌خواهد به ترامپ دیکته کند در دیپلماسی خود با ایران، چه کاری می‌تواند انجام دهد، قابل توجه است

وزیر خارجه با اشاره به اینکه ایران به اندازه کافی به توانمندی‌های خود مطمئن است که هرگونه تلاش بازیگران بدخواه برای خرابکاری یا دیکته کردن در سیاست خارجی‌اش را خنثی کند، گفت: تنها امیدواریم همتایان آمریکایی ما نیز به همین اندازه استوار باشند.

خبرسازی تازه کیهان: رویترز [با اشاره به انفجار اخیر] گفته است ایران نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل بیفتد
خبرسازی تازه کیهان: رویترز [با اشاره به انفجار اخیر] گفته است ایران نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل بیفتد

کیهان نوشت: رویترز و آسوشیتدپرس و نیویورک تایمز دیروز ادعا کردند انفجاردر بندر شهیدرجایی، ناشی از دپوی سوخت جامدی بوده که ایران از چین برای تولید موشک وارد کرده است! همین‌ها در ادامه گفتند نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل افتاد! و ضمناً ماجرا را با انفجار چند سال قبل در بیروت شبیه‌سازی کردند تا به اسرائیل فرتوت، اعتبار و اقتدار ببخشند.

سخنگوی وزارت خارجه: دور بعدی مذاکرات فعلاً برای شنبه برنامه‌ریزی شده/ تصمیم‌گیری درباره زمان و مکان گفت‌و‌گو‌ها با هماهنگی ایران، آمریکا و عمان خواهد بود
سخنگوی وزارت خارجه: دور بعدی مذاکرات فعلاً برای شنبه برنامه‌ریزی شده/ تصمیم‌گیری درباره زمان و مکان گفت‌و‌گو‌ها با هماهنگی ایران، آمریکا و عمان خواهد بود

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوالی در مورد برخی اظهار نظرهای مطرح شده در ارتباط با احتمال تعلیق دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا گفت : طبق توافق مسقط و آنچه که توسط وزیر خارجه عمان اعلام شده است دور بعدی مذاکرات فعلاً برای شنبه برنامه‌ریزی شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است