به گزارش سایت خبری مدارا؛ بابک حقیقی اظهارداشت: این طرح با مشارکت بخش خصوصی و دولتی در حال انجام است و همزمان با سایر نقاط کشور، بر مبنای برنامه چهار ساله اجرایی میشود.
به نوشته ایرنا؛ وی با بیان اینکه سهم استان اصفهان در این طرح چهار ساله ۲۵ میلیون اصله درخت است، اضافه کرد: اجرای به موقع و فراگیر طرح توسعه پوشش گیاهی به عنوان اصلی ترین هدف را به دنبال دارد.
رییس اداره جنگلکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان خاطرنشان کرد: برای این طرح در برخی از مناطق کاشت نهال انجام میشود و بعضی دیگر نیز استفاده از بذر درخت «بادام اسکوپاریا» را دنبال میکنند.
حقیقی با تاکید بر اینکه مشارکت عمومی و به ویژه همکاری نهادها و دستگاههای اجرایی در این طرح اهمیت دارد، ادامه داد: مجموعه هایی مانند مجتمع فولاد مبارکه و پالایشگاه در این زمینه سهیم بوده اند و صنایعی مثل پتروشیمی نیز قول مساعد داده اند، البته نیاز است که مشارکت در این ارتباط افزایش یابد.
وی تصریح کرد: جلوگیری از افزایش آلودگی هوا، تولید اکسیژن، کاهش فرسایش خاک و کنترل ریزگردها و گرد و غبار از مزایای اجرای طرح های مرتبط با توسعه پوشش گیاهی و به خصوص طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت است.
طبق اعلام رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، اجرای طرح کاشت یک میلیارد درخت به ۱۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
استان اصفهان ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصه منابع طبیعی و ملی، حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل، ۶ میلیون هکتار را مرتع و سه میلیون هکتار را بیابان تشکیل داده است.
جنگلهای استان اصفهان بطور عمده در ۲ شهرستان فریدونشهر با ۴۰ هزار هکتار و سمیرم با ۲۵ هزار هکتار قرار دارد و سرانه جنگل در این منطقه کمتر از ۰.۱ هکتار است اما با وجود سطح کم، تنوع گونهای خوبی(۳۵ گونه درختی و درختچهای) دارد.
این استان از نظر تقسیمبندی نواحی رویشی در ۲ ناحیه رویشی زاگرسی و ایران تورانی قرار گرفته است که ناحیه رویشی زاگرسی، غرب و جنوب استان را شامل میشود و بقیه مناطق جزو ناحیه رویشی ایرانی تورانی به شمار میرود