کد خبر : 276481
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ - 10:09
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

احمد امیرآبادی از انتخابات مجلس کنار کشید

احمد امیرآبادی نماینده قم از کاندیداتوری در انتخابات دوره‌ دوازدهم مجلس شورای اسلامی انصراف داد.

احمد امیرآبادی از انتخابات مجلس کنار کشید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد امیرآبادی نماینده قم از کاندیداتوری در انتخابات دوره‌ دوازدهم مجلس شورای اسلامی انصراف داد.

احمد امیرآبادی اطلاعیه‌ای درباره انصراف خود برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس در صفحات مجازی خود منتشر کرده که به شرح زیر است:

«بسمه‌تعالی و شانه‌العزیز

مردم مومن، انقلابی و بصیر استان قم

خداوند به برکت خون شهیدان و با رهبری امام راحل عظیم‌الشان و مجاهدت شما مردم عزیز و قهرمان، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به ما ارزانی داشت و در پرتو این نظام مقدس است، که افرادی مانند حقیر از یک خانواده و منطقه محروم و با حمایت شما مردم، می‌توانند در چند دوره متوالی در عالی‌ترین جایگاه قانون‌گذاری این کشور قرار گیرند.

بنده پس از حدود ۱۶ سال که در شورای شهر و مجلس شورای اسلامی افتخار خدمتگزاری به شما مردم عزیز قم را داشتم، همواره معتقدم براساس بیانیه گام دوم که توسط رهبری عزیز صادر گردید باید زمینه حضور متخصصین متعهد به ویژه جوانان و افراد با تجربه و توانمند انقلابی را در عرصه قانون‌گذاری کشور فراهم کرد.

بر همین اساس در ابتدای دوره فعلی مجلس، در جمع‌های مختلف، به‌خصوص در جمع همکاران سابق خود در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علی ابن ابیطالب (ع) علنا اظهار نمودم که بنای حضور درانتخابات مجلس در دوره بعدی را ندارم.

اما اصرار دلسوزان نظام اسلامی، علما و طلاب ارجمند، خانواده‌ معظم شهدا و ایثارگران، هیات مذهبی و آحاد مختلف مردم از صنف‌های گوناگون و همچنین به جهت خنثی نمودن شایعاتی که از سوی برخی افراد ناآگاه، کم‌اطلاع و بعضا مغرض مطرح می‌شد، مرا بر آن داشت که برای چهارمین بار در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام نمایم، که اگر چنانچه‌ میدان از نیروهای مردمی و انقلابی خالی بود به روند رقابت‌های انتخاباتی ادامه دهم.

اما هم‌اکنون با توجه به این که  الحمدلله، تعداد قابل توجهی از افراد و جوانان انقلابی و خوش‌نام در انتخابات اخیر ثبت‌نام نموده‌اند و جلساتی نیز با آنان داشته‌ام و  همچنین پس از اعلام نظر مراجع پنج‌گانه و هیئت اجرایی در تایید صلاحیت‌ بنده و بقیه نامزدها، برای روشن شدن تکلیف گروه‌های انقلابی و ائتلاف‌های مختلف استان که به حقیر لطف داشته‌اند، زمینه را برای وفای به‌عهد خود فراهم یافته و اعلام می‌دارم هیچ تکلیفی برای حضور در مجلس آینده ندارم و ترجیح می‌دهم در راستای بیانیه‌ گام دوم انقلاب اسلامی و به جهت گردش نخبگانی در حکمرانی جامعه اسلامی، از نیروهای جوان و انقلابی درکنار افراد مجرب، متعهد و مردمی در قوه مقننه استفاده شود.

لذا بدین‌وسیله اینجانب انصراف خود را از کاندیداتوری دوره‌ دوازدهم مجلس شورای اسلامی اعلام داشته و متذکر می شوم که بنده هرگز علاقه‌ای نداشتم که رفیق نیمه‌راه باشم، لذا به پاس قدردانی از رای ارزشمند شما مردم شریف استان قم، در این دوره به عهد خود پایبند بوده و تا پایان روز هفتم خرداد ماه سال ۱۴۰۳ مثل گذشته و با تمام وجود خادم شما خواهم ماند.

ضمن تشکر از همه عزیزانی که در این ایام طولانی و سخت در کنار حقیر بودند از همه مردم بزرگوار استان قم به خاطر قصور در خدمت حلالیت می‌طلبم و براساس تکلیفی که به عهده اینجانب نهاده شده ان‌شاءالله در سنگری دیگر و تا پای جان به این نظام و وطن عزیزم خدمت خواهم نمود.»

اخبار مرتبط:
واکنش علی مطهری به حوادث بازی پرسپولیس و تراکتور: برخی جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند / «خانواده» و «مدرسه» و «دانشگاه» و «صداوسیما» و «روحانیت» و «پلیس» در کار خود موفق نبوده‌اند
واکنش علی مطهری به حوادث بازی پرسپولیس و تراکتور: برخی جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند / «خانواده» و «مدرسه» و «دانشگاه» و «صداوسیما» و «روحانیت» و «پلیس» در کار خود موفق نبوده‌اند

علی مطهری نماینده ادوار مجلس نوشت: سنگ‌پرانی‌ها و کور شدن یک چشم یک جوان و دشنام‌های ناموسی در حضور بانوان که در بازی پرسپولیس و تراکتور مشاهده شد، معلوم کرد که برخی از جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند و خانواده و مدرسه و دانشگاه و صدا و سیما و روحانیت و پلیس که مربیان جامعه هستند در کار خود موفق نبوده‌اند.

زاکانی: ۷% تهران بافت فرسوده است، ۱۷% مَردم در مکان‌های پرخطر زندگی می‌کنند / ۵۱ درصد مردم اجاره نشین هستند
زاکانی: ۷% تهران بافت فرسوده است، ۱۷% مَردم در مکان‌های پرخطر زندگی می‌کنند / ۵۱ درصد مردم اجاره نشین هستند

شهردار تهران گفت: ٧ درصد تهران بافت فرسوده است و ١٧ درصد مردم در این مکان پرخطر زندگی می‌کنند. اگر در این نقاط، زلزله ای رخ دهد، نمی‌شود کاری انجام داد.

معاون هماهنگ کننده بسیج: دشمن، شب وارد بستر دختر و پسر ما می‌شود و فردا، ایمان آن‌ها را متزلزل می‌کند
معاون هماهنگ کننده بسیج: دشمن، شب وارد بستر دختر و پسر ما می‌شود و فردا، ایمان آن‌ها را متزلزل می‌کند

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: ظاهر دشمن نمایان نیست دشمن شب وارد بستر دختر و پسر ما می‌شود و فردا ایمان آنها را متزلزل می‌کند بنابراین این یک جنگ پیچیده و سخت است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است