کد خبر : 276564
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ - 14:45
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نقوی‌حسینی: اگر اصولگرایان به لیست واحد برسند قالیباف ناچاراً به وحدت تن می‌دهد

نماینده ادوار مجلس گفت: اگر اصولگرایان در تهران لیست واحد بدهند آقای قالیباف چاره ای ندارد که با سایر گروه ها در بستن فهرست نهایی سهیم شود تا آنها نیز نامزدهای مطلوب خود را در فهرست واحد داشته باشند که در این صورت نیروهای کمتری از جریان آقای قالیباف در فهرست نهایی قرار خواهند گرفت؛ کما اینکه دوره گذشته نیز همین اتفاق افتاد.

نقوی‌حسینی: اگر اصولگرایان به لیست واحد برسند قالیباف ناچاراً به وحدت تن می‌دهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: نشانه ها و قرائن و شواهد حکایت از آن دارد که دایره تأییدصلاحیت شدگان وسیع خواهد بود و در چنین حالتی شکل گیری یک فهرست از منتقدان دولت و مجلس دور از ذهن نیست، بر این اساس تلاش ها در میان اصولگرایان برای رسیدن به لیست واحد بیشتر شده است.

سیدحسین نقوی حسینی درباره آرایش انتخاباتی درون اردوگاه اصولگرایی گفت: با توجه به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب و توصیه های ایشان به اعضای شورای نگهبان درباره اهمیت شکل گیری انتخابات پرشور و حداکثری، سلایق مختلف سیاسی اعم از اصلاح طلبان، اعتدوالیون و طیف های مختلف اصولگرایی در رقابت اسفندماه حضور پیدا خواهند کرد.

وی افزود: اصولگرایان در جهت وحدت حرکت می کنند و روی ارائه لیست واحد متمرکز می شوند چون در رقابت با اصلاح طلبان و اعتدالیون، ضرورت وحدت بیشتر خواهد شد. در چنین فضایی پیش بینی آن است که به تدریج فهرست های انتخاباتی درون جریان اصولگرا تقلیل یابد و همه آنها در یک فهرست تجمیع شوند.

این فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: هرچند در حال حاضر حداقل ۲ لیست شورای ائتلاف و پایداری در جریان اصولگرایی دیده می شود اما این آرایش نهایی نخواهد بود. البته شورای وحدت بر ارائه لیست مستقل تأکید داشت اما در مواضع اخیر این شورا به این مسئله تأکید شده که اگر لازم باشد آمادگی برای مشارکت در تدوین لیست مشترک و واحد اصولگرایی دارد.

وی ادامه داد: اگر اصولگرایان در تهران لیست واحد بدهند آقای قالیباف چاره ای ندارد که با سایر گروه ها در بستن فهرست نهایی سهیم شود تا آنها نیز نامزدهای مطلوب خود را در فهرست واحد داشته باشند که در این صورت نیروهای کمتری از جریان آقای قالیباف در فهرست نهایی قرار خواهند گرفت؛ کما اینکه دوره گذشته نیز همین اتفاق افتاد آقای قالیباف مجبور شد چند نفر از نیروهایش را از لیست حذف کند و به جای آنها نامزدهای جبهه پایداری اضافه شدند.

نقوی حسینی گفت: اگر اصولگرایان در تهران لیست واحد بدهند همه نامزدها از یک سلیقه سیاسی نخواهند بود بلکه هر کدام آنها باید یک تعدادی را در آن فهرست قرار دهند اما ائتلافی شکل نگیرد، رقابت در تهران بین شورای ائتلاف، پایداری و اعتدالیون سه ضلعی می شود که این اتفاق، ریاست را برای آقای قالیباف سخت می کند. دوره دهم نیز وقتی ترکیب مجلس سه ضلعی شد هر ضلعی برای خودش مدعی داشت و ریاست برای آقای دکتر لاریجانی سخت بود چون او هر سال برای کسب کرسی ریاست با چالش های جدی مواجه می شد.

اخبار مرتبط:
تاریخ جدید واریز یارانه نقدی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی بهمن‌ماه
تاریخ جدید واریز یارانه نقدی ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی بهمن‌ماه

براساس آخرین خبرهای منتشر شده یارانه نقدی 300 و 400 هزار تومانی بهمن‌ماه طبق ماه قبل واریز خواهد شد.

سخنگوی قوه قضاییه: زیباکلام با قرار کفالت آزاد است
سخنگوی قوه قضاییه: زیباکلام با قرار کفالت آزاد است

سخنگوی قوه قضاییه گفت: صادق زیبا کلام قبلاً با اتهام فعالیت علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به ۱۸ ماه حبس محکوم شده بود و پس از شروع حبس به دلایل پزشکی و به تشخیص پزشکی قانونی در مرخصی استعلاجی به سر می‌برد. وی اضافه کرد: در رابطه با پرونده جدید نیز که اکنون در دادسرای فرهنگ و رسانه مطرح است، وی تفهیم اتهام شده و با قرار کفالت آزاد است.

واکنش علی مطهری به حوادث بازی پرسپولیس و تراکتور: برخی جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند / «خانواده» و «مدرسه» و «دانشگاه» و «صداوسیما» و «روحانیت» و «پلیس» در کار خود موفق نبوده‌اند
واکنش علی مطهری به حوادث بازی پرسپولیس و تراکتور: برخی جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند / «خانواده» و «مدرسه» و «دانشگاه» و «صداوسیما» و «روحانیت» و «پلیس» در کار خود موفق نبوده‌اند

علی مطهری نماینده ادوار مجلس نوشت: سنگ‌پرانی‌ها و کور شدن یک چشم یک جوان و دشنام‌های ناموسی در حضور بانوان که در بازی پرسپولیس و تراکتور مشاهده شد، معلوم کرد که برخی از جوانان و نوجوانان ما تربیت نشده‌اند و خانواده و مدرسه و دانشگاه و صدا و سیما و روحانیت و پلیس که مربیان جامعه هستند در کار خود موفق نبوده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است