کد خبر : 276627
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۶ - 20:11
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

حجاب‌بان‌ها طبق کدام قانون گوشی موبایل مردم را چک می‌کنند؟

خبرنگار ما در پرسشی از یکی از مأموران حاضر در ایستگاه، علت این قبیل اقدامات را در متروی مذکور جویا شد و با این پاسخ مواجه شد که دستور وزارت کشور است و شهرداری تهران نیز در این طرح کمک رسانی می کند.

حجاب‌بان‌ها طبق کدام قانون گوشی موبایل مردم را چک می‌کنند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛  جماران نوشت: مشاهدات عینی خبرنگار ما از ایستگاه مترو تئاتر شهر تهران که در محدوده مرکزی شهر واقع شده، نشان می دهد برخی حجاب بان ها به این اقدامات دست می زنند: تصویربرداری غیرمجاز با دوربین های جیبی و پایه دار از مردم به بهانه تذکر حجاب، چک کردن گوشی های همراه آنان  بدون مجوز کتبی و عکس برداری از کدهای موسوم به ریجستری همراه، تجسس کوله های پشتی و کیف های دوشی مردم.

شایسته است نیروی انتظامی با وضعیتی که در برخی نقاط شهر تهران در تجسس از گروهی از شهروندان ایجاد کرده است، در پاسخی روشن و منطقی اعلام کند که بر مبنای چه آیین نامه، بخشنامه یا قانونی، وسایل شخصی و خصوصی شهروندان را مورد کاوش قرار می دهد و آن را با نص قانون اساسی تطبیق دهد، تا خدای ناکرده یک قانون شکنی معنادار برای کشف جرم احتمالی رخ ندهد و ابهامات ایجاد شده مبنی بر نقض قانون برای گروهی از مردم مرتفع و حتی تمایل آنها برای همکاری بیشتر با ماموران افزایش یابد.

اخبار مرتبط:
جهانگیر: ارتباط ضارب قاضی مقیسه و رازینی با جریان‌های گروهکی محرز شده / توضیح تکمیلی
جهانگیر: ارتباط ضارب قاضی مقیسه و رازینی با جریان‌های گروهکی محرز شده / توضیح تکمیلی

سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده شهادت دو قاضی برجسته دیوان عالی کشور گفت: چون پرونده با پیچیدگی‌های خاص اطلاعاتی و امنیتی روبروست، از ابتدا کمیته‌های مختلفی تشکیل و جلسات متعددی با حضور ضابطان خاص برگزار شد و اکنون نیز در حال بررسی همه جانبه پرونده هستند.

سخنگوی قوه قضائیه: بابک زنجانی با دستور مقام قضایی در اختیار ضابط قرار گرفته است
سخنگوی قوه قضائیه: بابک زنجانی با دستور مقام قضایی در اختیار ضابط قرار گرفته است

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره اینکه چگونه بابک زنجانی خبر از فعالیت‌های مجدد اقتصادی در حوزه‌های مشابه در زمان محکومیت می‌دهد از نظر قانونی آیا منعی وجود ندارد و زنجانی می‌تواند مجددا دارای شرکت‌های متعدد باشد، گفت: در خصوص این سوال چند روز گذشته دفتر حوزه سخنگو اطلاعیه‌ای را صادر کرد و توضیحات تکمیلی در این خصوص داده شد.

جسد جمشید شارمهد به آلمان تحویل داده شد
جسد جمشید شارمهد به آلمان تحویل داده شد

جسد جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر پس از انجام مراحل قانونی، ساعاتی پیش به آلمان منتقل و تحویل مقامات این کشور شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است