کد خبر : 277633
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ - 09:34
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

امام‌جمعه قم: یکی از وظایف زنان در خانه این است که فرزندان خود را مدافع جمهوری اسلامی بار بیاورند

آیت‌الله سعیدی گفت: بانوان نقش مؤثری در جهاد تبیین دارند و باید جهاد تبیین را از خانه شروع و فرزندان خود را نسبت به احکام شرعی و دفاع از نظام جمهوری اسلامی آگاه و مقید کنند تا امتداد این جهاد تبیین در جامعه نیز نمود پیدا کند.

امام‌جمعه قم: یکی از وظایف زنان در خانه این است که فرزندان خود را مدافع جمهوری اسلامی بار بیاورند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری حوزه نوشت: آیت‌الله سیدمحمد سعیدی در همایش خانواده‌های خادمان حرم مطهر بانوی کرامت که به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در شبستان نجمه خاتون برگزار شد اظهار کرد: حضرت زهرا (س) در ابعاد مختلف زندگی خود چه در ابعاد شخصی و خانوادگی و چه در ابعاد اجتماعی و انجام وظایف اجتماعی سرآمد و الگو بودند.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) در جهاد تبیین سرآمد بودند، افزود: خطبه فدکیه سراسر تبیین است و علاوه بر خطبه فدکیه حضرت زهرا با زنان مدینه جلساتی داشتند و صحبت می‌کردند و احکام دینی و تکالیف و وظایف شرعی‌شان را برای آنها تبیین می‌کردند.

امام‌جمعه قم با بیان اینکه حضرت زهرا(س) به‌عنوان یک شخصیت الگو برای همه مردم در ابعاد مختلف هستند، گفت: ایشان به‌خصوص در اواخر عمر با برکتشان نسبت برا مقابله با بدعهدی‌ها و پیمان‌شکنی‌های مردم مدینه گام‌های بلندی برداشتند اگرچه که بیشتر مردم مدینه به توصیه‌های حضرت زهرا (س) عمل نکردند؛ ولی ایشان جهاد تبیین را وظیفه خود دانستند و به‌خوبی این کار را انجام دادند.

وی با بیان اینکه قم علاوه بر اینکه حرم حضرت معصومه (س) است حرم اهل‌بیت(ع) هم هست، گفت: انتصاب شما به قم و حرم حضرت معصومه (س) وظیفه‌تان را بیشتر می‌کند و اگر وظایف خود را بدانید و به آن عمل کنید امتیاز شما هم در نزد خداوند ویژه‌تر خواهد بود.

آیت‌الله سعیدی یکی از مهم‌ترین وظایف زنان را تربیت و هدایت فرزندان به‌سوی اهل‌بیت (ع) دانست و گفت: بانوان نقش مؤثری در جهاد تبیین دارند و باید جهاد تبیین را از خانه شروع و فرزندان خود را نسبت به احکام شرعی و دفاع از نظام جمهوری اسلامی آگاه و مقید کنند تا امتداد این جهاد تبیین در جامعه نیز نمود پیدا کند.

وی با اشاره به سالگرد شهادت شهید سلیمانی به ارادت ویژه این شهید به حضرت زهرا (س) اشاره کرد و گفت: شهید سلیمانی نه‌تنها به برپایی روضه حضرت زهرا (س) در خانه خود تأکید داشت، بلکه با الگوگیری از حضرت زهرا (س) همواره سرباز ولایت و یاور مظلومان جهان بود و در این راه به شهادت رسید.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارت خارجه پس از مذاکرات در رم: گفت و گوها مفید بود
سخنگوی وزارت خارجه پس از مذاکرات در رم: گفت و گوها مفید بود

دور دوم مذاکره بین ایران و آمریکا در رو به پایان رسید.

منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی: گروسی در محل مذاکرات حضور ندارد و برنامه‌ای برای دیدار با او در رم نداریم
منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی: گروسی در محل مذاکرات حضور ندارد و برنامه‌ای برای دیدار با او در رم نداریم

یک منبع نزدیک به هیات مذاکره‌کننده ایرانی در رم اخبار منتشر شده در مورد ارتباط سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به رم با گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا را رد کرد.

تفسیر روزنامه جوان از نامه‌نگاری‌های اخیر ایران با روسیه و عربستان قبل از آغاز دور دوم مذاکرات با آمریکا
تفسیر روزنامه جوان از نامه‌نگاری‌های اخیر ایران با روسیه و عربستان قبل از آغاز دور دوم مذاکرات با آمریکا

روزنامه جوان نامه‌نگاری‌های هفته گذشته ایران با روسیه و عربستان را تحلیل کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است