کد خبر : 278449
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ - 22:37
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

روزنامه هلندی: یک جاسوسی هلندی که همسر ایرانی داشت مسئول انتقال ویروس استاکس‌نت به نطنز بود

یک رسانه هلندی گزارش داد که یکی از شهروندان این کشور در عملیات آمریکا و رژیم صهیونیستی برای خرابکاری در سایت هسته‌ای نطنز نقش مستقیم داشته است.

روزنامه هلندی: یک جاسوسی هلندی که همسر ایرانی داشت مسئول انتقال ویروس استاکس‌نت به نطنز بود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: نشریه «فولکس کرانت» گزارش داد که در سال ۲۰۰۷، یک شهروند هلندی بدون اطلاع دولت این کشور، در نقشه آمریکا و اسرائیل برای خرابکاری در تأسیسات غنی‌سازی اورانیوم نطنز نقش اساسی داشته است.

این شهروند هلندی که در آن زمان ۳۶ ساله بود، ۲ سال پس از اجرای ماموریت خود در یک سانحه رانندگی در نزدیکی منزلش در «دبی» کشته شد.

رسانه هلندی فولکس کرانت در ۲ سال گذشته مشغول انجام تحقیقات درباره این عملیات خرابکارانه بوده و با چندین نفر از جمله ۱۹ فرد شاغل در سرویس‌های امنیتی هلند گفت‌وگو کرده است.

این رونامه در ۲۰۱۹ گزارش داد که هلند در این عملیات خرابکاری نقش پررنگی داشته، اما در آن زمان تصور عمومی این بود که ویروس مذکور توسط یک مهندس ایرانی به کامپیوترها منتقل شده است. ویروس استاکس‌نت موجب بروز وقفه‌ در برنامه هسته‌ای ایران شده و در رایانه‌های سرتاسر جهان گسترش یافت.

در این گزارش آمده است که دولت وقت هلند و کمیته امور امنیتی پارلمان این کشور از همکاری این تبعه هلندی در عملیات آگاهی نداشتند.

بر اساس این گزارش، این تبعه هلندی در ایران ازدواج کرده و در سال ۲۰۰۵ توسط سازمان اطلاعاتی خارجی هلند (AIVD) استخدام شده بود.

گزارش‌ها حاکی از آن است که سرویس‌های اطلاعاتی هلند می‌دانستند که در خرابکاری برنامه هسته‌ای ایران شرکت می‌کنند، اما از این امر آگاه نبودند که این شهروند هلندی مستقیماً استاکس‌نت را وارد کامپیوترهای ایران می‌کند.

یک منبع اطلاعاتی هلندی در این باره گفت: «آمریکایی‌ها بدجور از ما استفاده کردند!»

در این گزارش همچنین آمده است که پیدا نیست آیا فان سابن از نقش مستقیم خود در انتقال این ویروس که توسعه آن بیش از یک میلیارد دلار هزینه داشته، اطلاعی داشته است یا نه.

 

اخبار مرتبط:
مهدی مطهرنیا: با یک تلفن از دانشگاه آزاد قم اخراج شدم
مهدی مطهرنیا: با یک تلفن از دانشگاه آزاد قم اخراج شدم

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه آزاد اسلامی قم،گفت: من باور دارم به جای اینکه پرونده استادان مورد بررسی قرار بگیرد، امروز درخواست استادان، جامعه علمی و مردم آن است که چرا بعضی از دانشگاه‌ها بدون مجوز و بدون در نظر داشتن قوانین مورد نظر استادان را اخراج می‌کنند؟

آقای پزشکیان از خاستگاه و شناسنامه سیاسی خود مراقبت کنید
آقای پزشکیان از خاستگاه و شناسنامه سیاسی خود مراقبت کنید

فیاض زاهد و محمد مهاجری نوشتند: وفاق به معنای بی‌رنگی نیست. پزشکیان برای نیل به یک نقطه تعادل در ابتدا باید از خاستگاه و شناسنامه سیاسی خود مراقبت کند. در غیر این صورت نه مخالفان را با خود همراه خواهد کرد و نه در بین خودی‌ها جایگاه قدرتمندی خواهد داشت.

یک سوم خانوارهای ایرانی در فقر مطلق به سر می‌برند!
یک سوم خانوارهای ایرانی در فقر مطلق به سر می‌برند!

روزنامه هم میهن نوشت که یک سوم خانواده‌های ایرانی با در فقر مطلق به سر می‌برند!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است