کد خبر : 279122
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - 15:26
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

عکس سنگ مزار بیتا فرهی برگردانده شد

مهسا قریشی دختر بیتا فرهی خبر داد که عکس کتیبه مزار مادرش که طی چند روز گذشته برداشته شده بود با مساعدت مدیرعامل بهشت زهرا (س) و روابط عمومی آن دوباره نصب شده است.

عکس سنگ مزار بیتا فرهی برگردانده شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دختر بیتا فرهی خبر داد که عکس کتیبه مزار مادرش که طی چند روز گذشته برداشته شده بود امروز ۲۳ دی ماه برگردانده شد.

مهسا قریشی خبر داد که عکس کتیبه مزار مادرش که طی چند روز گذشته برداشته شده بود با مساعدت مدیرعامل بهشت زهرا (س) و روابط عمومی آن دوباره نصب شده است.

او طی چند روز گذشته از برداشته شدن عکس کتیبه سنگ مزار مادرش خبر داده بود.

بیتا فرهی ۴ آذر ماه در سن ۶۵ سالگی از دنیا رفت و طبق وصیت خودش در خاک ایران و کنار مادرش در قطعه ۷۹ ردیف ۶۴ شماره ۶۳ بهشت زهرا و در میان مردم به خاک سپرده شد.

«هامون»، «برادرم خسرو»، «دوران عاشقی»، «در انتظار معجزه»، «خاک آشنا»، «خون بازی»، «خانه‌ای روی آب»، «اعتراض»، «کیمیا»، «بانو»، «لامینور»، «ولایت عشق»، «سرزمین مادری» و… از جمله آثاری است که بیتا فرهی در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته است.

اخبار مرتبط:
غزال رجبیان خبر ازدواجش با مهران مدیری را تایید کرد
غزال رجبیان خبر ازدواجش با مهران مدیری را تایید کرد

در روزهای گذشته شایعاتی پیرامون ازدواج مجدد مهران مدیری با غزال رجبیان، طراح مد مقیم دبی، منتشر شده بود اما حالا با انتشار پستی از سوی غزال رجبیان برای تبریک تولد مهران مدیری این شایعه تایید شد.

منتقد سینما: حال دل آدم‌ها خوب نیست برای همین مثل قبل به سریال پایتخت نمی‌خندند
منتقد سینما: حال دل آدم‌ها خوب نیست برای همین مثل قبل به سریال پایتخت نمی‌خندند

منتقد سینما و تلویزیون گفت: سریال «پایتخت ۷» مثل گذشته جذابیت‌های دراماتیک و داستانی دارد. ولی اگر استقبال زیادی از این سریال نمی‌شود به این دلیل است که حال دل آدم‌ها نسبت به سال‌های قبل فرق کرده است.

«ستار» خواننده مشهور قبل از انقلاب صدایش را از دست داد
«ستار» خواننده مشهور قبل از انقلاب صدایش را از دست داد

عبدالحسن ستارپور مشهور به ستار متولد آبان ۱۳۲۸ در تهران، خواننده سرشناس موسیقی پاپ و سنتی ایرانی است. ستار متولد ۲۸ آبان ۱۳۲۸ در تهران است. او در خیابان سلمان تهران به دنیا آمد و در خیابان شهباز بزرگ شد و سه برادر و یک خواهر دارد. پدرش اهل کشور جمهوری آذربایجان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است