کد خبر : 282213
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۴ - 17:59
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

حمله روزنامه جوان به پرویز شیخ‌طادی: یکی می‌شود ابراهیم حاتمی‌کیا یکی هم می‌شود شیخ‌طادی/ از انقلاب طلبکار شدی؟

روزنامه جوان در واکنش به اظهارات پرویز شیخ طادی در افتتاحیه فیلم فجر نوشت: به نظر می‌رسد امثال شیخ طادی‌ها به جای تقدیر باید در محکمه افکار عمومی پاسخگوی عملکرد ضعیف خود در اختصاص بودجه‌های سنگین سینمایی باشند. اتفاقاً همین رزومه‌های مغشوش و تهی است که امثال شیخ طادی‌ها را به طلبکاری از انقلاب می‌کشاند.

حمله روزنامه جوان به پرویز شیخ‌طادی: یکی می‌شود ابراهیم حاتمی‌کیا یکی هم می‌شود شیخ‌طادی/ از انقلاب طلبکار شدی؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه جوان در واکنش به اظهارات پرویز شیخ‌طادی در افتتاحیه فیلم فجر نوشت: نام پرویز شیخ طادی بیشتر عنوان دو فیلم را به ذهن متبادر می‌کند؛ «روزهای زندگی» و «امپراطور جهنم».

دو روز پیش، ویدئوهایی در فضای مجازی پخش شد که او را در جریان آیین افتتاحیه فیلم فجر نشان می‌داد در حالی که به جای سخن گفتن از سینما درباره کراوات و حجاب اجباری سخن می‌گوید.

فارغ از اینکه فحوای حرف او چه بوده‌است، یک موضوع به ذهن می‌رسد و آن اینکه جشنواره برای خلق چه اثر ارزنده‌ای لازم دیده از شیخ طادی تجلیل کند! به خاطر دو اثر ضعیف «شکارچی شنبه» و «روزهای زندگی»؟

حقیقت ماجرا این است که روزهای زندگی تلفیقی از خشونت افراطی و بی‌مورد، خون و فریاد و عصبیت و یک دوربین سرگردان در میزانسن‌هایی گیج و حیران بود؛ فیلمی که ظاهراً برای ادای دین به کادر پزشکی و درمان درجنگ تحمیلی ساخته شده‌بود، اما به خاطر نابلدی کارگردان به ضد آن تبدیل شد.

به نظر می‌رسد امثال شیخ طادی‌ها به جای تقدیر باید در محکمه افکار عمومی پاسخگوی عملکرد ضعیف خود در اختصاص بودجه‌های سنگین سینمایی باشند. اتفاقاً همین رزومه‌های مغشوش و تهی است که امثال شیخ طادی‌ها را به طلبکاری از انقلاب می‌کشاند. کسی که مخلصانه برای انقلابی که ده‌ها هزار خون پاک برایش بر زمین ریخته کاری کرده‌باشد، در یک مراسم رسمی برای سخن گفتن در اولین روز دهه فجر از تریبونی که در اختیار او قرار گرفته به سراغ چند نقطه ضعف احتمالی از انقلاب نمی‌رود و آن را برجسته نمی‌کند و به دنبال مچ‌گیری در مراسم جشن همان انقلاب نیست که اگر قرار بر غر زدن و انتقاد باشد، همه می‌دانیم که به هر پدیده تاریخی می‌توان نقدهایی وارد کرد.

این رفتار فقط از کسی بروز و ظهور پیدا می‌کند که خود می‌داند نه کارنامه هنری قابل‌توجهی دارد و نه شعله محبت و ارادت و ادبی که دست‌کم به اعتبار آن، بر منویات درون لجام بزند و حد نگه دارد. تفاوت و عیار آدم‌ها اتفاقاً در چنین بزنگاه‌هایی خود را نشان می‌دهد. یکی می‌شود ابراهیم حاتمی‌کیا که با آن سابقه درخشان در سینمای دفاع مقدس در مراسم اختتامیه فجر از خود خرج می‌کند و خود را فیلمساز وابسته به انقلاب لقب می‌دهد تا همه بدانند فیلمساز انقلابی‌بودن برای او افتخار است و یکی هم می‌شود پرویز شیخ طادی با رزومه‌ای ضعیف و سؤال‌برانگیز که در جشن پیروزی انقلاب از محدودیت‌های برهه‌ای از انقلاب درباره کراوات و حجاب سخن می‌راند که لابد خود را فیلمسازی غیروابسته بنمایاند. بی‌شک در این بی‌احترامی پرویز شیخ طادی، رئیس سازمان سینمایی و دبیر جشنواره هم سهمی غیرقابل‌انکار دارند.

اخبار مرتبط:
غزال رجبیان خبر ازدواجش با مهران مدیری را تایید کرد
غزال رجبیان خبر ازدواجش با مهران مدیری را تایید کرد

در روزهای گذشته شایعاتی پیرامون ازدواج مجدد مهران مدیری با غزال رجبیان، طراح مد مقیم دبی، منتشر شده بود اما حالا با انتشار پستی از سوی غزال رجبیان برای تبریک تولد مهران مدیری این شایعه تایید شد.

منتقد سینما: حال دل آدم‌ها خوب نیست برای همین مثل قبل به سریال پایتخت نمی‌خندند
منتقد سینما: حال دل آدم‌ها خوب نیست برای همین مثل قبل به سریال پایتخت نمی‌خندند

منتقد سینما و تلویزیون گفت: سریال «پایتخت ۷» مثل گذشته جذابیت‌های دراماتیک و داستانی دارد. ولی اگر استقبال زیادی از این سریال نمی‌شود به این دلیل است که حال دل آدم‌ها نسبت به سال‌های قبل فرق کرده است.

«ستار» خواننده مشهور قبل از انقلاب صدایش را از دست داد
«ستار» خواننده مشهور قبل از انقلاب صدایش را از دست داد

عبدالحسن ستارپور مشهور به ستار متولد آبان ۱۳۲۸ در تهران، خواننده سرشناس موسیقی پاپ و سنتی ایرانی است. ستار متولد ۲۸ آبان ۱۳۲۸ در تهران است. او در خیابان سلمان تهران به دنیا آمد و در خیابان شهباز بزرگ شد و سه برادر و یک خواهر دارد. پدرش اهل کشور جمهوری آذربایجان است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است