کد خبر : 284238
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۳۰ - 09:56
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان از سقوط شهر آودیوکا در اوکراین خوشحال شد

روزنامه حسین شریعتمداری مدعی شد که پس از سقوط شهر آودیوکا در اوکراین آمرایکا و اروپا عصبانی شده‌اند.

کیهان از سقوط شهر آودیوکا در اوکراین خوشحال شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروزش نوشت:

گفت: سقوط شهر استراتژیک اوکراین بدجوری آمریکا و اروپا را عصبانی کرده و به وحشت انداخته است.
گفتم: روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز نوشته است؛ سقوط شهر «آودیوکا» یک «ضربه راهبردی و نمادین» برای اوکراین و آمریکاست.
گفت: بایدن به کنگره آمریکا حمله کرده و گفته است؛ اگر کنگره بودجه نظامی برای اوکراین را تصویب کرده بود، شهر کلیدی «آودیوکا» سقوط نمی‌کرد!
گفتم: درباره دو شهر استراتژیک دیگر اوکراین که پیش از این سقوط کرده بود چه می‌گویند؟! آنجا که کنگره بودجه کلانی تصویب کرده بود و تمامی اعضای ناتو برای حمایت از اوکراین سیل دلار و موشک و‌ تانک و پهپاد و انواع دیگر تسلیحات را به اوکراین سرازیر کرده بودند.
گفت: اصلاً بپرس درباره شکست رژیم صهیونیستی در جنگ غزه چه می‌گویند؟! در حالی که با همه توان نظامی و مالی و تسلیحاتی از این رژیم کودک‌کش حمایت کرده و می‌کنند. چرا بایدن تقصیر را به گردن کنگره و کنگره به گردن اروپا و‌… می‌اندازند؟!
گفتم: اسب‌های درشکه وقتی به سربالایی می‌رسند و دیگر تاب و توان و زور لازم برای کشیدن درشکه را ندارند همدیگر را گاز می‌گیرند!

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شده و در گزارش کمیسیون امنیت ملی به آن پرداخته خواهد شد
نماینده مجلس: علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شده و در گزارش کمیسیون امنیت ملی به آن پرداخته خواهد شد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بر تغییر سیاست‌گذاری‌ها در حوزه بنادر تأکید کرد و گفت: مسئولین باید پاسخگوی این رویه غلط باشند، همچنان که کمیسیون امنیت ملی هم با همین رویکرد به مسئله ورود کرده و قطعا از کنار این تخلف به راحتی عبور نخواهیم کرد.

عراقچی: وقاحت نتانیاهو که می‌خواهد به ترامپ دیکته کند در دیپلماسی خود با ایران، چه کاری می‌تواند انجام دهد، قابل توجه است
عراقچی: وقاحت نتانیاهو که می‌خواهد به ترامپ دیکته کند در دیپلماسی خود با ایران، چه کاری می‌تواند انجام دهد، قابل توجه است

وزیر خارجه با اشاره به اینکه ایران به اندازه کافی به توانمندی‌های خود مطمئن است که هرگونه تلاش بازیگران بدخواه برای خرابکاری یا دیکته کردن در سیاست خارجی‌اش را خنثی کند، گفت: تنها امیدواریم همتایان آمریکایی ما نیز به همین اندازه استوار باشند.

خبرسازی تازه کیهان: رویترز [با اشاره به انفجار اخیر] گفته است ایران نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل بیفتد
خبرسازی تازه کیهان: رویترز [با اشاره به انفجار اخیر] گفته است ایران نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل بیفتد

کیهان نوشت: رویترز و آسوشیتدپرس و نیویورک تایمز دیروز ادعا کردند انفجاردر بندر شهیدرجایی، ناشی از دپوی سوخت جامدی بوده که ایران از چین برای تولید موشک وارد کرده است! همین‌ها در ادامه گفتند نباید در تله تنش با آمریکا و اسرائیل افتاد! و ضمناً ماجرا را با انفجار چند سال قبل در بیروت شبیه‌سازی کردند تا به اسرائیل فرتوت، اعتبار و اقتدار ببخشند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است