کد خبر : 299098
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۰۷ - 10:31
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

مصرف نمک خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دَهد

کاهش مصرف نمک می‌تواند به کاهش خطر سرطان معده کمک کند و کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند ممکن است از پیگیری مناسب بهره مند شوند.

مصرف نمک خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دَهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مدیکال نیوز، یک مطالعه اخیر نشان داد افرادی که به طور منظم به غذا نمک اضافه می‌کنند در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هرگز نمک اضافه نمی‌کنند، ۴۱ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان معده هستند.

کاهش مصرف نمک می‌تواند به کاهش خطر سرطان معده کمک کند و کسانی که در معرض خطر بالاتری هستند ممکن است از پیگیری مناسب بهره مند شوند.

سرطان معده پنجمین سرطان شایع در جهان است. پزشکان و متخصصان علاقه مند به شناسایی عوامل خطر سرطان معده هستند تا افراد بتوانند به موقع به دنبال مراقبت‌های با کیفیت بالا باشند.

مطالعه اخیر منتشر شده، داده‌های بیش از ۴۷۰۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار داد تا ببیند که چگونه فراوانی افزودن نمک به غذا با موارد سرطان معده مرتبط است.

نویسندگان دریافتند شرکت‌کنندگانی که همیشه به غذا نمک اضافه می‌کردند، نسبت به شرکت‌کنندگانی که به ندرت یا هرگز نمک به غذا اضافه نمی‌کردند، در معرض خطر بیشتر ابتلاء به سرطان معده بودند.

این مطالعه از داده‌های بانک اطلاعاتی بریتانیا، شامل ۴۷۱۱۴۴ شرکت‌کننده استفاده کرد.

محققان دریافتند شرکت‌کنندگانی که همیشه نمک اضافه می‌کردند، در مقایسه با شرکت‌کنندگانی که هرگز یا به ندرت به غذا نمک اضافه نمی‌کردند، ۴۱ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به سرطان معده بودند.

عوامل زیادی در خطر ابتلاء به سرطان معده نقش دارند، از جمله سیگار کشیدن، افزایش سن، چاقی و سابقه خانوادگی.

محققان مطالعه حاضر خاطرنشان کردند که مصرف نمک بیشتر با خطر بالاتر سرطان معده در مطالعات آسیایی مرتبط است.

با حال، مطالعات زیادی در این زمینه در میان گروه‌های جمعیتی غربی انجام نشده است.

اخبار مرتبط:
نیمی از زایمان‌های استان البرز متعلق به اتباع بیگانه است
نیمی از زایمان‌های استان البرز متعلق به اتباع بیگانه است

مدیرکل بیمه سلامت استان البرز گفت: از تعداد زایمان‌های استان بالغ بر ۵۰ درصد مربوط به اتباع بیگانه بوده است.

۵ ماده غذایی سرشار از ویتامین D را بشناسید
۵ ماده غذایی سرشار از ویتامین D را بشناسید

ویتامین D با سلامت جسم و روان ما مرتبط است، از همین رو حائز اهمیت است که حجم بیشتری از این ماده مغذی مهم را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانیم.

آنچه که درباره آبله میمونی باید بدانید
آنچه که درباره آبله میمونی باید بدانید

علائم ابتلا به آبله میمونی عبارتند از تب، سردرد، دردهای عضلانی و بثورات متمایز که می‌تواند روی صورت، دست‌ها، پاها و سایر قسمت‌های بدن ظاهر شود. بثورات در نهایت قبل از بهبودی، جوش‌ها و دلمه‌ها را تشکیل می‌دهند. پوسچول - که شبیه یک جوش بزرگ سفید یا زرد است - یک برآمدگی کوچک و برجسته روی پوست است که پر از چرک است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است