کد خبر : 299768
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۱۱ - 22:33
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

لاریجانی: حل مسئلۀ تحریم‌ها جزو اولویت‌های دیپلماسی ما خواهد بود/ برای عبور از موانع باید از روش‌های منسوخ ارتفاع بگیریم /آزادی‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ضرورت دارد

لاریجانی داوطلب انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه مشکلات حل شدنی است، گفت: در دولت مورد نظر من هر کاربلد و توانایی با هر سلیقه سیاسی به کار گرفته می‌شود.

لاریجانی: حل مسئلۀ تحریم‌ها جزو اولویت‌های دیپلماسی ما خواهد بود/ برای عبور از موانع باید از روش‌های منسوخ ارتفاع بگیریم /آزادی‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ضرورت دارد
به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی لاریجانی صبح جمعه ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: در ابتدا به ساحت نورانی امام بزرگوار ادای احترام می‌کنم و یاد شهدای گرانقدر اخیر و رئیس جمهور سخت‌کوش و متواضع و همراهان ایشان را گرامی می‌دارم و ضمن هم‌دردی با مردم مظلوم و مقاوم غزه و رفح به سردار عزیز مقاومت شهید سلیمانی ادای احترام می‌کنم.
وی در ادامه خطاب به مردم ایران گفت: امروز شرایط معیشتی سخت است و مردم انتظار دارند حکومت راه حل درستی برای مشکلات بیابد؛ آیا این مشکلات حل شدنی است؟ آری! برخی کشورها وضعی به مراتب پیچیده‌تر از ما داشتند ولی توانستند آن را حل کنند؛ باید با تکیه بر توان داخلی از  تجارب بین‌المللی نیز بهره بگیریم.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: هدف اساسی این تغییرات عدالت اجتماعی و پیشرفت ملی در همه بخش‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، علمی و سیاست خارجی است؛ عدالت به این معناست که هر کس به حق خود برسد و پایه این حق، حقوق فطری انسان‌ها است و دولت باید زمینه رشد آن را فراهم کند؛ در این مسیر ما به ملت قوی و دولت زمینه‌ساز نیاز داریم.
لاریجانی تاکید کرد: در این الگو، دولت جایگزین ملت نمی‌شود ولی بستر متوازن برای مشارکت و رقابت مردم در همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند و آزادی‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی برای این امر ضرورت دارد و زمانی برای از دست دادن نداریم.
وی با تاکید بر اینکه برای عبور از موانع باید از روش‌های منسوخ ارتفاع بگیریم، گفت: یکی از الزامات تحقق این امر وحدت ملی بر مبنای شعارهای اصلی انقلاب است؛ جامعه‌ی ما به اندازه‌ی زیادی از اختلافات آسیب دیده است. در دولت مد نظر من، هر کاربلد و توانایی با هر سلیقه سیاسی به کار گرفته می‌شود و  دولت باشگاه یک حزب و یک جناح نیست. به جای نگاه تمرکزگرا و از بالا به پایین، زمام امور مناطق ایران عزیز در اختیار نخبگان استانی قرار می‌گیرد.
داوطلب نامزدی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری دومین ابزار عبور از موانع را قرار گرفتن پیشرفت به عنوان مسأله اصلی در تعاملات دیپلماسی عنوان و اظهار کرد: دیپلماسی کشور باید پیشرفت ایران را مسئله‌ی اصلی تعاملات خود قرار دهد؛ راهبرد ایران به عنوان قدرت مهم منطقه این است که کل منطقه امن و قدرتمند باشد. امروز ایران عزیز با تمدن کهن، نقش آفرین صحنه‌ی بین‌المللی است و همکاری خود را با قطب‌های جهانی صرفاً بر اساس منافع ملی و امنیت ملی تعریف می‌کند؛ در این میان حل مسئله‌ی تحریم‌ها برای گشایش اقتصادی جزو اولویت های دیپلماسی خواهد بود.
لاریجانی ادامه داد: مبنای تعاملات چه در سطح منطقه و چه بین‌المللی به نحو غالب با تکیه بر مزیت‌های رقابتی بر محور توسعه‌ی اقتصادی خواهد بود و البته بنیه‌ی دفاعی قوی برای نیروهای مسلح با توجه به شرایط ایران نیز مد نظر است.
وی با تاکید بر اینکه تنها با روش علمی می‌توان مشکلات را حل کرد نه با شعار و نظرات غیر تخصصی، اظهار کرد: پیامبر ما فرمودند که «ای پسر مسعود! هرگاه به کاری پرداختی آن را با دانش و خرد انجام ده»،
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مبارزه با فساد و شفافیت را چهارمین ابزار عبور از موانع مطرح کرد و گفت: در مقوله اقتصاد علاوه بر محوریت تولید و اشتغال، مبارزه با علل فساد مهم‌تر از برخورد با معلول‌ها است؛ اگر دولت جایگزین ملت شود، شفافیت بیشتر شود و مقررات زائد تقلیل یابد زمینه‌ی فساد از بین‌ می‌رود. با دولت فربه و مداخله‌گر در همه‌ی امور مردم، حتماً ره به جایی نمی‌بریم.
لاریجانی در پایان عنوان کرد: شهید آیت الله مطهری فرمودند حکومت‌ها ممکن است آرمان‌های متعالی داشته باشند اما اگر از اقتصاد سالم و ثروت‌زا برخوردار نباشند به هیچ یک از آنها نمی‌رسند؛ بنابراین تاکید ما در این مقطع زمانی بر توسعه‌ی اقتصاد ملی، یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای نجات کشور است.
اخبار مرتبط:
علی صوفی: پزشکیان باید خواستار تغییر رئیس صداوسیما شود
علی صوفی: پزشکیان باید خواستار تغییر رئیس صداوسیما شود

علی صوفی می‌گوید: حتی اگر رئیس صداوسیما عوض نشود، این امکان وجود دارد با عزل برادر آقای جلیلی، حوزه تصمیم گیری در سازمان صداوسیما را از حوزه اثرگذاری تندرو‌ها خارج کنند.

تیتریک کیهان: انفجار مهیب در بندر شهید رجایی حادثه یا خرابکاری؟
تیتریک کیهان: انفجار مهیب در بندر شهید رجایی حادثه یا خرابکاری؟

روزنامه کیهان در تیتریک خود با عنوان «انفجار مهیب در بندر شهید رجایی حادثه یا خرابکاری؟!» نوشت: طبیعتاً حادثه‌ای با چنین ابعاد و حجم تخریب و خسارت‌های مادی و جانی آن‌هم در بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور و یکی از بزرگ‌ترین بنادر ترانزیتی منطقه دارای اهمیت ویژه و نیازمند بررسی دقیق و سریع علل و ابعاد مختلف ماجرا می‌باشد و باید هرچه سریع‌تر به صورت کارشناسی و مستند مشخص و اعلام شود که این حادثه ناشی از قصور و تقصیر و سهل‌انگاری و بی‌توجهی به اخطار‌های قبلی ایمنی بوده است یا اینکه ممکن است علل و عوامل دیگری داشته باشد.

وزیر کشور: مردم مطمئن باشند علت حادثه بندر شهید رجایی هر چه باشد اعلام خواهیم کرد
وزیر کشور: مردم مطمئن باشند علت حادثه بندر شهید رجایی هر چه باشد اعلام خواهیم کرد

وزیر کشور اظهار داشت: ما از ابتدا در کنار عملیات امداد، نجات و اطفای حریق، به آسیب‌شناسی و بررسی علل حادثه نیز توجه داشتیم. تیم‌های تخصصی در حال بررسی هستند و مردم مطمئن باشند علت حادثه هر چه باشد اعلام خواهیم کرد با مقصران یا کسانی که کوتاهی کرده‌اند، بدون تعارف برخورد قانونی خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است