کد خبر : 302092
انتشار : ۱۴۰۳/۰۳/۲۹ - 20:30
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کنعانی‌مقدم: برخی به اسم مبارزه با فساد، عوام‌فریبی می‌کنند

فعال اصولگرا گفت: «برخی هستند که در حوزه مبارزه با فساد صرفا شوی سیاسی اجرا می‌کنند و شوآف می‌کنند. حتما چنین افرادی که صرفا عنوان مبارزه با فساد را برای عوام‌فریبی ابراز می‌کنند، در تحقق شعارشان موفق نمی‌شون. واقعیت آن است که آنهایی که در سابقه خودشان و اطرافیانشان مسائل اقتصادی وجود دارد حتما نباید عهده‌دار مسئولیت‌های کلان به ویژه مسئولیت اجرایی کشور شوند».

کنعانی‌مقدم: برخی به اسم مبارزه با فساد، عوام‌فریبی می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا، مبارزه با فساد یکی از مهم‌ترین مطالبات این روزهای مردم است؛ مطالبه‌ای که شاید حتی سرنوشت انتخابات پیش روی ریاست‌جمهوری را هم معین کند. حالا پرسش آن است که مبارزه با فساد چگونه می‌تواند به برگ برنده نامزدهای ریاست‌جمهوری تبدیل شود؟

حسین کنعانی‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا، درباره این موضوع گفت: «قطعاً لازمه تحقق مبارزه با شفافیت است. وقتی مدیران در اتاق‌های شیش۲ه‌ای بنشینند و عملکرد خود را در معرض دید همگان قرار دهند، فساد هم کمتر می‌شود. در مقابل خود را در اتاق‌های درب‌بسته قرار دهند و با لابی‌های سیاسی و اقتصادی پیش بروند، هرچه قدر هم شعار مبارزه با فساد دهند، در عمل در تحقق شعارشان ناکام می‌مانند و متعاقبش اعتماد عمومی کاهش می‌یابد و مردم در روند حکمرانی مشارکت نمی‌کنند».

او ادامه داد: «برخی هستند که در حوزه مبارزه با فساد صرفا شوی سیاسی اجرا می‌کنند و شوآف می‌کنند. حتما چنین افرادی که صرفا عنوان مبارزه با فساد را برای عوام‌فریبی ابراز می‌کنند، در تحقق شعارشان موفق نمی‌شون. واقعیت آن است که آنهایی که در سابقه خودشان و اطرافیانشان مسائل اقتصادی وجود دارد حتما نباید عهده‌دار مسئولیت‌های کلان به ویژه مسئولیت اجرایی کشور شوند».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «در همین انتخابات ریاست‌جمهوری همه باید بدانیم که یکی از معیارها برای انتخاب نامزدها این است که بدانیم آن نامزد مورد نظر به شفافیت باور دارد یا خیر؟ یک موقع هست کاندیدایی واقعا به مبارزه با فساد اعتقاد دارد اما توان تغییر سیستم مدیریتی کشور را ندارد. شاید در آن شرایط رئیس‌جمهور بتواند با فساد برخورد کند و مثلا فسادهای مالی را رسوا و به دستگاه قضایی معرفی کند اما نمی‌تواند آن را ریشه‌کن کند زیرا توان ایجاد تغییر در سیستم مدیریتی را ندارد و از همچنان از همان مدیرانی استفاده می‌کند که استعداد فساد مالی را دارند. بنابراین برای پیشگیری از بروز فساد باید فردی انتخاب شود که توان ایجاد تغییرات لازم در بدنه مدیریتی کشور را داشته باشد».

کنعانی‌مقدم در پایان گفت: «در بین نامزدهای موجود آقای پورمحمدی می‌تواند با فساد برخورد کند زیرا در این زمینه تجربه زیادی دارد. او هم در سیستم اطلاعاتی کشور کار کرده و مسئولیت‌های مهمی داشته است، هم رئیس بازرسی کل کشور بوده است که مستقیما در بطن مبارزه با فساد بوده است و هم مسئولیت‌های مهمی مانند وزارت کشور را عهده داشته است».

اخبار مرتبط:
رسانه جبهه پایداری: مخالفان جلیلی قصد دارند رای او را بِدزدَند
رسانه جبهه پایداری: مخالفان جلیلی قصد دارند رای او را بِدزدَند

رجانیوز ارگان رسانه‌ای جبهه پایداری مدعی شده است که پیش‌بینی‌ها از رشد تصاعدی رای جلیلی حکایت دارد.

هاشمی‌طباء: انتخابات ریاست جمهوری دو مرحله‌ای خواهد شد
هاشمی‌طباء: انتخابات ریاست جمهوری دو مرحله‌ای خواهد شد

فعال سیاسی گفت: هرچند امکان دارد برخی نامزدها به نفع نامزد خاصی کنار بروند اما در نهایت انتخابات ریاست جمهوری دو مرحله‌ای خواهد شد.

عباس عبدی: سران اصولگرا اصرار دارند جلیلی به نفع قالیباف کنار برود / قالیباف قطعاً به نفع جلیلی کنار نمی‌رود
عباس عبدی: سران اصولگرا اصرار دارند جلیلی به نفع قالیباف کنار برود / قالیباف قطعاً به نفع جلیلی کنار نمی‌رود

روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی گفت: خبر قطعی از تصمیم اصولگرایان برای اجماع ندارم. ولی همه می‌دانند که اختلافات‌شان شدید و بر اساس منافع است. آنقدر با هم جنگیدند که منطقا بعید خواهد بود که به توافقی برسند. اصل این اختلاف میان قالیباف و جلیلی است. جلیلی در نظرسنجی‌ها جلوتر است، اما نکته این است که سران اصولگرا اصرار دارند جلیلی به نفع قالیباف کنار برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است