کد خبر : 304620
انتشار : ۱۴۰۳/۰۴/۱۷ - 15:47
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

رهبر انقلاب: انسان غالباً از ناسپاسی یا انتقاد دیگران بدش می‌آید، اما رئیسی با وجودی که رنج می‌برد و گاهی هم به من شکایت می‌کرد، هیچگاه از این مسائل مأیوس نمی‌شد / رئیسی اهل تعامل بود؛ نه آنچنان تند بود که ارتباط قطع شود و نه بیهوده خود را دست پایین می‌گرفت و امتیاز می‌داد

آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: رئیسی از اختلافات، اوقاتش تلخ می‌شد، اما با همه مدارا می‌کرد. در یک مورد هم که اختلافی جدی وجود داشت و ممکن بود دعوای بزرگی در کشور راه بیفتد، به ایشان گفتم مطلقا عکس‌العمل نشان ندهد؛ برایش سخت بود، اما عکس‌العملی نشان نداد و مدارا کرد.

رهبر انقلاب: انسان غالباً از ناسپاسی یا انتقاد دیگران بدش می‌آید، اما رئیسی با وجودی که رنج می‌برد و گاهی هم به من شکایت می‌کرد، هیچگاه از این مسائل مأیوس نمی‌شد / رئیسی اهل تعامل بود؛ نه آنچنان تند بود که ارتباط قطع شود و نه بیهوده خود را دست پایین می‌گرفت و امتیاز می‌داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار آقای مخبر سرپرست ریاست جمهوری و اعضای هیأت دولت سیزدهم، تلاش بی‌وقفه برای حل مشکلات توده‌های مردم (نه خواص و ویژه‌خواران)، اعتقاد عمیق به توانایی‌های داخلی، صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی، خستگی‌ناپذیری، مأیوس نشدن، رعایت تعامل و عزت‌مندی در سیاست خارجی، اهتمام به اجرای طرح‌های بزرگ، تواضع و بردباری و معنویت و ذکر و توسل را از ویژگی‌های برجسته فردی و کاری شهید رئیسی خواندند و تأکید کردند: رئیسی عزیز به عنوان یک الگو نشان داد می‌توان به عنوان رئیس جمهور یک کشور از مجموعه این خصوصیات فکری، قلبی و عملی برخوردار بود و آن را در عمل دنبال کرد.

آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار که آخرین دیدار اعضای دولت سیزدهم بود، دولت سیزدهم را دولت «کار و امید و حرکت» برشمردند و گفتند: شهید رئیسی واقعاً امیدوار و به حق، به آینده خوش‌بین بود و تصمیم قاطع داشت که به اهداف ترسیم شده برسد.

ایشان در تبیین ویژگی‌های برجسته آقای رئیسی، مردمی بودن او را خصوصیتی بسیار مهم و الگویی حقیقی برای همه مسئولان خواندند و گفتند: رئیسی عزیز به مردم احترام می‌گذاشت و با حضور در میان مردم، حقایق و نیاز‌ها را لمس می‌کرد و حل مشکلات و تامین نیاز‌های توده‌های مردم را محور برنامه‌ها و اقدامات خود قرار می‌داد.

رهبر انقلاب ویژگی «با مردم بودن» را خواست اسلام از مقامات و مسئولان خواندند و با استناد به فرمان امیرمومنان (ع) به مالک اشتر افزودند: حضرت امیر (ع) به مالک تاکید می‌کند محبوبترین کار‌ها در چشم تو باید کاری باشد که رضایت و خشنودی توده‌های مردم را جلب کند؛ چرا که در همه عرصه‌ها از جمله مقابله با دشمنی و ایجاد وحدت، همین توده‌های مردم یار تو هستند نه خواص و ویژه‌خوارانی که توقعشان بالاست و فقط برای منافع خود کار می‌کنند و به همین علت با آن‌ها وحدتی در جامعه ایجاد نمی‌شود.

آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: همین حقایق و ویژگی‌ها را از توده‌های مردم در دفاع مقدس و دیگر عرصه‌ها دیده‌ایم و شهید رئیسی همین خط و روش امیرمومنان (ع) را دنبال می‌کرد که این نیز باید برای همه الگو باشد.

ایشان اعتقاد عمیق به توانایی‌های داخلی را دیگر خصوصیات برجسته شهید رئیسی خواندند و گفتند: در دوره‌های مختلف با مسئولان دراین باره صحبت کرده‌ایم، کسی هم مخالف نبود؛ اما انسان می‌فهمد که رئیسی از بُن دندان به ظرفیت‌ها و توانایی‌های داخلی برای حل مشکلات کشور اعتقاد داشت.

صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی و «پرهیز از بیان حرف‌های دوپهلو و یا ملاحظه خوش‌آمد دیگران»، ویژگی دیگر رئیس جمهور شهید بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند: رئیسی به آنچه با صراحت می‌گفت، در عمل نیز پایبند بود؛ مثلاً در اولین مصاحبه از او سوال کردند با فلان کشور ارتباط برقرار می‌کنید، پاسخ داد «خیر» و تا آخر هم به همین خط صریح و روشن پایبند بود.

خستگی ناپذیری از کار، یکی دیگر از ویژگی‌های شهید رئیسی بود که رهبر انقلاب از آن تمجید کردند. ایشان گفتند: من مکرر به رئیسی توصیه می‌کردم برای ادامه‌ی بدون مشکل فعالیت‌ها قدری استراحت کند، اما او می‌گفت «از کار خسته نمی‌شوم» و واقعا هم خسته نمی‌شد و این ویژگی عملی، حقیقتا تعجب‌آور بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به مأیوس نشدن شهید رئیسی از مشکلات و زخم زبان‌ها افزودند: انسان غالباً از ناسپاسی یا انتقاد دیگران بدش می‌آید و دلسرد می‌شود، اما رئیسی با وجودی که رنج می‌برد و گاهی هم به من شکایت می‌کرد، هیچگاه از این مسائل مأیوس و از پیگیری کار‌ها دلسرد نمی‌شد.

رعایت همزمان تعامل و عزت‌مندی نیز از جمله خصوصیات برجسته آقای رئیسی بود که رهبرانقلاب به تبیین آن پرداختند.

ایشان گفتند: رئیسی به اصل ارتباط عقیده داشت و اهل تعامل بود، اما از موضع عزت، نه آنچنان تند و دورکننده بحث می‌کرد که ارتباط قطع شود و نه بیهوده خود را دست پایین می‌گرفت و امتیاز می‌داد.

رهبر انقلاب افزودند: تعامل رئیس جمهور شهیدمان از موضع عزت با همه کشور‌هایی که امکان داشت و با اولویت همسایگان، باعث شد پس از شهادت او، چند نفر از سران برجسته جهان در پیام‌های تسلیت از رئیسی به عنوان یک چهره برجسته یاد کنند نه سیاستمدار عادی.

«اهتمام به اجرای طرح‌های بزرگ» از جمله انتقال آب دریا به شهر‌های تشنه آب و «بردباری و صبوری و مدارا»، دو ویژگی عملی دیگر شهید رئیسی از دیدگاه رهبر انقلاب بود.

ایشان افزودند: رئیسی از اختلافات، اوقاتش تلخ می‌شد، اما با همه مدارا می‌کرد. در یک مورد هم که اختلافی جدی وجود داشت و ممکن بود دعوای بزرگی در کشور راه بیفتد، به ایشان گفتم مطلقا عکس‌العمل نشان ندهد؛ برایش سخت بود، اما عکس‌العملی نشان نداد و مدارا کرد.

آخرین ویژگی برجسته شهید رئیسی که مورد تمجید رهبر انقلاب قرار گرفت، «معنویت و ذکر و دعا و توسل» رئیس جمهور سیزدهم بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در جمع‌بندی این بخش از سخنان‌شان گفتند: این ویژگی‌ها برای تبیین یک الگو و ثبت در تاریخ بیان شد تا معلوم شود رئیس قوه مجریه می‌تواند مجموعه‌ای از فضائل فکری، قلبی و عملی داشته باشد و آن‌ها را در عملکرد حاکمیتی و فردی خود دنبال کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تشکر از اعضای هیأت دولت در همراهی و همکاری با آقای رئیسی، گفتند: اگر همکاری شما نبود، طبعاً این فعالیت‌ها امکان پذیر نمی‌شد.

رهبر انقلاب با تشکر ویژه از آقای مخبر –هم بخاطر همراهی با دولت سه‌ساله شهید رئیسی و هم به علت اداره «انصافاً خوب» امور اجرایی کشور بعد از شهادت رئیس‌جمهور- گفتند: تا آخرین لحظه کاری به این فعالیت‌ها ادامه دهید که این نیز یک الگوست؛ البته طبعاً تشکیلات دولت تغییراتی خواهد کرد، اما خدمات شما نه تنها در چارچوب عناوین و مدیریت‌های خاص بلکه در همه شرایط می‌تواند ادامه یابد.

رهبر انقلاب در پایان سخنان‌شان بار دیگر از مردم و کار و تلاش مسئولان دولتی، وزارت کشور، رسانه ملی و نیرو‌های انتظامی و امنیتی برای برگزاری خوب و بدون حادثه انتخابات صمیمانه تشکر کردند و گفتند: در برخی کشور‌های دنیا، انتخابات با دعوا و یقه‌گیری همراه است؛ در حالیکه در کشور ما انتخابات به بهترین وجه برگزار شد.

اخبار مرتبط:
مشاور جلیلی: در مجمع تشخیص مصلحت، رای دکتر جلیلی به FATF منفی است
مشاور جلیلی: در مجمع تشخیص مصلحت، رای دکتر جلیلی به FATF منفی است

ثابتی، مشاور جلیلی نوشت: «اعضای مجمع تشخیص رای شان درباره FATF را شفاف کنند؛ البته رای مثبت پزشکیان و رای منفی جلیلی مشخص است، اما بعضی از اینکه رای شان را شفاف کنند طفره میروند و این صداقت با مردم نیست.»

انتقاد شدید ابوطالبی از عراقچی: اظهارات او یادآور حضور و مواضعش در تیم هسته‌ای جلیلی است
انتقاد شدید ابوطالبی از عراقچی: اظهارات او یادآور حضور و مواضعش در تیم هسته‌ای جلیلی است

حمید ابوطالبی، مشاور سیاسی رئیس‌جمهور در دوره حسن روحانی، ضمن انتقاد شدید از عراقچی نوشت: اظهارات او یادآور حضور و مواضعش در تیم هسته‌ای جلیلی است.

ادعای مجدد سعید جلیلی: نتیجه توافقات و مذاکرات [سال های پس از انتخابات ۹۲] چه شد؟ / می‌گفتند امضای «کری» تضمین است؛ بخش عمده‌ای از راکتور هسته‌ای را هم بتن ریختند، دلار را هم که به ۳۰ هزار تومان رساندند
ادعای مجدد سعید جلیلی: نتیجه توافقات و مذاکرات [سال های پس از انتخابات ۹۲] چه شد؟ / می‌گفتند امضای «کری» تضمین است؛ بخش عمده‌ای از راکتور هسته‌ای را هم بتن ریختند، دلار را هم که به ۳۰ هزار تومان رساندند

سعید جلیلی گفت: این تجربه ناموفق است که اگر FATF تصویب شود، مسائل ما حل می‌شود؛ دیدید در دولت شهید رئیسی همان ماه‌های اول نفت فروخته و واکسن خریداری شد، مقامات رسمی و دولت آمریکا گفتند فشار اقتصادی به ایران شکست خورده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است