کد خبر : 307045
انتشار : ۱۴۰۳/۰۵/۰۷ - 10:34
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سومین آمار تلفات غرق‌شدگی در کشور متعلق به اصفهان است

مدیرکل پزشکی قانونی اصفهان گفت: این استان پس از خوزستان و مازندران، سومین استان کشور از لحاظ تلفات ناشی از غرق‌شدگی است.

سومین آمار تلفات غرق‌شدگی در کشور متعلق به اصفهان است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور فیروزبخت افزود: در سه ماهه ابتدای امسال ۲۳ نفر در استان بدلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند که این رقم‌ نسبت به مدت مشابه سال قبل بدون تغییر بوده است.

به نوشته ایرنا؛ وی اظهار داشت: این افراد شامل ۶ زن و ۱۷ مرد بودند که در منابع آبی استان شامل رودخانه‌ها، کانال‌های انتقال آب، استخرهای ذخیره آب کشاورزی و باغ‌های شخصی جان باختند.

مدیرکل پزشکی قانونی اصفهان افزود: بیشترین آمار تلفات با ۱۳ نفر مربوط به استخرهای کشاورزی و پس از آن کانال های آب با هفت نفر و مابقی مربوط به دیگر منابع آبی استان بوده است.

به گفته وی، سال گذشته در مجموع ۷۷ نفر شامل ۷۰ مرد و هفت زن بدنبال غرق شدن در استان جان باختند.

فیروزبخت افزود: از نظر علم پزشکی قانونی، بیشتر موارد غرق شدگی زمانی اتفاق می‌افتد که به جای هوای حاوی اکسیژن برای تنفس، در مجاری تنفسی مایع جایگزین شود یا در داخل ریه و حبابچه‌های هوائی، مایع راه پیدا کند.

وی تصریح کرد: قطع تنفس و کمبود اکسیژن، اصلی‌ترین علت مرگ در اثر غرق شدگی است.

اخبار مرتبط:
۱۷۰۰ مورد قطع موقت گاز مشترکان متخلف در اصفهان
۱۷۰۰ مورد قطع موقت گاز مشترکان متخلف در اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به ۱۶ هزار پایش میزان مصارف گاز در استان، گفت: یک هزار و ۷۰۰ مورد قطع گاز موقت مشترکان متخلف انجام شده است.

۱۱ مسجد با معماری ایرانی در اصفهان ثبت جهانی می‌شود
۱۱ مسجد با معماری ایرانی در اصفهان ثبت جهانی می‌شود

استاندار اصفهان از انجام مقدمات مربوط به ثبت جهانی ۱۱ مسجد با هویت و معماری ایرانی در اصفهان خبر داد.

واقعیت‌های اصفهان به مرکز کشور منتقل شود
واقعیت‌های اصفهان به مرکز کشور منتقل شود

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان بر ضرورت انتقال صحیح واقعیت‌های استان اصفهان به مرکز کشور به منظور عدم اتخاذ تصمیمات ناپخته تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است